- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Mesajınızı gözlerim dolarak okudum, öyle iyi geldi ki... Ne kadar içten, ne kadar samimi yazmışsınız.Merhaba,
Öncelikle babanıza allah şifalar versin.. Çok şükür ki anjiyo olacak tıkanık damarını açacaklar gerekirse stent takılır ve hayatına devam edecek. Çok şükür ki büyük bir kalp ameliyatı değil bu tarafından bakıp kendinizi iyi hissetmeye çalısın...
Tüp bebek tedavisinde beden olarak hemde ruh olarak sağlıklı olmanız çok önemli rabbim size kolaylıkla nasip etsin... Basit ve güzel düşünün güzel olsun. Patronunuz ile açık iletişim kurmak sizin için bu tedavinin duygusal ve emek gerektiren bir süreç olduğunu iletirseniz, zaten elinizden geleni işiniz için yaptığınızı görüyordur. cokta sorun çıkarmayacaktır.
Küçük günübirlik geziler keyifli olabilir, bilirim stresli günlerde insan kendisi için iyi birşeyler yapmayı istemez yanlış yapıyormus gelir sadece o anı düşünür orda sıkışır sadece geçmesini bekler ve geçene kadar hayat o anda durur. lütfen böyle bir duygu sıkışıklığı içine girmeyin ara ara yorulur duygusal olarak çökersiniz fakat sizde kıymetlisiniz devam etmek için deşarj olmanız önemli size iyi gelecek bir şeyler mutlaka yapın...
Planlarınızı öteleseniz biyolojik saat çalışmaya devam ediyor.. ve zaman geçtikce çevremizde bizi üzecek konuların olmamasının garantisi de yok..
Babanız ve sizin için cok dua iç ferahlıgı sağlıklı torunlu dedeli günler için biraz daha sakinlik emek coookça dua...
kesinlikle ara vermemelisiniz yolun belli kısmına kadar gelmişsiniz dönmek sürüci hızlandırmayacak.... Hem babanız operasyon olacak ve hayatına kaldığı yerden devam edecek insallah bu süreçte sizin ona vereceğiniz en büyük moral bebegim oldu demek olacak. Eminim onlarda bu haber için içleri yanıp tutusuyordur... Zorluklar yaşanırken güzellikleri ötelemeyeyin nolur.... Hem aynı anda operasyona gireceksiniz ve o size siz ona dua edeceksiniz Allahım kesinlikle kabul edecektir ben böyle inanıyorum... Ben teşekkür ederim esenlikler dilerim.. Şifa kolaylıkla gelsin ruhunuza..Mesajınızı gözlerim dolarak okudum, öyle iyi geldi ki... Ne kadar içten, ne kadar samimi yazmışsınız.
Tüp bebek sürecine ara vermek bana sanki emeğime haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor.
Şu ana kadar 2 operasyon geçirdim, hormon iğneleri derken gerçekten çok emek verdim...
Ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum şu an. Ama yazdıklarınız için yürekten teşekkür ederim.
Merhaba yaşınız kaç acaba? Tüp bebeğe kaç yıl sonra karar verdiniz?Herkese selam,
Şu sıralar nasıl geçtiğini anlayamadığım bir dönemden geçiyorum. Tüp bebek tedavisi sürecindeyim ve fark ettim ki son zamanlarda hayatım tamamen bu konunun etrafında dönüyor.
Bu süreci yaşayanlar bilir; gerçekten zor, hem bedenen hem ruhen yorucu ve sabır isteyen bir süreç.
Bu hafta babamla ilgili bazı sağlık problemleri çıktı, çok detayına girmeyeceğim ama oldukça yıpratıcıydı. Yaşadığım stresin etkisiyle ellerimde egzama başladı. Yarın ben rahim filmi çektirirken, babam anjiyoya girecek…
Tüp bebek sürecimizi kimseyle paylaşmadık, sadece birkaç kişi biliyor. Sürekli sorularla uğraşmak istemedik.
Üstüne bir de evime uzak, oldukça yorucu ve anlayışı zor bir patronumun olduğu bir işte çalışıyorum. İşten çıkmak iyi gelir diyebilirsiniz ama süreçteki anksiyetem nedeniyle evde kaldığımda kurup kurup ağlayacağıma eminim.
Bir yandan da tedavi masrafları derken çalışmak maddi olarak rahatlatıyor, o da ayrı bir gerçek. Ailem şehir dışında, yani gerçek anlamda yalnız hissediyorum.
Kızlar, bazen dimdik durmaya çalışırken içimden belimin büküldüğünü hissediyorum. Haziran ayında transferim var ama psikolojik olarak gerçekten yorgun hissediyorum.
İş, ev, aile, eşim, tedavi derken… sanki nefes alamıyormuşum gibi.
Sizden ne bekliyorum, ben de tam olarak bilmiyorum. Ama bunlar, anlatamadığım, içimde büyüyen ve artık yorduğu için taşıyamadığım cümleler…
Bazen her şeyden uzaklaşıp gitmeyi istiyorum, sadece bir süreliğine bile olsa.
Sadece içimi dökmek, biraz olsun rahatlamak istedim.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Ben bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim ama zormuş..Ben de tüp bebek sürecindeyim, öncelikle dileklerimize en kısa zamanda ve kolaylıkla ulaşmamızı dileyerek seni çok iyi anladığımı ve bu günlerin gelip geçeceğini söylemeye geldim.
Her zamankinden daha hassasız daha kırılganız ve her şey her zamankinden daha zor biliyorum ama sonunda güzellikler bulacak bizi, belin bükülmesin bebeğini taşıyacaksın sen.
Babana acil şifalar diliyorum senin gönlüne de ferahlık
35 yaşındayım benim planlı olmadı anlık kararla bu yola girdim :) Pişmanda değilim yanlış anlaşılmasın sadece yorgun hissediyorum...Merhaba yaşınız kaç acaba? Tüp bebeğe kaç yıl sonra karar verdiniz?
Bende bebek istiyorum da, henüz olmadı. İnşallah sizede hayırlı bir evlat nasip olur35 yaşındayım benim planlı olmadı anlık kararla bu yola girdim :) Pişmanda değilim yanlış anlaşılmasın sadece yorgun hissediyorum...
Yorumlarınız öyle kıymetli ki. Çok çok teşekkür ederimAllah babanıza acil şifalar versin.
Gönlünüzü ferahfeza etsin. Sağlıklı ve huzurlu bir annelik diliyorum.
Tüp bebek tedavisi maddi ve manevi zor bir süreç. Bu sürecin içinde olan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Yorucu bir süreç...Sırf bu tedavim yüzünden çalışma hayatıma giremiyorum. ( Sırf izin alma durumundan ve stres yaşamamak için) eşim sıcak bakmıyor. Çocuğun olsun işe mi gidiyorsun ne yapıyorsan yap diyor. Çünkü iğne kullanımı sırasında yaşadığım o yorgunluk ve ağlamaları gördüğü için iş hayatının yükünü istemiyor.Herkese selam,
Şu sıralar nasıl geçtiğini anlayamadığım bir dönemden geçiyorum. Tüp bebek tedavisi sürecindeyim ve fark ettim ki son zamanlarda hayatım tamamen bu konunun etrafında dönüyor.
Bu süreci yaşayanlar bilir; gerçekten zor, hem bedenen hem ruhen yorucu ve sabır isteyen bir süreç.
Bu hafta babamla ilgili bazı sağlık problemleri çıktı, çok detayına girmeyeceğim ama oldukça yıpratıcıydı. Yaşadığım stresin etkisiyle ellerimde egzama başladı. Yarın ben rahim filmi çektirirken, babam anjiyoya girecek…
Tüp bebek sürecimizi kimseyle paylaşmadık, sadece birkaç kişi biliyor. Sürekli sorularla uğraşmak istemedik.
Üstüne bir de evime uzak, oldukça yorucu ve anlayışı zor bir patronumun olduğu bir işte çalışıyorum. İşten çıkmak iyi gelir diyebilirsiniz ama süreçteki anksiyetem nedeniyle evde kaldığımda kurup kurup ağlayacağıma eminim.
Bir yandan da tedavi masrafları derken çalışmak maddi olarak rahatlatıyor, o da ayrı bir gerçek. Ailem şehir dışında, yani gerçek anlamda yalnız hissediyorum.
Kızlar, bazen dimdik durmaya çalışırken içimden belimin büküldüğünü hissediyorum. Haziran ayında transferim var ama psikolojik olarak gerçekten yorgun hissediyorum.
İş, ev, aile, eşim, tedavi derken… sanki nefes alamıyormuşum gibi.
Sizden ne bekliyorum, ben de tam olarak bilmiyorum. Ama bunlar, anlatamadığım, içimde büyüyen ve artık yorduğu için taşıyamadığım cümleler…
Bazen her şeyden uzaklaşıp gitmeyi istiyorum, sadece bir süreliğine bile olsa.
Sadece içimi dökmek, biraz olsun rahatlamak istedim.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?