Bu da benim fal topiğim olsun :)

falıma bakana fal bakıyorum sadece...

Ben faldan anlamam fincanına baktım. Gördüklerim; gelinle damat var. Gelin esmer galiba, teni koyu çıkmış. Erkek de daha kumral ve saçları gür. Bir tane emizkli bebek var, bir de küçük ya köpek yada kedi hayvan var. Tabağında ve fincanında uzun koyu renk saçlı bir bayan görüyorum. Bu sen misin? Tabağında uzun saçlı bayan sakallı sayılır, kısa saçları olmayan bir erkeğe birşeyler anlatıyor. Görebildiklerim bu kadar umarım sınavı geçmişimdir. :)

falıma bakana fal bakıyorum sadece...

Ben faldan anlamam fincanına baktım. Gördüklerim; gelinle damat var. Gelin esmer galiba, teni koyu çıkmış. Erkek de daha kumral ve saçları gür. Bir tane emzikli bebek var, bir de küçük ya köpek yada kedi var. Tabağında ve fincanında uzun koyu renk saçlı bir bayan görüyorum. Bu sen misin? Tabağında uzun saçlı bayan sakallı sayılır, kısa saçları olmayan bir erkeğe birşeyler anlatıyor. Görebildiklerim bu kadar umarım sınavı geçmişimdir. :)

bende de hiç fal bakma yeteneği yok, hatta şekil bile benzetemem. bir şansımı deniyim dedim bakarsan sevinirim.

ben kumral, o esmer...

bakmazsan da canın sağolsun...

Kızlar benim fincanımı da yorumlayın lütfen! Kasvet dolu bir fal sizi bekliyor. İnşallah öyle değildir tabiki. Genelde öyle oluyor da

İçin fazlasıyla kapalı. Yüzü zayıf, burnu büyük bir kadın var. Kafasındaki kötü düşünceleri bir kafa kadar daha olmuş. Ne fesat biri bu. Önüne de bir başkasını almış, erkeğe benziyor bu kişi de, önüne oturtmuş demledikçe demliyor o kişiyi bu kadın. Onun da kafasına şeytanlıklar sokuyor.
Biri erkek biri bayan iki kişi karşılıklı durmuşlar. Erkeğin çenesi hafif sivri saçları gür; kadın da erkekle hemen hemen aynı boyda saçları uzun mu yoksa kapalı mı bilemedim başına bişey takmmış gibi duruyor. Önlerinde büyük bir aydınlıkları var. A ve c harfleri var ezilen biri gibi görünüyor. Diğer tarafta da f mi ş mi bilemedim ikisine de benziyor bu kişi de onu ezen kişi sanırım. İki tarafı da uzaktan izleyen ve izlediklerinden hoşnut olan birisi var.
Hane içi çok kapalı. Can sıkıntıları üzüntüler, başşka bişey görünmüyor zaten. Bir balığın vaar hane dışşından gelen bir kısmet. Maddi midir manevi midir bilemem. Seni biraz feraha kavuşturacak ama sen pek umursamayacaksın bunu.
Gördüklerim bu kadar. Başka diyecek bişeyim yok.

Teşekkür ederim. Bu arada sen esmer miydin merak ettim.

Jado cnm ben bu falini daha ferah gordum. Gene gitmek istedigin yol cikmis. Hatta bu yollarin birinde acik tenli bir adam ile gorusup bundan iyi bir haber alabilirsin.F harfi cikmis bu yolda. Kuzum siz evliligi erkene cekmeyi konustunuz mu bilmem ama.
2 kisi var. Erkek kadindan uzun. Eger bu sizseniz evliliginiz guzel sekilde olcak ins. İnu ve arkasi temiz bu ciftin.
Gelinlik hatta straPlez cikmis. Duygu yogunkugun ayni cikmis canim. Tertemiz koca kalP var cnm. Bide cnm sen neyse kafanda birseyi takiyorsun galiba. Ayni bir takiyorsun bir aman diyip atiuorsun galiba kenara.
Hane disinda bir bayan ile gorusme girunuyor. Birde nisanlinmi bilmem ama seni hane disinda asker gibi korumaya calisan biri var sanirsam. Gene sevdiginin kollarinda gordum seni. Masallah duygulariniz birbirinize ne olmus boyle tavan yapmis :))))
Sikintin giderek acilacak canim taktigin ne varsa.

için temiz canım yine sizi elele gördüm çok mutlusunuz nazar değmesin..yine dünkü gibi biriyle küsüyosunda gördüm:) ama küstükten kısa bi süre sonra haber alcaksın ondan zaten istemeyerek küsüyosunuz ikinizde üzüle üzüle hanii.sonra düzelticeksiniz durumu..sen oturmuş bişeye çok kafa yoruyosun ama öyle böyle değil çevrende bi arkadaşın bu omuzlardan uzun saçları bi bayan sana yardımcı oluyo çözümünde..bide çok istediğin bişey var galiba hemen olucak o bu kadar canım
ben beyaz o buğday tenli:)

ne güzel aynı fala hepimiz birden kosmusuz, alıngan demeyin ama benim falım surda saatlerce bekledide bir kişi yorum yapmadı
bu arada aynı fala bukadar birbirinden farklı yorumlarrrr olurmu,olmuşşş

Son düzenleme:

iki buluşman var bir erkekle canım ilk buluşmada iki taraf da gergin ve suskun.
ikinci buluşmada erkek konuşuyor ama senin canını sıkan bir konuşma oluyor.
sorun bir kadınla ilgili sanki geçmişten ya da şuanki varlığıyla rahatsızlık veriyor.
Sıkıntılı bir fincan çok karamsarsın karmaşıksın
dedikodular var. kalbin kırılmış hayal kırıklığı yaşamışsın ev halkına yansıyor ruh halin.
benden bu kadar canım bilmem tuttumu :)

bu erkek geçmişten biri mi yoksa yeni biri mi faat

Son düzenleme:

olabilir kısmet :)

dileğinde gelinliğin kuyruklu çıkmış kız Hane içindeki sıkıntılı bayan var demiştim dün.Yine onu gördüm bu sefer hanede geri planda kalmıış ama telaş var şuanda.O gizlenmiş sanki telaşın arkasına başka şeylerle meşgul gibi gözüküyor.Kalbin havalarda Birde engel gibi bir şey gördüm yani sana engel olmak isteyen destek görünmeyen kişiler var çevrende.Yaptığın şeylere olumsuz eleştiri yapan tiplemeler.Sen takmıyorsun zaten bunları bunlarda kuduruyor.tertemiz bir fal hiç bir sıkıntın yok kayda değer.Sadece nişanlınla alakalı bir problemin var.Onuda geren bir problem.Kara bulutlar yakında dağılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…