YoLcu41
Güle güle kullan canim
angelanil
cnm brabantialanmıssın:)) hayırlı olsnn:))
bi kavanozlarn mı kaldı seti tamamlamana
Canım merhaba, bir göz gezdirdim de geçmişe nişanlın işe başlamış, hayırlı olsun çok sevindim. Biz de işe başlayınca hızlandırmıştık evlilik sürecini, hazırlıklarımızı :)
Yeni aldıklarını da güle güle kullan. Bende hala ekmek kutusu yok :) Üst kısmı ekmeklik olan dolaplardan alacağız, mutfak dolapları yetmedi kavanozlarımızı koymaya. Dolabı da bakliyat deposu yapmayı planlıyoruz :)
Zaman çok hızlı akıp gidiyor, bir bakmışsın düğün vakti gelmiş çatmış hatta evlenmişsin :)
Sayfanı takibe devam edeceğim :) Merak ediyorum hazırlıklarını.
Eksik bitmez ama gene de kolaylıkla tamamlamam dileğiyle :) Öptüm :)
Çok sağol canım inşallah :)
Canım kavanozlarımı almıştım yine markafoniden 4 lü benimkiler ilk sayfada görebilirsin. Şimdi geriye sadece çöp kutusu kalıyor o da çok pahalı ve fazla yer kapladığı için sonraya kalan şeyler arasında :)) Ama onu da alacağım inşallah. Ömürlük şeyler olacak sonuçta.
bende beğeniorm cnm çöp kutularını ama dediğin gibi çok pahalı, erkek arkadaşm alıcakmıs onuda kendi çeyizine:))
actifry alıomus bide, bakalm tamamlıcaz bi şekilde
Ne güzel hevesi var böyle şeylere az bulunur bir özellik. Birbirinizin alamadıklarını tamamlarsınız bu şekilde. Bakalım yaa ben de uğraşıyorum kendi çabamda henüz nişanlım yeni işe gitmiş olduğundan girişimde bulunamıyor ama o da yavaş yavaş beyaz eşyaları alacak. Birlikte kara kılıp taksitlerini ödemeye başlayacak. Allah kolaylık versin bizlere.
amin cnm bizim de bu yaz bi söz nişan fln olsn biz de başlıcaz beyaz esyalara ufaktan, en azından ıvır zıvırları mutfak ve yatak odası esyalarını ben hallettiğim için bide bunları düşünmicez
cnm benm yaa çok iyi anlıorm seni inankiBiz de başlamaya niyetliyiz ama dediğim gibi nişanlım yeni işe girdi İstanbul'a yeni yerleşti ilk önce kendine bazı eşyalar alması gerekiyor sonra da finans kaynaklarını büyük eşyalara yönlendireceğiz. Bakalım bizim için çok zor bir süreç hem uzaklık hem nişanlılık, hem de özlem, insanın canına tak ediyor bazen ne yapalım hayırlısıyla evleneceğimiz günü bekleyeceğiz artık
Sarevden siparişini şuan verdiğim battaniye çok beğenerek aldım umarım geldiğinde hayal kırıklığına uğramam :)
Eki Görüntüle 291863
Sarev Exclusive Series Marni V2 Pamuk Akrilik Battaniye
Battaniyem geldi çok güzel ama dediğim gibi biraz ince rengi resimdekinden biraz daha açık. Yatak örtüsü olarak da kullanabilirim. Hoşuma gitti.
Battaniyem geldi çok güzel ama dediğim gibi biraz ince rengi resimdekinden biraz daha açık. Yatak örtüsü olarak da kullanabilirim. Hoşuma gitti.
canım güle güle kullan bana incede lazım alabilirim herhalde saol içine sindiyse birinden tavsiye almak krem rengini alayım bende canım güle güle kullan
Güle güle kullan insaAllah
Of baharatlik almam lazim ama bir türlü karar veremiyorum. Bin bir cesiti var :S Ne kadar büyük olmasi gerekir bilmiyorum, hangi tarz daha kullanisli olur bilmiyorum, hic bisey bilmiyorum :) Baharatlik ve erzak kavonozlarini (bulgur, pirinc, makarna vs icin) bi türlü begenip alamadim.
Canım teşekkür ederim. İlk önce metal mi plastik mi, cam mı ona karar vermen lazım. Mutfak eşyalarına uyumlu bir renkte karar kılman lazım.Markafoni, trendyol, limango gibi sitelere bakabilirsin canım çok güzel kampanyalar oluyor. Ayrıca ben bunla alakalı bir konu açmıştım http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...ngi-baharat-takimi-guzel-karar-veremedim.html bu linkten bakabilirsin modellere. Bence mıknatıslılar da çok güzel. Bernardo ve biev ürünlerini de değerlendirebilirsin canım.
Canım benim battaniyem Taç'tan. Tek renk, mor ve çok sıcak tutuyor. Bir bakmanı tavsiye ederim şayet battaniye alacaksan başka :)
Güle güle kullan aldığın battaniyeyi, Sarev'in ürünleri çok güzel oluyor pikemi oradan almıştım ben :)
Bornoz almadıysan Taç'ın bambu bornozlarını tavsiye ediyorum bir de hemen emiyor ıslaklığı.
Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar :)
cnm güle güle kullan bu ara yine çeyiz alışverişlerindesn ne güzel:))
bayılıorm senin zevkine zaten çok hoş yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?