Jado cnm ben bu falini daha ferah gordum. Gene gitmek istedigin yol cikmis. Hatta bu yollarin birinde acik tenli bir adam ile gorusup bundan iyi bir haber alabilirsin.F harfi cikmis bu yolda. Kuzum siz evliligi erkene cekmeyi konustunuz mu bilmem ama.
2 kisi var. Erkek kadindan uzun. Eger bu sizseniz evliliginiz guzel sekilde olcak ins. İnu ve arkasi temiz bu ciftin.
Gelinlik hatta straPlez cikmis. Duygu yogunkugun ayni cikmis canim. Tertemiz koca kalP var cnm. Bide cnm sen neyse kafanda birseyi takiyorsun galiba. Ayni bir takiyorsun bir aman diyip atiuorsun galiba kenara.
Hane disinda bir bayan ile gorusme girunuyor. Birde nisanlinmi bilmem ama seni hane disinda asker gibi korumaya calisan biri var sanirsam. Gene sevdiginin kollarinda gordum seni. Masallah duygulariniz birbirinize ne olmus boyle tavan yapmis :))))
Sikintin giderek acilacak canim taktigin ne varsa.
cnm ben yorum yapmaya çalışayım..
öncelikle falın çok temiz,aslında kalben degil ama dış faktörler yönünden sıkıntıların yok degilmiş ama hersey temizleniyor ve düzeliyor
kafasında soru işaretleri olan güzel, temiz suratlı bir hanım var.. öylesine düşünceli ki..sıkıntıları cok var
,belki bir aşktan dolayı bukadar düşünceli.. bu kişiye bir erkekden haber geliyor,zayıf uzun bir erkekden
E,H,T harfleri görüyorum
maddi sıkıntısı olan, maddi sıkıntısını cevreye belli etmemeye calısan birisini görüyorum.. kendinden cok cevresini düşünen birisi,saclarında kırlar olan birisi
bir uzun etekli,yada daha dogrusu belkide gelinlikli birisi var arkasında bir kalp aydınlıga yürüyen,insallah yani
bir bebek görüyorum,cocuk hasta
niyetini iyi bulmadıgın bir yada iki genc hanım var, sanki böyle fesat hisli kıskanc hanımlar.. suan seni etkileyecek uzecek boyutta degil aslında
birde bir kadın var süreklisana dua eden,seni cidden cok seven
kısaca böyle cnm,umarım hersey iyi olur
için temiz canım yine sizi elele gördüm çok mutlusunuz nazar değmesin..yine dünkü gibi biriyle küsüyosunda gördüm:) ama küstükten kısa bi süre sonra haber alcaksın ondan zaten istemeyerek küsüyosunuz ikinizde üzüle üzüle hanii.sonra düzelticeksiniz durumu..sen oturmuş bişeye çok kafa yoruyosun ama öyle böyle değil çevrende bi arkadaşın bu omuzlardan uzun saçları bi bayan sana yardımcı oluyo çözümünde..bide çok istediğin bişey var galiba hemen olucak o bu kadar canım
ben beyaz o buğday tenli:)
dileğinde gelinliğin kuyruklu çıkmış kızHane içindeki sıkıntılı bayan var demiştim dün.Yine onu gördüm bu sefer hanede geri planda kalmıış ama telaş var şuanda.O gizlenmiş sanki telaşın arkasına başka şeylerle meşgul gibi gözüküyor.Kalbin havalarda Birde engel gibi bir şey gördüm yani sana engel olmak isteyen destek görünmeyen kişiler var çevrende.Yaptığın şeylere olumsuz eleştiri yapan tiplemeler.Sen takmıyorsun zaten bunları bunlarda kuduruyor.tertemiz bir fal hiç bir sıkıntın yok kayda değer.Sadece nişanlınla alakalı bir problemin var.Onuda geren bir problem.Kara bulutlar yakında dağılacak.
teşekkür ederm canım :)
kız kuyruklu gelinliği de hiç sevmem oynanmaz öyle gelinlikle
Sekerim sen gelinligini giyde ins hayirlisi ile kuyrugu olursada biz tutariz kuyrugunu sen oyna diye :))
Ayrica kuyruklu bazi modeller cok havali duruyor bak inuda belirtim. Ayrica uzerinde ne olursa olsun bir oynarsin sen bile sasirirsin :))) gelinlige alisinca hop hop hayda diye oynarsin
Tek sorun cisinin gelmesi oluyor bence :))))
kızlar fal ekliyorum,dünden beri kaç kere içtim fal kac kere cekmeye calıstım hatırlamıyorum.. ben becerip cekemiyorum ama sizlerin ufacık bir yorumuna bile( Rabbimin izniyle) ihtiyacım var.. herkes gördüğü,hissettiği birseyi söylese çok mutlu olurum.. bende bakabildiklerime kendimce yorum yapmaya calısacagım inşallah
Eki Görüntüle 540617 Eki Görüntüle 540632 Eki Görüntüle 540631 Eki Görüntüle 540630 Eki Görüntüle 540629 Eki Görüntüle 540628 Eki Görüntüle 540627 Eki Görüntüle 540626 Eki Görüntüle 540625 Eki Görüntüle 540624 Eki Görüntüle 540623 Eki Görüntüle 540622 Eki Görüntüle 540621 Eki Görüntüle 540620 Eki Görüntüle 540619 Eki Görüntüle 540618 Eki Görüntüle 540633
jado ya biriyle birlikte ise ne yapacağım. Ya doğru ise. Bütün öfkemi kusaym mi. Yoksa hiç umurumda değilmiş gibi mi yapayım.
fazlasıylaaaa güzel bakmıssın ama en önemlisi beni unutmamıs da girmişşi ya derslerim demişşin bende cok duaederim sana.. cok güzel bakmıssın saolCanımm dun soz vermistim anca girebildim dersler dolayısıyla kusura bakmaa..
Ya bir ayrılık gördüm,bu ayrılığı kafaya takan sensin sanırım.içindekileri bir kenara atmaya calısmıssın,kendini zorlamıssın en azından ama daha basaramamıssın gibi..
Coook buyuk iki kuş çıkmış.Cok büyük kısmet ve mutluluklar bunlar.Sana teklif eden biri olmuş,senin reddettiğin..veya olacak bilemiyorum.Seni baya kafaya takmış bu kişi,baya ugrasacak sanki..
Ellerini acmıs dua ediyorsun bi konu için,olmasını cok istedigin bişey var sanırım.Mumun yanmıs,olucak insallah bu dilegin..
Seni biraz boynu bükük gordum,karsısında egildigin,boyun egdiğin biri var sanırım.bu konu da sıkmıs seni ama ferahlcaksın insallah..
Arkandan konusan,cekemeyen de cok..cok laf lakırtı var ama kulaklarını tıkamıssın sen,umursamıyorsun sanırım..boyle devam :)
fazlasıylaaaa güzel bakmıssın ama en önemlisi beni unutmamıs da girmişşi ya derslerim demişşin bende cok duaederim sana.. cok güzel bakmıssın saol
Duaya gercekten coook ihtiyacım var cok tesekkur ederım bende..:)
:) dedektifler sizi :)
misafirim gelmişti şehir dışından, siz uyurken kalktım ben, kahvaltı hazırladım o saatte :)
kartlarımı kaldırmıştım ya şu an kalkıp onları ordan almak zor geliyor, bi ara kalktığımda alır açarım falını tienen olur mu :)
redd, tek kişilik açılmıyor canım
tamam canım musait olduğun bir zamanda isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?