Bu cümle ne demek?

Cirkin cumleymis. Ama kendi esine soylemis sonucta. Baskasina degil. Veya sizlere kondurma yapmamis.
Sevgiliniz varmi bilmiyorum ama varsa siz hanimli beyli mi konusuyorsunuz da garipsediniz. Gerci sizide anliyorum...belki etrafinizda o tarz insan gormediniz tanimadiniz..ama sizlik bir durum yokmus bu cumlede o yuzden aldirmayin.

Ayrica abime uzuldum diye de fazla karismayin iliskilerine. Sizin sevgilinizle ozel sohbetinize abiniz denk gelse belki oda garipser bazi seyleri.. O da bunu kafaya taksa iyi mi olur? İkili iliskilere karismamak lazim.

Ben gelinimize ne yapması gerektiğini söylemedim hiç, size sunduğum da ufak bi öneriydi
Neyse konu sahibesi bu tartışma uzar gider ama size söylemek istediğim, abinize üzülürsünüz tamam ama aralarındaki mevzu sizi ilgilendirmez.
Sizin yanınızda tartışmış olmaları size bir hak vermez , karı koca arasında hallolur o mevzu şimdi sarılıp uyuyorlardir hatta .

Birincisi dediği kelime her yöne çekilebilir otel gibi kullan iş yapmassa anlamında ikincisi daha daha alası +18 anlamında ben olsam birinci anlamıyla yetinip geline hoş görüyle bakardim belki sevmesem de sevimli gelirdi.
Zor değil hoşgörü Zeynepp20 deneyin bence kaybetmessiniz.
Bir de kesinlikle karışmamalısınız yeri gelir haklıyken haksız olursunuz sonuçta abinizin nikahın da istemezse uzatmazdı evliliğini iki yaka bir araya gelse sürdüremezdi.
Kendi evliliğiniz de gördüğünüz yanlışları yapmassınız olur biter...

Siz niye konuyu yanlış anlıyorsunuz yada yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz, gelinimiz abime böyle söyledi bu durumda benim haklarım nelerdir diyerek açmadım konuyu. Neyse ben size anlatamıyorum en iyi geceler diyeyim size

İnşallah böyle olmaz benim evliliğim , güzel olur inşallah herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…