- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
yarın pazar açık mıdır acaba dediğin gibi yine de bir arayayım. beğendiğim 3 parça 4200 gibi bir fiyata geliyor. davlumbaz nişanlımda varmış babası alıp koymuş daha önce ne alakaysa  çamaşır makinasını da dediğim gibi bir süre kendiminkini kullanmaya karar verdim. bence gayet uygun olacak o ürünleri o fiyata alırsak garanti de inşallah 4+3 oluyordur
 çamaşır makinasını da dediğim gibi bir süre kendiminkini kullanmaya karar verdim. bence gayet uygun olacak o ürünleri o fiyata alırsak garanti de inşallah 4+3 oluyordur

çamaşır makinasını da dediğim gibi bir süre kendiminkini kullanmaya karar verdim. bence gayet uygun olacak o ürünleri o fiyata alırsak garanti de inşallah 4+3 oluyordur

Sen 4000 e çok iyi alışveriş yapmışsın. Samsung telefonlar genelde çabuk bozulur.İnşallah beyaz eşya öyle değildir.Şuan kullanıyo musunuz? Memnun musunuz?
 Sen 4000 e çok iyi alışveriş yapmışsın. Samsung telefonlar genelde çabuk bozulur.İnşallah beyaz eşya öyle değildir.Şuan kullanıyo musunuz? Memnun musunuz?