Bu da benim 2,5 yildir ilk günkü kadar begendigim evim

çoook şık gerçekten çok güzel hoş. iyi günlerde kullanın. sağlıkla huzurla yaşlanın.

sağlıkla huzurla oturun inş.
yeşili her zamn sevmişimdir ama bir kac turuncu objede konulsa ( kırlent , mum, vs) dahada şıklaşacak sanki
mutfagındaki sticer'larına bayıldım
tek sevmediğim şey masanın üzerindeki sigara a.s.

sağlıkla huzurla oturun inş.
yeşili her zamn sevmişimdir ama bir kac turuncu objede konulsa ( kırlent , mum, vs) dahada şıklaşacak sanki
mutfagındaki sticer'larına bayıldım
tek sevmediğim şey masanın üzerindeki sigara a.s.

Hahaha maalesef sigara hicbirzaman eksik olmayan dekorumuz :) Esim sagolsun :) Kaldiriyorum sürekli ama hep birikiyor :)

çok ferah bir eviniz var...
yanlız birşey sormak istiyorum ankastre ocağınız kullanışlı mı ve memnunmusunuz? Rabbim nasip kısmet ederse evlenince ocağımı özellikle bu şekilde yaptırmak istiyorum sizden bilgi almak fikirlerimde çok yardımcı olacak.

Rabbim evinizden huzuru bereketi ve sevgiyi eksik etmesin inşallah....

çok ferah bir eviniz var...
yanlız birşey sormak istiyorum ankastre ocağınız kullanışlı mı ve memnunmusunuz? Rabbim nasip kısmet ederse evlenince ocağımı özellikle bu şekilde yaptırmak istiyorum sizden bilgi almak fikirlerimde çok yardımcı olacak.

Rabbim evinizden huzuru bereketi ve sevgiyi eksik etmesin inşallah....

Sagol canim hersey diledigin gibi olur insallah. Evet ben cok memnunum cok Kullanisli hem daha güzel görünüyor hem daha kullanisli hemde daha modern. Mutlaka tavsiye ederim canim. Simdiki aklim olsaydi firinimida yüksek alirdim istersen yüksek firinlarada bir göz at.

Aminn hepimizin dilediği gibi olsun herşey....
hımm çok mutlu oldum şimdi ben birde temizlik açısından da büyük rahatlık şık daha ne olsun valla.
onuda düşünüyorum aslında ama bakalım sonunda neler olur :)

Aminn hepimizin dilediği gibi olsun herşey....
hımm çok mutlu oldum şimdi ben birde temizlik açısından da büyük rahatlık şık daha ne olsun valla.
onuda düşünüyorum aslında ama bakalım sonunda neler olur :)

Amin canim amin artik senin resimlerinide bekleriz insallah :smiley-cool:

EVİNİZ ÇOK GÜZEL GAYET ZEVKLİ DÖŞENMİŞ TV ÜNİTESİNE BAYILDIM ALLAH İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI NASİP KISMET ETSİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Evin çok hoş.Birincisi yemek masasının sandalye şeklinde değil de koltuk biçiminde olması çok hoşuma gitti.Sandalyelerimden bir an evvel vazgeçeceğim rahatlık için.
İkincisi mutfağındaki yazı stickerlerini nereden aldın?Ben de bulabilir miyim acaba?Eğer bulamazsam özel yaptırmayı düşünüyorum.

Back
X