Eki Görüntüle 541331 Eki Görüntüle 541333 Eki Görüntüle 541334 Eki Görüntüle 541335 Eki Görüntüle 541336 Eki Görüntüle 541337
bakanlar sevdiğine kavuşsun inşallah bir an önce :) bence güzel bir dua oldu :)
bakmayanlar da kavuşsun ya kıyamam :)
yolum düşerse ben kahvaltıya değil kahveye gelirim hahaha o zaman yaparımmm
redd sıkıntılarının geçmesi için sana bir dua önericem eğer istersen.Ama ciddi olarak okuyup uygulayacaksın.Kabul edersen tabi
canım duaların içini ferahlatmak için olsun. olmuyorsa vardır bi sebebi. bundan 4 5 yıl önce benim de içime sindiremediğim bir ayrılığım olmuştu. ne dualar okudum görsen, 4444 duasını bilir misin ? onu 4 günde okudum düşün yani :) duaya başlarken bizim için hayırlı olacaksa okuyup bitireyim olmayacaksa sona gelmiş bile olsam sayısını şaşırayım dedim. tesbihle sayıyordum bir tesbih bitirip 100 işaretliyordum işte. inanır mısın son 4 5 boncuk kalmıştı tesbihte. ev telefonu çaldı evde kimse yoktu. tesbihi sıkıca tutup telefona gittim tam açarken tesbih elimden bi kaydı, yerini şaşırdım. o an üzülmüştüm hem de çok üzülmüştüm ama şimdi görüyorum ki bu bana güzel bir işaretmiş. şu an nişanlıyım ben. ve çok mutluyumumarım senin kaderinde de böyle güzel anlar olur ileride benim gibi başkalarına anlatarak sadece gülümsersin :)
kahve resimlerimi koydum canım bakanlara açıcam iskambil :)
Eki Görüntüle 541331 Eki Görüntüle 541333 Eki Görüntüle 541334 Eki Görüntüle 541335 Eki Görüntüle 541336 Eki Görüntüle 541337
bakanlar sevdiğine kavuşsun inşallah bir an önce :) bence güzel bir dua oldu :)
bakmayanlar da kavuşsun ya kıyamam :)
sağol tienencim çok isterim.
çevirgel duası var canım internette yaz çıkıyor.Bunu bir kağıda yaz.7 cuma okuyacaksın.Hatta 1-2 okumada etki ederse 7yi tamamlamana gerek yok.Niyet ediyorsun duanın başında zaten ayrıntılı yazıyor 2 rekat namaz kılıyorsun falan.Geri gelmesini istediği kişi için ben yaptım 3. okumamda geldi umarım senin işinede yarar canım :) için huzurlu olur hiç değilse rahat uyku uyursun.
Senin falların genelde ferah çıkardı ama niye böyle karışmışsın ki sen. Kısa yolların var gidip gitmemek arasındasın. Bir yolunda a e s harfleri var ayşe geldi sadece aklıma. Bazen umutsuzluğa kapıldığın sürekli düşündüğün bişey var. H ve 5 yazıyor yanında :) sende başka bişey çağrıştırmadıysa haziran 5 diyimbüyük bir balık geliyor sana h 5in yanında bu da. Edi-büdü yü biliyo musun :) aynı onlar gibi bi karakter çıkmış ağzının içinde a harfi var. Ne alakaysa :) parfüm gördüm :) hani eskiden kullanılan parfümler var ya yuvarlak bişeyi oluyo top gibi onu sıkıyosun da fıslıyo :) adını bilmiyorum o parfüm şişelerinin öyle bi parfüm :) ilişkinde biraz rüzgarlar esebilir ama sizi sarsacak bişey değil canım. Ağaç var ağaç evlilik diyorum ama yan dönmüş. Yanında bembeyaz bir a harfi ve bir de kuğu var. Kötü değildir heralde her şey mükemmel görünüyor yanlığını da sen düzeltirsin :) her yolun ucunda a harfi var kız aşk böyle bişey işte :)
Bir bayan var çok ezik görünüyor bu kişi ya sırtını iyice kamburlaştırmış asosyal asosyal oturuyor. Saçını toplu bu kkız, kıvırcık olabilir saçları.
Wuuu bak ne gördüm :) bir erkek bi yükseltinin üzerine çıkmış kaldırmış ellerini havaya elinde bir kalp sevgisini haykırıyor bil bakalım yanında hangi harf var :) sen de diyeceksin iyi ki bi harfini biliyonama çıkmış napıyım
H harfli bir bayan var acaba bu h 5le alakalı mı. Topluca bir kadın. Darda görünüyor.
Canım dileğini çevirdiğin yerde de iki kişi karşılıklı konuşuyor biri bayan diğerinden emin değilim. T harfi var birinde. Dileklerinin önü gayet açık akıp gitmiş zaten.
Sevdiğime kavusurum insallahh :)
O ne güzel bir faldır öyle,ne kismetli bir fincandir.O kadar çok balık gördüm ki ablaa..Özellikle.bir tanesi girmiş hanenin içine.Kalbin ferahlayacak,fazlasıyla ferahlayacak.Çook huzurlu bir doneme gireceksin inşallah.Biraz yuksekten uçan bir bayan çıktı fazla hayalperest.Onunla karşılıklı bir muhabbetiniz olacak hasret gidereceksiniz diyebilirim.Ama sen mutluluğunun keyfine varıyor olacaksın..
Sanırım sevgiliniz veya nisanlinizdi hatirlayamadim.Evlilik yoluna girmissiniz artık ve tertemiz iki kalp var..Çok huzurlu bir yuva olacak inşallah ayy içim ferahladii ..
Size dua eden bir de teyze var..
uzuun yıllar var önünüzde,yolunuz çok aydınlık.Birlikte bir kalabalığa gireceksiniz ve gözler üzerinizde olacak..
Aman nazar duası okuyup çıkın evden allah bozmasın tuhh :)
Bu da benim yorumum:)
İskambilde hala israrciyim ablaa ikimizde beyaz tenli onun saclar sariya dönük ben kahverengi,dönüşü var mi ki huhh
teşekkür ederm canım :) inşallah güzel olur her şey :)
canım senden yana bir yakınlaşma isteği görünüyor ama erkek pek oralı değil sanki. kendi alemine dalmış gidiyor. senin kalp kırgınlığın var sorunlu bir dönemdesin, aranızdaki mesafe seni çok yıpratmış. erkeğin bişeylere hazır olmaması sanki sizin sorununuz. düzenli bir ilişkiyi mi kaldıramıyor nedir. dönüş var mı bilemiyorum sadece bunlar çıktı canım
Tertemiz çok huzurlusun galiba bugünBen burda kına gecesi gördüm valla Sen oturmuşsun üstünde sankim şey var bu kına gecesinde bindallı giyerler ya ondan.Şimdi dersin ben bindallı istemiyorum giymem Ona benziyo yani.Saçlarında örtü var ve çevren tertemiz mutlu mesutsun.Nişanlının gideceği bir yol var.Aynı zamanda sende bir yere gidiyorsun ve orda yollarınız kesişiyor.Buluşma var demekki.Dileğinde E harfi çıkmış.Güzel akmış yine.İçinde bir sürü şey barındırıyo bir sürü insan var.Sana yine bir misafir var sanki.Birde yenilik gördüm.Neşeli günlerin geliyor.sanırım bu kış sana kasvet değil huzur ve tatlı bir telaş getiricek gibi.Hane içinde ben beyaz yada açık tenli diyelim birisini gördüm.Bu kişinin haneye sıkıntısı var.Erkek gibi duruyor saçları kısa çünkü.Böyle kabarık saçları var gibi.Gözleri küçük duruyor.Etrafında bir sürü insan var.Ama onun sıkıntısı var yada sıkıntı veriyor.Kimse onunla ilgilenmicek ama.O kendi kendine çare bulacak gibi.Kimse artık o öyle bir gün gelecekki yorulacaksın ayaklarına kara sular inicek moral bozukluğu değil bu bir yorgunluk olacak.Bir sürü işle uğraşıcaksın galiba yada uğraşan birisine yardımcı olucaksın bir devlet dairesinde olabilir belkide bakarsın nikah için gün almaya gitmişsiniz.Devletle alakalı bir durum belkide sınav falan olabilir.Ama güzel sonuçlanacak yorgunluğa değecek bir şey.
heheheyok kız giyerim bindallı seviyorum :d bu sıralar mavi bindallılara sardım hatta mavi beyaz görmüşsündür içindesin sen çok güzel duruyolar
gelsin canım misafir ağırlamayı severim ben, özellikle de sevdiğim kişilerse daha bi severim :)
annemi anlatmışsın sanki kısa kabarık saçlı annem de. arar sorarım neye sıkıldın gııııı diye
ben varım ya devlet dairesindeyarın başlıyor yine yoğunluk
teşekkür ederim canım
senin falına gelinceeee :)
canım çift taraflı sorun kartı çıktı kart kesiminde. bu sorunlar sevgilinle alakalı şeyler. sana da yansıyor sen de sıkılıyorsun bu durumdan. bu aralar yine ayrı ayrı takılabilirsiniz bu sefer ki biraz mecburiyetten gibi sanki. çünkü kalplerinizin arasında görüşme kartı çıkmış. görüşmek istiyorsunuz ama görüşemiyorsunuz gibi. senin sağın solun sevgi olmuş nerdeyse gözbebeklerin kalp şeklini alıp fırlıycak yerinden :)evlilik kartı da var biraz kıyıda köşede kalmış ama olsun sonuçta var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?