Bu cümle ne demek?

Son noktayı koyuyorum SANANEEEE rahatsız oluyorsan okuma bitti nokta

gelinin yerinde olsam herşeyin içinde olan herşeye karışan görümceye de bir laf yapıştırır öyle giderdim
bizim gelinin seviyesini biliyordum ama buradaki insanların bu kadar geniş olduğunu bilmiyordum gerçekten

Son noktayı koyuyorum SANANEEEE rahatsız oluyorsan okuma bitti nokta

Üslupsuz!.
Zaten uğraştığın, konu açtığın, evde kalmış olmakla buhran yaşadığın şeyleri düşünce hak verdim seviyesizliğine şaşırmadım

Odada büyük yokmuş ki. Hani anne babanın yanında yapsa terbiyesiz ama abinizle siz varmışsınız. Sinirlenmiş, aklı sıra laf sokmaya çalışmış. Bence bu kadar büyütmeyin. Hem kocası bu konu ile ilgili gerekeni yapmıştır eğer kendisi rahatsız olduysa.

Birşey söylücem ya
Adama demiş bunu
Yani hayat kadınlığı yap demiş de
Saçma olmamış mı yani
Laf sokmaya çalışmış ama olmamış ki o laf zaten

Gelinin herkesin içinde o lafı etmesi yanlış tabi ki ama düşüncesine hak verdim, abinizin deneyimi yok piyasa belli emlakçılık vs kolay mı artık. Herkes aman kendi işimin başında olayım rahat edeyim diye düşünüyor ama yeni açılan işletmelerin sadece %3 ü ayakta kalıyormuş ülkemizde yani gelininizin endişesi normal. Ağlaması da gerginliğindendir diye düşünüyorum.

Ama sizin bu yaptığınız artık suça girmiyor mu?
Resmen milletin karı koca kavgasını buraya yazıyorsunuz. Bu doğru değil. Onların bilgisi dahilinde olmadan bütün hayatlarını buraya döktünüz.
Biraz kendinize gelin. Tamam diğer insanlara kızıyoruz, alınıyoruz buraya gelip dert yanıyoruz akıl danışıyoruz. Tabiki sizin de üzüldüğünüz yerler oluyordur sizde dertleşeceksiniz hakkınız. Ama sizcede bu kadarı çok değil mi? Bu artık özel hayata giriyor.

Ağlamalık bir durum yok demişsiniz gayet de var, iş kurmak kolay mı? Eşim işe azıcık geç kalsa sorun çıkar diye ben ne hale geliyorum, kolay mı iş değiştirip başka bir alana (hiç bilmediği) geçmek?

Siz biraz geline takmışsınız gibi geldi. Dediği laf densiz ama sizi ilgilendiren bir durum olduğunu düşünmüyorum.

gelinin söylediği söz hoş değil ama canına tak etmış kı ne kadar söylememesı gereken bıryerde böyle densızce söz söylemiş.

korkuları ve kaygıları olması çok normal hazır işi bırakacak abın belkı de kazanç elde edemeyecek bır süre ve borca gırecek . o sırada ne yeyıp ne içecekler hemen iş bulmak kolay mı ? ya tutnazsa ? kadın haklı olarak bunları düşünmüş ama kendini ifade ediş tarzı çok çirkin bu konuda haklısın.

Okey gelinin dediği olmamış ama öyle sıfırdan bi iş kurmak çok zor.
Hatta epey riskli. Ben olsam bende istemezdim. Dukkan acacak kadar paramız olsa eşime boşver ev alalım derdim :) gerçi oda parası olsa dukkan değil araba almak ister ama neyse

Bende diyorum etraf neden yumuşacık... Meğerse sizin sayenizdeymiş. sağolun

Üslupsuz!.
Zaten uğraştığın, konu açtığın, evde kalmış olmakla buhran yaşadığın şeyleri düşünce hak verdim seviyesizliğine şaşırmadım
seviyesizlik bi bak bakalım ben sana seviyesizce hangi cümleyi kurmuşum ama ben senin şu cümlene bakınca bile ne kadar seviyesiz olduğunu görüyorum. Evde kalmış demişsin bana, dur bakalım hayat senin önüne neler koyacak yaşa ve gör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…