- 9 Ocak 2018
- 1.201
- 909
- 43
- 38
Bu kız niye her konusunda banlanıyor?
Kızın sürekli eski konularını gün yüzüne çıkarıyorlar. Nasıl banlanmasın? Buraya bu konuyu açan başkası olsa herkes farklı yorumlar yapardı :)
Ama elanur olunca hakaret saydırmışlar. Bir insanın bu kadar da üstüne gidilmez. Gelinin söylediği söz hoş değil ve çoğu kişi geline hak vermiş sırf elanurun inadına resmen :))
Ayıp etmiş ama sizi ilgilendiren bir durum olmadığını düşünüyorumŞoklar içerisindeyimbir insan eşine 1- 1.5 aylık eşine nasıl böyle hakaret eder dondum kaldım yeminle hiçbirşey söyleyemedim ne ben ne kardeşlerim . Daha önce burda çok konu açtım gelinimizle ilgili en son yaşananları bile geçti bu söylem, anlatayım olayı.
Akşam bize geldi gelinimiz ve abim, abim şu anda güvenlik görevlisi olarak çalışıyor ama ayrılmak istiyordu uzun zamandır, kendimize ait bi dükkanımız var ve kendi işini kurmak istiyor, arkadaşı ile ortak emlakçılık yapmak istiyor ama gelinimiz bu işe pek sıcak bakmıyormuş bugün öğrendim . Neyse akşam bize geldiler abim babamla durumu konuşuyor, bu kalktı mutfağa gitti bende çayları yeniliyorum mutfağa gittim bi baktım ağlıyor noldu falan dedim işten çıkacakmış ya o dükkan işlemezse nolacak, hem emlakçılıktan ne anlar,elindeki işinden de olacak falan diyor. Yani tamam biraz hak veriyorum böyle bir iş yapmadı ama abartılacak bi durum yok ağlanacak kadar abartılacak bi durum hiç yok. Bİraz konuştuk o ara abim ve kardeşim geldi, yapacağı işle ilgili konuşuyoruz bunlar tartışmaya başladıabim istifa edip bu işi yapıcam ben bitti dedi gelinimiz ben sana başka bir iş buldum aslında dükkana iki tane yatak at başka bir iş yap bence deyip masadan kalktı gitti, giderken de tövbe tövbe diye söyleniyor, abim ne diyor ya bu dedi kalk eve gidiyoruz dedi kalktı gittiler, kızlar o kadar şaşırdım ki o kadar utandım ki bu söylemden anlatamam, bilmiyorum bu cümle ne demek Allah aşkına ben mi yanlış anlıyorum bu sözü?
Çünkü görümcelikHayatta gelininizden daha mühim şeyler gerçekten yok mu ?
Ya Allah aşkına tamam konu sahibi daha önce bu evliliğe çok karıştı, konu açtı üzerine vazife değildi tamam da bu lafı yengeniz abinize yanınızda dese hanginiz sindirir de "Bana ne yahu ikisinin arasında." dersiniz? Ben karışmam ama bu laf içime oturur. Bu lafı yiyip oturan abim de gözümden düşer.
Adam batar çıkar bu ayrı mesele ki bu gelin ailesinin borçları yüzünden ne hale düşmüş kişi şimdi çok söz söylemeye hakkı yok bence kendi kocasından habersiz kredi çekip ailesine veriyordu şimdi mi geçim derdine düşmüş. Böyle gelin düşman başına.
Kimse evinde bu tarz sıkıntılara şahit olmak böyle iğrenç sözler duymak zorunda değil o zaman gelin sözlerine dikkat edecek.
Kadin dogru soylememis ama esinin isten ayrilmamasini istyeblr simdi eve gitmislerdir abinden dayak yemistir de abinin alip gitmeside pek normal degilŞoklar içerisindeyimbir insan eşine 1- 1.5 aylık eşine nasıl böyle hakaret eder dondum kaldım yeminle hiçbirşey söyleyemedim ne ben ne kardeşlerim . Daha önce burda çok konu açtım gelinimizle ilgili en son yaşananları bile geçti bu söylem, anlatayım olayı.
Akşam bize geldi gelinimiz ve abim, abim şu anda güvenlik görevlisi olarak çalışıyor ama ayrılmak istiyordu uzun zamandır, kendimize ait bi dükkanımız var ve kendi işini kurmak istiyor, arkadaşı ile ortak emlakçılık yapmak istiyor ama gelinimiz bu işe pek sıcak bakmıyormuş bugün öğrendim . Neyse akşam bize geldiler abim babamla durumu konuşuyor, bu kalktı mutfağa gitti bende çayları yeniliyorum mutfağa gittim bi baktım ağlıyor noldu falan dedim işten çıkacakmış ya o dükkan işlemezse nolacak, hem emlakçılıktan ne anlar,elindeki işinden de olacak falan diyor. Yani tamam biraz hak veriyorum böyle bir iş yapmadı ama abartılacak bi durum yok ağlanacak kadar abartılacak bi durum hiç yok. Bİraz konuştuk o ara abim ve kardeşim geldi, yapacağı işle ilgili konuşuyoruz bunlar tartışmaya başladıabim istifa edip bu işi yapıcam ben bitti dedi gelinimiz ben sana başka bir iş buldum aslında dükkana iki tane yatak at başka bir iş yap bence deyip masadan kalktı gitti, giderken de tövbe tövbe diye söyleniyor, abim ne diyor ya bu dedi kalk eve gidiyoruz dedi kalktı gittiler, kızlar o kadar şaşırdım ki o kadar utandım ki bu söylemden anlatamam, bilmiyorum bu cümle ne demek Allah aşkına ben mi yanlış anlıyorum bu sözü?
Oyleyse tamam canım ne var yani bunda abartacak.. Sonuçta hangimiz arada sırada küçük masum pez...nklikler yapmıyoruzki??? :))Gelin hanim oraya iki yatak atip is yaparsin derken pez....nlik yaparsin anca demis. Kendin yaparsin dememis
Ben bu uyenin ilk kez konusunu okuyorum. Cogu kisi eski konularindan asina ama ben daha once okumadim. Buna ragmen konusunun icerigi ve kendisinin tavri itici geldi. Herseye karisip da sonra da "ah ben bu olaylara maruz kalmak zorunda miyim" diye sizlanmak hic inandirici degil. Kusura bakmasin. Illa mutfakda durup ne konusacaklar diye brklemek zorunda degildi. Gidip iceri otursaydi. Bu sayede birsey duymak zorunda kalmazdi. Hem brlki o zaman gelin hanim da boyle birsey soylemezdi. Belki gorumcesi surekli diplerinde diye sinirinden soyledi ozellikle. Bilemeyiz ki.Kızın sürekli eski konularını gün yüzüne çıkarıyorlar. Nasıl banlanmasın? Buraya bu konuyu açan başkası olsa herkes farklı yorumlar yapardı :)
Ama elanur olunca hakaret saydırmışlar. Bir insanın bu kadar da üstüne gidilmez. Gelinin söylediği söz hoş değil ve çoğu kişi geline hak vermiş sırf elanurun inadına resmen :))
Oyleyse tamam canım ne var yani bunda abartacak.. Sonuçta hangimiz arada sırada küçük masum pez...nklikler yapmıyoruzki??? :))
Cidden garipsiniz ya...
Boyle bir hakareti normal gordugunuze gore ya konya ovası kadar genişlik soz konusu, yada objektiflik sıfırın epey altında olmalı.
Zira bunu esine soyleyen erkek tarafi olsaydi ne odunlugu ne kutuklugu ne terbiyesizligi kalirdi, adami ters cevirir oyle mezara gomerdiniz.
Muthissiniz bravo.
Jameyacım, dün de biri seni konunda bilip bilmeden seni cok eleştirmişti, gercek yaşamda da burda da olmadık kimliklere bürünüp bol keseden atıp tutan kişilere tahammülüm yok, elanur u da denk geldiğim her konusunda sürekli depresif( kendince büyük dert olabilir) ama acındıran, çevresinin evlenmediği için ötelediği, gelini kıskanan yerine konu açan yani sürekli böyle her şeye mızmızlanan, ama böyle yapıyollar söyle diyollar tarzda bi kişi olarak algıladım ve bende ilk yorumumda kendini ilgilendiren bi durum olmadığını cok istediği nişan durumunun olduğunu vs söyledim, üslubunu da bozunca mahalle ağızlı konuşunca iyi niyetine de inanmadığım için kibledim. Gelin bunu söyledi ne demek istedi diye bi konu açılmamalı, ben burda yine ona kötü şeyler söylensin ben rahatlıyım düşüncesindem başka bir niyet göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?