Bu da benim Annemlerin evinden goruntuler...

Çoook beğendim.Konsollu ,camlı,bardaklı,dantelli evler hiç bana göre değil.Özellikle koltuklar harika.Çok modern.Güle güle oturun.

farklı bi tarz...
özünde güzel özellikle bahçe 10 numara , bayıldım doğrusu
ama diğer bölümlerdeki renklerin ve objelerin çeşitliliği evinize karmaşık bi hava vermişşş
ben bu saatten sonra açıkcası sadelikten yanayım ve evimi sadeleştirmek adına önce her odayı tek ve flu bi renk yapmak istiyorum...
güle güle oturun ...eleştiriye açığım dediğiniz için düşüncelerimi açıkca yazdımmmm

evet bahçesi çok hoş ama evin içi çok daha modern döşenebilirdi kırmızı çok ağırlıkta göz yoruyor ama tabi sevdiğiniz renk olabilir ve en önemlisi sizin zevkiniz güle güle otursun anneniz.

Çok hoş canım.Annenler güle güle huzurla otursunlar..Özellikle salonun yer ışıklandırılmasına bayıldım..

sempatim annenin evi cok tarz canim cok hosuma gitti
tertemiz ferah ferah masallah hele bahce harika rabbim herkese nasip etsin boyle bir ev

gule gule guzel gunlerde otursun annecigin

evin bir tarzı olduğu belli.çok değişik gerçekten.ben evi dekore eden kişiyi merak ettim.
güle güle otursunlar,sağlıçakla

herşey değişik ve güzel ben bakarken temizliğini düşünmeden geçemedim :)) CADIARZU allah huzurla sağlıkla yaşamayı nasip etsin inş.

yurt dışındaki müstakil evlerin tarzı genelde aynı ,annemim fransadaki evide böyle ,hemen hemen aynı ,bahçesi terası ve katları aynı bu şekilde ,tabi sizin dekarosyonunuz farklı ama çok güzel ,ben beğendim şahsen..güle güle otursun anneciğin canım...

Nutkum tutuldu...Salon bi harika...o ledler kırmızının dansı off harika
Muhh tee şeemmm...Kayboldum bakarken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…