SağolSizi ilgilendirmez.
rica ederim.
İyi gecelerrica ederim.
size de iyi geceler.İyi geceler
Saklı değilsin tanırsın tabiBen bu gelini nerde görsem tanıyacak duruma geldim
Çok boşsunuz valla bak aşırı boş.Tahmin edebiliyorum hayranlık seviyem bu kadarla sınırlı kalsın diye sizi tanımak istemiyorum
Canım bişey demedim zaten üzüldüm ama abime üzüldümZeynepp20 kendi dertlerimi , sıkıntilarimi anlatayim mi ? ne dediyse dedi bosver .. sen birseh desen adin gorumce ya batcak yengene ..hicbirsey deme
Boş insanlarla vakit gecirmeyin bence, bana ayıracağınız vakitte uyuyabilirsiniz meselaÇok boşsunuz valla bak aşırı boş.
Allah GELİNİNİZE yardım etsin
uzulsen de yapcak bisey yok gik desen hep elanur yuzunden derlerCanım bişey demedim zaten üzüldüm ama abime üzüldüm
:)Ben bu gelini nerde görsem tanıyacak duruma geldim
Gelininiz bitti şimdi bana mı ne yapabileceğimi söylüyorsunuzBoş insanlarla vakit gecirmeyin bence, bana ayıracağınız vakitte uyuyabilirsiniz mesela
Ben gelinimize ne yapması gerektiğini söylemedim hiç, size sunduğum da ufak bi öneriydiGelininiz bitti şimdi bana mı ne yapabileceğimi söylüyorsunuz
Neyse konu sahibesi bu tartışma uzar gider ama size söylemek istediğim, abinize üzülürsünüz tamam ama aralarındaki mevzu sizi ilgilendirmez.Ben gelinimize ne yapması gerektiğini söylemedim hiç, size sunduğum da ufak bi öneriydi
Siz niye konuyu yanlış anlıyorsunuz yada yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz, gelinimiz abime böyle söyledi bu durumda benim haklarım nelerdir diyerek açmadım konuyu. Neyse ben size anlatamıyorum en iyi geceler diyeyim sizeNeyse konu sahibesi bu tartışma uzar gider ama size söylemek istediğim, abinize üzülürsünüz tamam ama aralarındaki mevzu sizi ilgilendirmez.
Sizin yanınızda tartışmış olmaları size bir hak vermez , karı koca arasında hallolur o mevzu şimdi sarılıp uyuyorlardir hatta .
İnşallah böyle olmaz benim evliliğim , güzel olur inşallah herşeyBirincisi dediği kelime her yöne çekilebilir otel gibi kullan iş yapmassa anlamında ikincisi daha daha alası +18 anlamında ben olsam birinci anlamıyla yetinip geline hoş görüyle bakardim belki sevmesem de sevimli gelirdi.
Zor değil hoşgörüZeynepp20 deneyin bence kaybetmessiniz.
Bir de kesinlikle karışmamalısınız yeri gelir haklıyken haksız olursunuz sonuçta abinizin nikahın da istemezse uzatmazdı evliliğini iki yaka bir araya gelse sürdüremezdi.
Kendi evliliğiniz de gördüğünüz yanlışları yapmassınız olur biter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?