kalp kartları bir mi çıktı. Başka biri görünüyor mu.
falıma bakana fal bakıyorum sadece...
falıma bakana fal bakıyorum sadece...
kalp kartları beraber çıkmadı ama ayrı da sayılmaz çünkü kendi kartlarınızdan başka kart kalmadı.
başka biri de görünmüyor.
Jadoo, rica etsem benim falıma da bakman mümkün mü?
Eki Görüntüle 540637 Eki Görüntüle 540638 Eki Görüntüle 540639 Eki Görüntüle 540640
Kızlar benim fincanımı da yorumlayın lütfen! Kasvet dolu bir fal sizi bekliyor. İnşallah öyle değildir tabiki. Genelde öyle oluyor da
İçin fazlasıyla kapalı. Yüzü zayıf, burnu büyük bir kadın var. Kafasındaki kötü düşünceleri bir kafa kadar daha olmuş. Ne fesat biri bu. Önüne de bir başkasını almış, erkeğe benziyor bu kişi de, önüne oturtmuş demledikçe demliyor o kişiyi bu kadın. Onun da kafasına şeytanlıklar sokuyor.
Biri erkek biri bayan iki kişi karşılıklı durmuşlar. Erkeğin çenesi hafif sivri saçları gür; kadın da erkekle hemen hemen aynı boyda saçları uzun mu yoksa kapalı mı bilemedim başına bişey takmmış gibi duruyor. Önlerinde büyük bir aydınlıkları var. A ve c harfleri var ezilen biri gibi görünüyor. Diğer tarafta da f mi ş mi bilemedim ikisine de benziyor bu kişi de onu ezen kişi sanırım. İki tarafı da uzaktan izleyen ve izlediklerinden hoşnut olan birisi var.
Hane içi çok kapalı. Can sıkıntıları üzüntüler, başşka bişey görünmüyor zaten. Bir balığın vaar hane dışşından gelen bir kısmet. Maddi midir manevi midir bilemem. Seni biraz feraha kavuşturacak ama sen pek umursamayacaksın bunu.
Gördüklerim bu kadar. Başka diyecek bişeyim yok.
Teşekkür ederim. Bu arada sen esmer miydin merak ettim.
Eki Görüntüle 540795 Eki Görüntüle 540796 Eki Görüntüle 540797 Eki Görüntüle 540798 Eki Görüntüle 540799 Eki Görüntüle 540800 Eki Görüntüle 540801 [/QUOTEcnm ben yorum yapmaya çalışayım..
öncelikle falın çok temiz,aslında kalben degil ama dış faktörler yönünden sıkıntıların yok degilmiş ama hersey temizleniyor ve düzeliyor
kafasında soru işaretleri olan güzel, temiz suratlı bir hanım var.. öylesine düşünceli ki..sıkıntıları cok var
,belki bir aşktan dolayı bukadar düşünceli.. bu kişiye bir erkekden haber geliyor,zayıf uzun bir erkekden
E,H,T harfleri görüyorum
maddi sıkıntısı olan, maddi sıkıntısını cevreye belli etmemeye calısan birisini görüyorum.. kendinden cok cevresini düşünen birisi,saclarında kırlar olan birisi
bir uzun etekli,yada daha dogrusu belkide gelinlikli birisi var arkasında bir kalp aydınlıga yürüyen,insallah yani
bir bebek görüyorum,cocuk hasta
niyetini iyi bulmadıgın bir yada iki genc hanım var, sanki böyle fesat hisli kıskanc hanımlar.. suan seni etkileyecek uzecek boyutta degil aslında
birde bir kadın var süreklisana dua eden,seni cidden cok seven
kısaca böyle cnm,umarım hersey iyi olur
iki buluşman var bir erkekle canım ilk buluşmada iki taraf da gergin ve suskun.
ikinci buluşmada erkek konuşuyor ama senin canını sıkan bir konuşma oluyor.
sorun bir kadınla ilgili sanki geçmişten ya da şuanki varlığıyla rahatsızlık veriyor.
Sıkıntılı bir fincan çok karamsarsın karmaşıksın
dedikodular var. kalbin kırılmış hayal kırıklığı yaşamışsın ev halkına yansıyor ruh halin.
benden bu kadar canım bilmem tuttumu :)
bu erkek geçmişten biri mi yoksa yeni biri mi faat
o kadarını bilemem :)
canım senin kalbin onda onun ki sende. gül gibi geçinip gidiyorsunuz :) sevgilin yine zamannnnn diye tutturmuş bişeyde, mesafe giriyor sanırım yne aranıza. açık tenli bir bayanla, esmer biri var koyu tenli ama kız mı erkek mi bilmiyorum bu iki kişi bir iş çeviriyor. güzel şeyler çeviriyor bence :) evlilik ve teklif kartları çıkmış aralarında. belki arkadaşlarınız evleniyordur onlar çıkmış olabilir ama ben şöyle yorum yapmak istedim. bu kişiler sevgiline yardım edecek sana yapacağı teklifte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?