Bu da benim 2,5 yildir ilk günkü kadar begendigim evim

Evin çok hoş.Birincisi yemek masasının sandalye şeklinde değil de koltuk biçiminde olması çok hoşuma gitti.Sandalyelerimden bir an evvel vazgeçeceğim rahatlık için.
İkincisi mutfağındaki yazı stickerlerini nereden aldın?Ben de bulabilir miyim acaba?Eğer bulamazsam özel yaptırmayı düşünüyorum.

Evet canim yemek koltuklari göründüklerinden cok daha rahatlar onu söyleyebilirim.

Canim stickerleri bir arkadas daha sormustu. O stickerleri internetten siparis vermistim ama ben almanyada yasiyorum ve siparis verdigim yer sadece almanyaya satis yapiyor maalesef. Mutlaka türkiyedede vardir, yoksa bile istege göre yapiliyor. Umarim yardimci olabilmisimdir.

Duvarlardaki kahve çekirdeklerine ve yazılarına bayıldım.Tam benim gibi bir kahvekoliğe göre:)) Allah huzur içinde oturtsun.

salonun çok hoşuma gitti, insanın içine huzur ve ferahlık veriyor opuyorumnanaktan renkleri çok güzel

yeşil renge bayıLırım.. oturma odan cok ferah gözüküyor canım.. mutfaktaki stickerlarda süperrr..ahh benim mutfak fayanslı oLmasaydıııııııı :D

eşyaların güzel gerçekten ama daha şık dekore edebilirsin mesela oturma odası koltukların biraz tren gibi dizilmiş şekil değişikliği yap bence..güle güle otur yeşili severim perdelerini de cok begendim...

Arkadaslar hepiniz sagolsun allah size cok daha güzelini versin (Eminim vardir zaten ama kat kat daha güzelini versina.s). Evimi begendiginize cok sevindim odamin biri bos duruyor insallah yakinda bebegimiz olunca cocuk odasini ve evin geri kalaninida gösterecegim size.

çok güzel eviniz.Mutlulukla oturun.Bebeğiniz için de şimdiden hayırlısı olsun.

Not: benim de oturma odam fıstık yeşili ve gerçekten çok huzur veriyor. Bir de tatlılık:)

Back
X