- Konu Sahibi PaRaDiSiaC
-
tabiki sacma degil, bu cok büyük bir sorun, evliligin ana temeli cinselliktir olmazsa olmazidir, bosanma sebebidir
ama tabiki öncelikle tedavi olumasi gerekir yada bisekilde adim atmasi , esinin cabalamasi :26:
eger esin bunu önceden biliyorduysa hic evlenmemeliydi , sana büyük haksizlik yapmis oluyor bu durumda
Tesekkur ederim arkadasim onerilerin iicin yine tedavi icin ikna etmeye calisacagim umudum var duzelecegimiz yonunda bu boyle gitmez biliyorum.
En kisa surede insallah problemimiz cozulur ...
gerçekten öyle midir vayyyy neymiş bu cinsellik ya :26:
gerçekten öyle midir vayyyy neymiş bu cinsellik ya :26:
Rica ederim canim!
Cekindigi icin biraz tedavi olmayi zorlata bilir.
Erkek adam, zoruna gidiyordur.
uzamanlara gore cinselik sorunlar olan cifteler.. evlilikleri zedeleniyor.
Eyer butun cabalarina rahmen o ikna olmazsa, bu durumda senin jinekologa gitmen gereke bilir.
Vajinaniz darsa belki biraz genislete bilirsin. Ama kezinlikle bunu ona soyleme onu ikna edene kadar.
Yoksa beyfendi rahatini hic bozmaya bilir cekindigi icin.
erkek adamın tedavi zoruna gidiyor ama karısını mutlu edememek ya da evliliğin önemli gerekliliklerinden birini yerine getiremeyince zoruna gitmiyor mu değil mi ya, anlamak güç bu beyleri...
aşk filimleri yada sizi harekete geçircek şeyler izleseniz dicem ayıp olcak ama bi arkadaşta işe yaramış
Ya benim düşüncem belki çok saçmadır konu sahibinin eşi için demiyorum ama böyle durumlar da hem cinsine ilgi duyduğu için eşine yaklaşamıyormuş gibi geliyor...
Nasil bayanlarda ilk cinsellik psikolojik olarak korkutuyorsa erkeklerde de ayni sorunun yasandigini okumustum. Belki sizi incitmekten de korkuyor olabilir. Bazi erkekler de de bayanin bakire olmasi korkutuyormus. Hatta bu yüzden ilk iliskiden önce zari doktor tarafindan acilmasini isteyen erkeklerde var. Esinle oturup sorunun ne oldugunu cözmeniz en iyisi olacaktir.
ilginc.. insallah bizim basimisa boyle bir sey gelmez..Gerci, kacmazsinda herseye raziyiz
Olabilir tabi ki ama sandığımızdan çok var kendi cinsine ilgi duyan.Yersiz bir düşünce belki benim ki ama iç güdülerim çokta uzak değil gibi geldi.
Olabilir tabi ki ama sandığımızdan çok var kendi cinsine ilgi duyan.Yersiz bir düşünce belki benim ki ama iç güdülerim çokta uzak değil gibi geldi.
Canım göstermelik olarak evlenenler de var böyle, konu sahibi için demiyorum yanlış anlaşılmasın sakın konu konuyu açtı sadece.Telsiz diye bir terim var hatta hem bayana hem erkeğe ilgi duyar bunlar.Evlenip cinsellik yaşayamadan boşanan misal kral tv bi sunucusu vardı bilmem hatırlar mısın sırf bu sebepten boşanmıştı.Öyle bir durum söz konusu olsa evlenmez ya da hanimefendiyle göstermelik iliski yasayabilir.....
Hic olmadi evet 7 aydir evliyiz ama olmadi uzulmem sacma degil degilmi
Evlimiyim bekarmiyim onu bile anlayamadim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?