bu da benim derdimm

ela235

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
1.895
996
arkadaşlar alışveriş yapmaktan nefret ettigim için her şeyi internetten alıyorum. yalnız saç bandı bulamadım şu fotodaki gibi saç bandı buabilecegim bi site var mı? ayrıca yine diger fotograftaki tarzda bikini istiyorum onu da bulamadım. lütfen acil öneri hemen almam lazım. vaktim azaldı

Eklentiler

• 2015-bikini-mayo-modelleri-5.jpg
    2015-bikini-mayo-modelleri-5.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 368
  • 1028253_c324e4b91c31e92a8f71bdac70760528_600x600.jpg
    1028253_c324e4b91c31e92a8f71bdac70760528_600x600.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 792
bikinli fotografta da saç bandı varmış. istedigim o tarzlar işte. anladınız siz

Bu tarz bandana her yerde satılıyor nasıl bulamadınız anlamadım, ankaradaysanız karanfilde bakın. Bikiniyi de bilemeyeceğim nerede bulursunuz ama şahsi fikrim çok kötü bir bikini:)

Bu tarz bandana her yerde satılıyor nasıl bulamadınız anlamadım, ankaradaysanız karanfilde bakın. Bikiniyi de bilemeyeceğim nerede bulursunuz ama şahsi fikrim çok kötü bir bikini:)

Benimde şahsi fikrimce bikini çok kötü ama :)))) bu saç bantlarını severim.İnterneti bilemiyorum.Belki Tozlu.com 'da.O tarz şeyler oluyor orda.

bu bikini nerede satılıyor bilmiyorum ama mankene dahi yakışmamış, çok çirkin bence.. giymeyin nacizane fikrim
sac bandını da her yerde bulabilirsiniz. ama interneti bilemem. sıradan bır toka satan yere gıdın sorun vardır

o bikiniyi kendinde yapabilirsin al uzuuncana mayo kumaşı, çapraz sar gögüslerden boyundan da bağla. Bandanalar da heryerde satılıyo. Bizim buralarda almayan dövüyolar :KK11:

aliexpres diye bir site var. ben görsellerden ne beğensem o sitede çıkıyor. bildiğim kadarı ile yurtdışına ve toptan satış yapıyorlar. ama tam incelemedim. istersen siteye bir bak türkeyeye satışı varmı onu incelersin

ne gerek var bunuda ınt almaya :KK70:
hem bunların modası gectı suanda hıppı sac bantları moda

Bikini gerçekten kötüymüş. O sıcakta boyun boğaz sarıp sarmalamış gibi.

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

X