Bu da benim diyet günlüğüm :)

Lice_sss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
5.282
9.112
198
Bugün diyete ve spora başlayalı 39 gün başlangıç kilom 62.7 güncel kilom 57.5 an itibariyle 5 kilo vermişim.
Haftada 3 gün spora gidiyorum
Canımın istediğini az da olsa yiyorum üstelik gebelik için vitamin kullanıyorum mecburen hazır paket gıdalar ve ekmek hariç hedefim 55 bakalım ne zaman ulaşacağım :) katı kurallarım yok sadece ekmek ve hazır paket gıdalardan uzak duruyorum benimle koşmak isteyen varsa buyursun günlüğüme :)
Her gün menü paylaşımı yapmaya çalışacağım

Bu akşamki menüde
Mercimek çorbası
Yumurtalı ıspanak (eşim için)
Fırında yağsız yoğurtlu kabak
Salata var.
Bugün şu zamana kadar 1 litre su içtim fazla içemiyorum su zaten ihtiyacım olan 1.5 litre

Ooo canim sen hedefe ulasiyorsun az kalmis. Nasil beslendin 39 gun biyunca 5 kilo vermissin merak ettim.
Soyke bi kabataslak ozet gecermisin
Spor haricinde ne yedin ictin

Ben salona gidemiyorum evde spor yapıyorum
Canım merhaba ya ben de evde spor yapamıyorum çalışıyorum aynı zamanda eve gelince yorgun oluyorum haftasonu ve boş günümde spora gidiyorum. Ya ekmeği tamamen bıraktım hiçbir şekilde yemedim hamur işi falan da yok abur cubur yok onun dışında porsiyonlarımıe küçülttüm ama yemek çeşidi konusunda kısıtlama yapmadım çünkü eşime yazık etmiş olacaktım :) her öğünde porsiyonu küçük tuttum hepsi bu :) ama sporun çok katkısı oldu bana hoca eşliğinde bir saat aralıksız yapıyorum

Günaydın:)
Bugünkü sporumuz toplantım yüzünden yarına kaldı
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
İki kaşık rende domates
Az petnir
İki kaşık yoğurt
Şekersiz çay

Bugün öğle yemeği yiyemedim onun yerine leblebi hurma ve bir tane muzla idare ettim zaten açlık da hissetmiyordum :)

Bugünkü akşam yemeği menüm :
Fırında karnabahar
Bamya
Pilav (eşim için)
Ayran
Tabi benim porsiyonlarım küçük olacak :)

Günaydın :)
Bugün okul yok ama erken kalktım nedense haftasonu uykum kaçıyor hafta içi de uyku çok tatlı oluyor :)
Bu sabahki kahvaltım:
Lor peynirli yumurta
Rende domates
Birkaç tane zeytin

Ardından evi toplayıp öğlen spor salonuna gideceğim

An itibariyle spordan geldim ölçülerim alındı belgesi ve basenden incelmişim bu beni motive etti iki kilom kaldı hedefe ama spor hocam sadece vücut ölçümü az daha düşürmemi söyledi kilometre korusam da yeterliymiş:)
Şimdi bir muzla ara öğün yapmış olacağım
Akşama:
Ton balığı
Salata
Çorba :):)

Günaydın :)
Bugün kahvaltı yapmak istemiyor canım ama yine de
1 yumurta
Yoğurt
Peynir yiyeceğim :)
Saat 1 de sporumuz var yine :)

Spordan geldim eve acıktığımı hissettim çok nadir açlık hissettiğim oluyor.bir kase bamya yiyeceğim sadece :)

Bu akşam öenüm:
Fırın patates
Yaprak sarma
Salata
Tabi salata hariç diğerlerinden az yiyeceğim :)

Bugün oldukça hareketli ve iştahlı bir gün geçirdim ama kendimle savaştım 2 saate yakın sporumu yaptım az sonra sade türk türk kahvemi içip su içerek geceyi kapatacağım :)
Yarın okulda öğle yemeğime için:
Ispanak kavurup içine lor peyniri atacağım yanıma da ayran :)
Ara olarak hurma ve leblebi

Back
X