Bu da benim Annemlerin evinden goruntuler...

yeşil aşkı ilk göze çarpan güzellik,
kaçıp kafa dinleyecek ne çok yer var,
aynı evin içinde olsan bile,
çok güzel,
güzel günlerde oturun,
normalde yorum yapmıyorum bu topiclrde ama
bu gece dayanamadım,iki etti:roflol:

Çok güzel farklı çok beğendim tam yaşanılası bir ev sanırım yurtdışında.Güle güle otursunlar mutlulukla

çok güzel, modern, tropikal bi havası var, tek beyenmediğim şey, masada ki ve sehpadaki örtü, bu tarz bi evede örtü kullanılmamalı bence
güle güle oturun, huzur verir bu ev insana valla

çok farklı ve çok ferah bir ev..

ben en çok bahçesine bayıldım ne barbeküler yapılır orda off:))

allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..

Alalh güle gül eoturmak nasip etsin çok güzel bir ev...
Yanlız kafama takılan bir nokta var bu evi annecin tek başınamı temizliyor kafamçokkarıştı

Çok güzel bir ev iyi günlerde oturun inşallah..Ama ama bahçe çok güzel yaaa
İnşallah birgün benimde öle bir bahçem olur :sinifsinif:

sempatikciğim muhteşem bir ev yaa her yanından huzur fışkırıyor sanki... ALLAH ağız tadıyla oturmak nasip etsin

salon düğün salonu gibi valla her yer aydınlatılmış annen ışıltısını tüm eve yansıtmış maaşallah hayat dolu bir kadın belli..bütün koltukları beğendim hepsi benim tarzım spor rahat.çiçekler muhteşem mutfakta çok güzel
güle güle otursunlar

salon,teras,baçeye bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…