Bu da benim fal topiğim olsun :)

çok rica etsem falıma bakar mısınız kızlar ?

Eklentiler

• $IMG_3871.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 48
  • $IMG_3872.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 48

canım teşekkür ederim :)
dün konuştuk erkene almayı :) ama mümkün görünmüyor maalesef
benim duygylarım her zaman tavndır ya severken dövenlerdenim ben

canım teşekkür ederim :)
e h t harfleri nişanlımın annesinde var. aynı tarif ettiğin gibi. umarım gelinlikli olan da benimdir :)

teşekkür ederim canım :)
dün reddmarsla küstüm ya bir saniyelik, falınız çıksın diye

yakınlaşmak istiyorsun veya istiyorsunuz, yakınlaşma olmadığı için sorunlar yaşanıyor. tek taraflı mı çift taraflı bilemiyorum. kalp kartlarınız bir arada çıktı. sevginizin devamlılığı, hala birbirinizi sevdiğiniz şeklinde yorumlanabilir. erkekten yana bazı sorunlar grünüyor kendi içinde yaşıyor bu sorunları. erkekten yana sevgi kartı çıkmış senden yana yakınlaşma kartı çıkmış. hala seviyor ve birlikteliğinizin devam etmesini istiyorsunuz. barışma şansınız görünüyor kartlara göre.

teşekkür ederm canım :)
kız kuyruklu gelinliği de hiç sevmem oynanmaz öyle gelinlikle

teşekkür ederm canım :)
kız kuyruklu gelinliği de hiç sevmem oynanmaz öyle gelinlikle

Sekerim sen gelinligini giyde ins hayirlisi ile kuyrugu olursada biz tutariz kuyrugunu sen oyna diye :))
Ayrica kuyruklu bazi modeller cok havali duruyor bak inuda belirtim. Ayrica uzerinde ne olursa olsun bir oynarsin sen bile sasirirsin :))) gelinlige alisinca hop hop hayda diye oynarsin
Tek sorun cisinin gelmesi oluyor bence :))))

haha gerçekten ya heyecan sık sık gelir bi de
nişan kıyafetim uzundu baya zorlandım gelinlikte ona dikkat ederim heralde :) dediğin gibi çok güzel modeller var ama ben çok oynağım düğünün ortasında gelinliğin kuyruğunu kesmek istemiyorum
kızlar ben kaçıyorum iyi geceler hepinize

Canımm dun soz vermistim anca girebildim dersler dolayısıyla kusura bakmaa..
Ya bir ayrılık gördüm,bu ayrılığı kafaya takan sensin sanırım.içindekileri bir kenara atmaya calısmıssın,kendini zorlamıssın en azından ama daha basaramamıssın gibi..
Coook buyuk iki kuş çıkmış.Cok büyük kısmet ve mutluluklar bunlar.Sana teklif eden biri olmuş,senin reddettiğin..veya olacak bilemiyorum.Seni baya kafaya takmış bu kişi,baya ugrasacak sanki..
Ellerini acmıs dua ediyorsun bi konu için,olmasını cok istedigin bişey var sanırım.Mumun yanmıs,olucak insallah bu dilegin..
Seni biraz boynu bükük gordum,karsısında egildigin,boyun egdiğin biri var sanırım.bu konu da sıkmıs seni ama ferahlcaksın insallah..
Arkandan konusan,cekemeyen de cok..cok laf lakırtı var ama kulaklarını tıkamıssın sen,umursamıyorsun sanırım..boyle devam :)

jado ya biriyle birlikte ise ne yapacağım. Ya doğru ise. Bütün öfkemi kusaym mi. Yoksa hiç umurumda değilmiş gibi mi yapayım.

jado ya biriyle birlikte ise ne yapacağım. Ya doğru ise. Bütün öfkemi kusaym mi. Yoksa hiç umurumda değilmiş gibi mi yapayım.

canım bence umrunda değilmiş gibiyi bile bırak öyle bişey varsa, gerçekten umrunda olmasın. o hayatını yaşarken sen neden hala onu düşünerek onu bekleyerek geçiresin ki günlerini. zaten bişey desen de sana vereceği cevap biz ayrıyız seni ilgilendirmez olacaktır. yine senin canını yakar bunlar.

jado kız hayırdır sabaaaaaaaahın 5 bucuğunda girmişsin hahaha ay dedektif oldum ya ben
gelinliğin kuyruklu gibi duruyo napim yani belkide kahve akmıştır öyle çıkmıştır hahaha iskambil istiyorum

ben:kumral
sevgilim:beyaz :18:

fazlasıylaaaa güzel bakmıssın ama en önemlisi beni unutmamıs da girmişşi ya derslerim demişşin bende cok duaederim sana.. cok güzel bakmıssın saol

jado 5 te ne işin var kız . Seni de mi uyku tutmadı. Haklısın canım. Artık düşünmemek en iyisi. Tek kişilik Fal açıyor musun. Sadece benim adıma.

:) dedektifler sizi :)
misafirim gelmişti şehir dışından, siz uyurken kalktım ben, kahvaltı hazırladım o saatte :)
kartlarımı kaldırmıştım ya şu an kalkıp onları ordan almak zor geliyor, bi ara kalktığımda alır açarım falını tienen olur mu :)
redd, tek kişilik açılmıyor canım

tamam canım musait olduğun bir zamanda isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…