Canım istoç dediğin yer nasıl bir yer hiç duymadım da.
Eki Görüntüle 348652
Canım İstoç İstanbul Toptancılar Çarşısı demek. Devasal bir yer. Çoğu netteki beyaz eşya siteleri burdaki dükkanlar. Mesela biz tekcarsım.com da baktık beğendik konuştuk adamlarla. Yarın inşallah sorunsuz gidip alacağız çok heyecanlıyım.
Bu arada dayanamadım bunu da aldım :))
tatlm hayırlı uğurlu olsnnnnnn
çok beğendm uzun yıllar sorunsuz kullanın inşş çok güzellervee 4000 çok iyi rakam neredeyse yarısı
anlat bakalm nerden aldınız tam olarak pazarlk fln da yapıldı mı yoksa zaten normal satış fiyatımıydı..bayiye mi gittiniz..istoçtu sanırm dimi
Canım nette tekcarsım.com diye bir yer var İstoçda bir toptancı burayı ve görmeliydin millet nasıl geliyor sürekli alıyor bir şeyler. Pazarlık payı bırakmadılar nette gördüğümüz fiyatlardan ama bayiden yarı yarıya ucuz olduğu ve normalde hemen teslim edecekleri halde 6 ayda bekletme yapacağımız için bu fiyat çok avantajlı oldu. istoç çok büyük bu arada. Kesinlikle arabayla gidilmeli yoksa bizim gibi bugün baya bir eziyet çekersiniz. Çok bayi dolaştık burda Ankarada ama burdan ucuzu yoktu. Gayet uygun ve garantili sıfır ürünler. Garantide teslim tarihinden itibaren başlayacak.
cnm peki bu tekçarsım bi internet sitesi onun toptansına mı gittiniz yani siz..site fiyatı üzernden daha indmrli aldınız yani ee süper bişiymiş cnm bu
çok uzak deil bize istoç ilerde ilk gidicem yerlerden oldu bu sayede..tam olarak oranın adını da yazarsan sevinirm cnm
canım güle güle kullan eşyalarını hepsi birbirinden güzel. Çok da uyguna olmuş:))
canım güle güle kullan eşyalarını hepsi birbirinden güzel. Çok da uyguna olmuş:))
anldm kuzum hayırlısı olsn tekrardan benm bile içime sindi çok güzel modeller gerçekten
bende smdi gezerken gördm siteleri benm süzgecm yokmus kimse de sölemedi limangodan bi çekmle bunları mı alsam acaba diorm:d
güzel geldiler gözüme ama yakından görmedm..sanki tifosinin çeyizinde vardı öle hatırlıorm
Eki Görüntüle 349452 Eki Görüntüle 349453
Canım güzelmiş süzgeçler kaliteli görünüyorlar. Ben fame kitchendan kaşık standı alcam tantioniden gelen çizikler içindeydi hoşuma gitmedi iade ettim :)
cnm su an kaşık standı da var az önce gördm
Züccaciyelerde fame kitchen markasını görmüştüm ve kaliteliydi çekleri gönül rahatlığıyla harcayabilirsin ben kozmetik ürünlere taktım kafayı bu aralar:))
canım iyi günlerde ve mutlu günlerde kullan inşallah çeyizciklerini senın yemek takımına benzıyor bnımkıde ve ayaklı bardakların cok uyumlu nereden aldıgını ve nekadara aldıgını soylersen çok sevınırım
Canım teşekkürler YKM den almıştım tüm Bernardolarda da satılıyor aynı kadehler. 4 tanesi 37 TL gibi bir şeydi çok uyumlu duruyorlar gerçekten tavsiye ederim. İnşallah bulursunuz öptüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?