Yatak Odası Dekorasyonu Bu da benim cibinlikli yatak odası takımım nasıl??

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
76
363
aslında 8 yıllık evliyim ama yeni evimize geçiyoruz ve evlenirken istediğim mobilyayı alamamıştım . Bu sefer gönlüme göre alayım dedim fakat biraz
fazla mı süslü oldu bilemedim.Gerçi Eylül de oğlumun sünnetinde de cibinliğimiz hazır olmuş olacak:).Sizce yatak odası takımım nasıl fikirlerinizi alabilir miyim?

Son düzenleme:

dün bizde çetmendeydik ve evmze salon takımıyla yemek masası aldık bu yatak odası takımını çok önerdiler çok satılıyomuş beğendik fakat odamız standart olduğu için cibinlik gardolap boğar die düşündük almadık odanız genişse bence güsel bi takım güle güle kullanın

sağol beğenmene sevindim biz de salon takımı ve yemek odası da aldık hepsini çetmenden aldık biz de hangi takımı aldınız salon ve yemek de merak ettim

Cnm bencede cok guzel ama odan genis ferah olursa ama kucuk dat ise yakismaz bence

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

yatak odam oldukça geniş henüz yerleştirmedik yerleşince fotoğraf yükleyeceğim

Ayyy tam benim tarzimmmmmm bayildim hayalimdeki gbi :))) fiyati ne kdr bunun acaba bide markasi ne reklam olmuosa yazarmisn sana zahmet cok saol smdiden :) ayrica gule gule kullan cnm hayirli olsun :)

markası konfor canım 4500 tl ye aldık
çeşitli varyasyonları oluyor
ister cibinlikli ister cibinliksiz bazalı bazasız seçebiliyorsun ben bazalı ve cibinlikli seçtim

Çok güzel gözüküyor güle güle kullanın , ben temizliğini düşünüyorum sanki ben temizliycem

Bizde alacağız ama sen bu takımı nereden aldın ve fiyati ne kadar bilgi verirseniz sevinirim canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cetmende bnde bakmstm bi kc model szin yatak odasının aynısnı abim aldı ve ck memnun qrnüs olarak ta ck qzel iyi qnlerde kullanın :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy bnm sevgilim bile yok ama şimdi evlenmek istedim ya bayıldım çoooook güzellll :)))))))))))))

Muşteşemmiş hayırlı olsun bayıldım adeta. Hemen sevgilime gönderdim ftografı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…