- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.662
- 373
Ben yanlış anlamışımçok tatlısınız :)
burada o işi yaptıran olacak kendi yapmayacak..
ben işin içinde değilim ağzımı açıp da bişey demedim ona ama yaşadıkları sıkıntıyı bana yansıtmasınlar ben niye duyayım bu sözü git evinde istersen birbirini ye ne yaparsan yap ama o benim abim ya benim yanımda hangi hakla bu cümleyi kuruyorsun, burda eleştirilmesi gereken nasıl oluyor da ben oluyorum ona da ayrı şaşırıyorum, şurda yazılanlara bi bak Allah aşkına geline takmış, yine bi vicdan yoksunu bana evde kalmış diyor nasıl bu kadar insanlıktan uzaklaşıyoruz hayret ediyorumbu gelinin mantığı zaten tamamen abiniz üzerinden size yaslanmaktı maddi olarak.
kendi maaşını tamamen ailesine harcamak, düğünle ilgili en ufak bir masrafı üstlenmemek, hatta düğünü bir para kapısı olarak görmek bunu kanıtlıyor.
ama siz de çok işin içindesiniz.
bırakın abiniz karar versin.
nişan sürecinden beri kızın ağzından çıkan her cümleyi bize aktardınız.
sizin ruh sağlığınız için söylüyorum; bırakın..
sana ne? kocası değil mi ? sende laf sokmaga yer arıyorsun... haklı her köşede emlakcı var ki bu iş kolay bir iş değil. Cevre edincek vs vs para kazanmak öyle kolay değil... son derece hakli üstelik ortakla iş yapılmaz.Kızlar ben endişesini anlayabiliyorum elbette ama insan eşine bunu söyler mi, hele hele kardeşlerinin yanında olacak bişey mi bu. Daha 2 ay bile olmadı evleneli ne çabuk bu kadar yüz göz oldular
aynen tam görümce yani.Gelin hanim oraya iki yatak atip is yaparsin derken pez....nlik yaparsin anca demis. Kendin yaparsin dememis. Ne derse desin. Sonucta ikisinin arasinda. Bugun kuserler yarin barisirlar. Arti ikide bir benim yanimda nasil boyle sey der deyip duruyorsun. Biktim onlari cekmek zorunda miyim falan diyorsun. Sanki kendin bu islere bilincli girmiyormuşsun gibi. Kadin madem mutfakda agliyor. Hadi gittin teselli ettin. Kocasi geldi yanina. Belki adam karisiyla konusup bi ortak nokta bulcaklar. Belki adam karisina sarilcak opcek aglama falan diyecek. Sen ne diye orda yali kazigi gibi çakili duruyorsun? Iceri gecsene. Yalniz biraksana onlari. Anlayissiz. Ondan sonra da benim yanimda nasil boyle derler bla bla kafa ütülüyorsun burda. Sen kendin surekli diplerindesin.
Çok ayıp. Konu sahibine ben de hak vermedim tamamen haksiz lakin eski konularını kaldı ki üzüldüğü bir noktayı burada bu şekil de yüzüne vurmak ne kadar doğru. Düşman mıyız biz,buraya konu açarken de acaba önümüze nerede sunulacak diye mi düşünelim. Bunlar hassas noktalar rica ediyorum dikkatli davranalım.Üslupsuz!.
Zaten uğraştığın, konu açtığın, evde kalmış olmakla buhran yaşadığın şeyleri düşünce hak verdim seviyesizliğine şaşırmadım
Çok ayıp. Konu sahibine ben de hak vermedim tamamen haksiz lakin eski konularını kaldı ki üzüldüğü bir noktayı burada bu şekil de yüzüne vurmak ne kadar doğru. Düşman mıyız biz,buraya konu açarken de acaba önümüze nerede sunulacak diye mi düşünelim. Bunlar hassas noktalar rica ediyorum dikkatli davranalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?