Bu da Benim Evim :)

mavilim85

Ecrinim❣️Ceylinim
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
171
2
296
39
İstanbul
Arkadaşlar 3 senelik evliyim.Ev kendimizin değil kiracıyız o yüzden evde istediğimiz şeyleri yapamadık ama olsun biz böylede mutluyuz inşallah allah kendimize nasip etsin diyorum ve yüklemeye başlıyorum.İnşallah becerebilirim deneme tahtasında öncelikle bir deneme yaptım ama bakalım olur inşallah...

Öncelikle salonum
1780.jpg

1791.jpg

1797.jpg

1800.jpg

1805.jpg

1807.jpg

yatak odası fotoğraflarımın sadece 2 tanesini bilgisayara yüklemişim.Bitti arkadaşar 1 oda 1 salon küçük evim...
1892.jpg

1900.jpg

evin çok güzel ve çok şirin arkadaşım güle güle otur. Allah mutlu yuvanızı bozmasın huzur kokuyor evin :)) bebişde geliyo galiba değilmi?

evin çok güzel ve çok şirin arkadaşım güle güle otur. Allah mutlu yuvanızı bozmasın huzur kokuyor evin :)) bebişde geliyo galiba değilmi?

Çok teşekkür ederim canım beğendiğine sevindim.Evet Bebişim de geliyor daha da mutluyuz şuan 15.haftamızdayız...opuyorumnanaktan

ay maşallah ne güzel canım ya darısı bizimde başımıza artık :))

güle güle oturun canım inş.kendi evinizide en yakın sürede alırsınız canım

çok ferah
ve mis gibi güle güle oturun inşallah

güle güle huzurlu bir şekilde oturn inş..
mutfagını begendim en çok..
inş..ilerde kendinzde bir evi olur..saglık olsunda..önce.

çok ferah
ve mis gibi güle güle oturun inşallah

temiz ve güzel bir ev,iyi günlerde oturun

güle güle huzurlu bir şekilde oturn inş..
mutfagını begendim en çok..
inş..ilerde kendinzde bir evi olur..saglık olsunda..önce.

güle güle oturun çok güzel eviniz var.

hepinize çok teşekkür ederim beğendiğinize sevindim ilerde inşallah rabbim daha iyilerini nasip ederkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Doğacak bebişinizle beraber evinizde güzel günler geçirmeniz dileğiyle...

şirin guzel bir eve benziyor ama mutfak geniş olmadan olmuyor : (

maşallah küçük ama temiz derli toplu mis gibi bi evin var.mutfağın da çok hoş açık pembe beyaz çok fresh olmuş bakınca insanın içi ferahlıyor.zaten öyle kırmızılı siyahlı mutfakları oldum olası sevmem...çok hoş rabbim huzur mutlulukla oturmak nasip etsin...

Back
X