Bu da benim fal topiğim olsun :)

Jadooooooo findigim fistigim neredesin ozledim seni :119:
Kizlar siz neler yapiyorsunuz bugunn

Jado ablamm musait olduğunda bana iskambil açabilir misin ?
İkimizde beyaz tenliyiz ama onun saclar sariya dönük açık renk,benim kahverengi
Geri döner mi onu merak ediyorum ablam ya

Jadooooooo findigim fistigim neredesin ozledim seni :119:
Kizlar siz neler yapiyorsunuz bugunn

buurdayımm :)

valla ne olduğumu anlayamadım ki. sabah 5te kalkınca, uyku bastırdı yattım uyudum bu sefer de sersemledim :) ayılmaya çalışıyorum :)
sen napıyosun canım

kahve iç gel jado kendine gelirsin bak simdi yapmaya gidiyorum ben

Jado gittimi misafirlerin?
Geldin mi kendine? İnanmak istemyorum ama son tatilde bitti artik yaza kadar calis calis uffff simiden ise gitme stresi sardi yaaa (

Jado gittimi misafirlerin?
Geldin mi kendine? İnanmak istemyorum ama son tatilde bitti artik yaza kadar calis calis uffff simiden ise gitme stresi sardi yaaa (

misafirlerim çok kalmadı zaten canım yol üstüydü benim ev geçerken bana uğradılar bi kahvaltı edip gittiler. yok ya uyuyup uyuyup uyanınca insan kendine gelemiyor :s
ben de inanmak istemiyorum ne güzeldi tüm gün uyumak :) benim sömestr var daha o yönden şanslıyım

çalışmak bazen yorucu oluyor da kuzucuklarımı özlemişim ya koklaya koklaya öpücem yarın :)

yapıcam birazdan canım, kız gelde burda yap beraber içelm

yolum düşerse ben kahvaltıya değil kahveye gelirim hahaha o zaman yaparımmm

redd sıkıntılarının geçmesi için sana bir dua önericem eğer istersen.Ama ciddi olarak okuyup uygulayacaksın.Kabul edersen tabi

gel şekerim. kahve de içtik :) gelen hatun güzel fal bakar baktırdım falıma
hangi dua ben de merak ettim :) bi dua vardı nerde okumuştum ben onu ya, gideni geri getirmek için okunuyodu. baya etkili bişeymiş öyle yazıyodu sizden biri mi demişti

sanırım daha önce benim topicte anlatmıştım onu.Evet çevirgel duası.Amaa erkek hayırlıysa geri dönüyor amaç o zaten.
Senin evleneceğin bir erkek değilse senin için hayır değilde Şer bir insansa geri gelmemesi daha iyi değilmi? sonuçta hayırlı bir insan değilse tekrar ayrılık olacak dimi :) bu dua etkili ve huzur veren bir dua.Olduğu kadar olmadığı kaderi burdan anlamış oluyoruz

bakanlar sevdiğine kavuşsun inşallah bir an önce :) bence güzel bir dua oldu :)
bakmayanlar da kavuşsun ya kıyamam :)

Valla onu da yaptım,okumadigim dua kalmadı ahh ah :)
Donmedi hala be ablam
Ah bi iskambil acaydin bana ne güzel olurdu

canım duaların içini ferahlatmak için olsun. olmuyorsa vardır bi sebebi. bundan 4 5 yıl önce benim de içime sindiremediğim bir ayrılığım olmuştu. ne dualar okudum görsen, 4444 duasını bilir misin ? onu 4 günde okudum düşün yani :) duaya başlarken bizim için hayırlı olacaksa okuyup bitireyim olmayacaksa sona gelmiş bile olsam sayısını şaşırayım dedim. tesbihle sayıyordum bir tesbih bitirip 100 işaretliyordum işte. inanır mısın son 4 5 boncuk kalmıştı tesbihte. ev telefonu çaldı evde kimse yoktu. tesbihi sıkıca tutup telefona gittim tam açarken tesbih elimden bi kaydı, yerini şaşırdım. o an üzülmüştüm hem de çok üzülmüştüm ama şimdi görüyorum ki bu bana güzel bir işaretmiş. şu an nişanlıyım ben. ve çok mutluyum umarım senin kaderinde de böyle güzel anlar olur ileride benim gibi başkalarına anlatarak sadece gülümsersin :)

kahve resimlerimi koydum canım bakanlara açıcam iskambil :)

Anacim bu ne guzel fincan boyle sikintin filan kalamis kiz senin. Bir mutlu gordum Allah bozmasin.
Simdi kOcaman bir baligin var ya gelmis yada gelecek bilemedim :))
Bir suru kucuk kucuk eline birseyler gececek. Bu parada olabilir hediyede alabilirsin.
Bir kadin boyle sanki egilmis gibi. Bu sensen bir sikinti icinde hissederien kendini bir suru guzel haber duyacak ve kismetleri var bunun bir suru. Onu aydinlik bu kisinin.
Sana dua eden bir kadin var.boyu cok kisa olmamakla beraber biraz topluca gibi.alt kismi ust kismindan daha yoplu bu kisinin.
Hane disindan br bayanda seni dusunuyor. Bu temiz br bayan saci kisa. Bu kisiyle bir gorusmen olabilir. Bak gene uzun yolun cikmİs hatta ordan da baska yere mi gecmeyi dusunmusun. Kisa yollarin gene var canim hepisini aydinlik gordum. Canim tabaginda koskoca leylek gordum. Oturuyor daha. Zamani var galiba. Leylek haber mi acep biledim. Mucuk seker
Jado cum onunu pek aydinlik gordum. İslerin rast gidecek gibi hissettim fincanda.
Bu kadar sekerim. Sen bana bakma ama iskambil.
Sevdigim yok (( zati. Ama ins hayirli bir sevenim olur. :))) :119:

Son düzenleme:

teşekkür ederim bitanemm ben de sana mesaj atmıştım nerelerdesn diye bi görünüyosun bi kayboluyosun sen de yoğunsun sanırım bugün :)
bugün gelen bayan topluca, altı daha toplu, sağolsun çok iyi biridir dualarını eksik etmez. saçı da kısa. görüşmemiz de oldu işte :)
amiiiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…