- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
ben cok begndm bu pjamayıı yaaaaa
esmeri merak ettim.onu sorsam peki. seni de sıkıştırıyorum.kusura bakma. söylediklerin çıkıyor. esmer kız, kumral erkek.
ben cok begndm bu pjamayıı yaaaaa
böyle sıkıştırırsan hiç bakmıcam görcen
sohbet ediyoruz şurda valla hiç fal havamda değilim
kendi sitesinden de satıyorlar almak istersen :) kardeş kardeş giyeriz :)
kızlar fal ekliyorum,dünden beri kaç kere içtim fal kac kere cekmeye calıstım hatırlamıyorum.. ben becerip cekemiyorum ama sizlerin ufacık bir yorumuna bile( Rabbimin izniyle) ihtiyacım var.. herkes gördüğü,hissettiği birseyi söylese çok mutlu olurum.. bende bakabildiklerime kendimce yorum yapmaya calısacagım inşallah
Eki Görüntüle 540617 Eki Görüntüle 540632 Eki Görüntüle 540631 Eki Görüntüle 540630 Eki Görüntüle 540629 Eki Görüntüle 540628 Eki Görüntüle 540627 Eki Görüntüle 540626 Eki Görüntüle 540625 Eki Görüntüle 540624 Eki Görüntüle 540623 Eki Görüntüle 540622 Eki Görüntüle 540621 Eki Görüntüle 540620 Eki Görüntüle 540619 Eki Görüntüle 540618 Eki Görüntüle 540633
kusur mu?? estafirullah,cok sagol .. ben cekemiyorum cok denedim.. nasip işde.. bu arada bana anlattıgın kendinle ilgili hikayenin nerdeyse aynısını ben yasadım.. senin yazdıklarını okurken acaba bunları ben mi yazdım diye bile düşündüm, ama ben tamamen kaybettim.. kendine iyi bak cnmm cok sagol,sevdim seni kız cok bencanımm cok sıkıntılısın icin okadar cok sıkılmışki yalnız biraz ferahlcaksn cok az bir ay dogucak icine biraz sıkıntılarn gtcek hepsi brden gtmiyor sıkıntılarının istediğin 3 tane sey mi var canım burda 3 tane dileğin cıkmış beklyorsun onların olmasını ama brini engelleyen birisi var canımsenin üzerinde mutlulugun üzerinde birinin gözü var bu sana cok yakın birisi senin mutlulugunu istemeyen birisi canım falların cok bulanık net değil bu falında bunları görebldim ama düzgn bir şeklde cekersen koyarsan daha net yorumlar yapıcam canım benim kusura bkma ancak bunları görebildim cnaım
tamam canım alıcamm giyelim kız birde ayagımza ona uygun ev botlarndan alalım
Jado bana da iskambil bakar mısın ? beyaz tenliyiz o benden daha beyaz ? fincanın var mı yüklediğin varsa yarın yorumlarım ben de sana olur mu ?
canım falımı yüklemiştim ama yarın fallaşalım buna bakma. ben de uyucam.
iyi geceler kızlar hepinize öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?