jado 5 te ne işin var kız . Seni de mi uyku tutmadı. Haklısın canım. Artık düşünmemek en iyisi. Tek kişilik Fal açıyor musun. Sadece benim adıma.
istemene bile gerek yok şekerim ben kartları elime alır almaz açarım sana :)
sen beni hiç bekletiyor musun falıma bakarken, ben seni bekletir miyim :)
Jadooooooo findigim fistigim neredesin ozledim seni :119:
Kizlar siz neler yapiyorsunuz bugunn
kahve iç gel jado kendine gelirsin bak simdi yapmaya gidiyorum ben
Jado gittimi misafirlerin?
Geldin mi kendine? İnanmak istemyorum ama son tatilde bitti artik yaza kadar calis calis uffff simiden ise gitme stresi sardi yaaa(
yapıcam birazdan canım, kız gelde burda yap beraber içelm
yolum düşerse ben kahvaltıya değil kahveye gelirim hahaha o zaman yaparımmm
redd sıkıntılarının geçmesi için sana bir dua önericem eğer istersen.Ama ciddi olarak okuyup uygulayacaksın.Kabul edersen tabi
gel şekerim. kahve de içtik :) gelen hatun güzel fal bakar baktırdım falıma
hangi dua ben de merak ettim :) bi dua vardı nerde okumuştum ben onu ya, gideni geri getirmek için okunuyodu. baya etkili bişeymiş öyle yazıyodu sizden biri mi demişti
Cevirgel duası mi ki abla?
hmm olabilir :) yaptın mı yoksa kız :)
Valla onu da yaptım,okumadigim dua kalmadı ahh ah :)
Donmedi hala be ablam
Ah bi iskambil acaydin bana ne güzel olurdu
Anacim bu ne guzel fincan boyle sikintin filan kalamis kiz senin. Bir mutlu gordum Allah bozmasin.
Simdi kOcaman bir baligin var ya gelmis yada gelecek bilemedim :))
Bir suru kucuk kucuk eline birseyler gececek. Bu parada olabilir hediyede alabilirsin.
Bir kadin boyle sanki egilmis gibi. Bu sensen bir sikinti icinde hissederien kendini bir suru guzel haber duyacak ve kismetleri var bunun bir suru. Onu aydinlik bu kisinin.
Sana dua eden bir kadin var.boyu cok kisa olmamakla beraber biraz topluca gibi.alt kismi ust kismindan daha yoplu bu kisinin.
Hane disindan br bayanda seni dusunuyor. Bu temiz br bayan saci kisa. Bu kisiyle bir gorusmen olabilir.
Jado cum onunu pek aydinlik gordum. İslerin rast gidecek gibi hissettim fincanda.
Bu kadar sekerim. Sen bana bakma ama iskambil.
Sevdigim yok(( zati. Ama ins hayirli bir sevenim olur. :))) :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?