Bu da benim fal topiğim olsun :)

pijamadaki kızın saçında toplar var ya toka gibi. onları da ponpondan yapmışlar ısırasım geliyo :)

Evett jado cum bende pijama gecelik vs cok severim. Degisik degisik renk renk olsun seviyom. Ya 30 tl de bana cok geldi valla almasam daha iyi olacakdi ama ne bilem iste aldim. Camasir aldim bedeni olmadi bu sfer degistiriken de bisi yoktu mecbur 3 aldim.
Heee bide millet hep picama almis herhal. Almaya gittigimde dolu renk vardi 4 gun sonra degisime gittim kalmamis renklerinden son 1 tane buldum beden olarak. :119: :119: keske her yere picama ile gitmek normal olsa. Bene evde bile yaz kis picama giyerim. Hic esifman giymem evde picama kim icat ettiyse aferin ona

benim falıma da bakarmısın lütfen mülakata giricem ( ve kafam çok karışıkk ve erkek arkadaşımla da bikaç pürüz var sürekli iş konusunda

canımm cok sıkıntılısın icin okadar cok sıkılmışki yalnız biraz ferahlcaksn cok az bir ay dogucak icine biraz sıkıntılarn gtcek hepsi brden gtmiyor sıkıntılarının istediğin 3 tane sey mi var canım burda 3 tane dileğin cıkmış beklyorsun onların olmasını ama brini engelleyen birisi var canımsenin üzerinde mutlulugun üzerinde birinin gözü var bu sana cok yakın birisi senin mutlulugunu istemeyen birisi canım falların cok bulanık net değil bu falında bunları görebldim ama düzgn bir şeklde cekersen koyarsan daha net yorumlar yapıcam canım benim kusura bkma ancak bunları görebildim cnaım

kusur mu?? estafirullah,cok sagol .. ben cekemiyorum cok denedim.. nasip işde.. bu arada bana anlattıgın kendinle ilgili hikayenin nerdeyse aynısını ben yasadım.. senin yazdıklarını okurken acaba bunları ben mi yazdım diye bile düşündüm, ama ben tamamen kaybettim.. kendine iyi bak cnmm cok sagol,sevdim seni kız cok ben

Jado bana da iskambil bakar mısın ? beyaz tenliyiz o benden daha beyaz ? fincanın var mı yüklediğin varsa yarın yorumlarım ben de sana olur mu ?

tamam canım alıcamm giyelim kız birde ayagımza ona uygun ev botlarndan alalım

ben giyemiyorum kız öyle bot tarzı şeyler, patik gibi pandifler oluyo ya onlar rahat oluyo. ben bacağım aşağıda oturamıyorum ben altıma alırım ayaklarımı genelde. onlar ayağımda olunca bişey olmuyo ama diğer terlikler falan rahat olmuyo oturmaya

redd canım çiçek için teşekkür ederim

turkuazım, valla ben de hep pijamayla oturuyorum onun rahatı hiçbişeyde yok :)

Jado bana da iskambil bakar mısın ? beyaz tenliyiz o benden daha beyaz ? fincanın var mı yüklediğin varsa yarın yorumlarım ben de sana olur mu ?

canım falımı yüklemiştim ama yarın fallaşalım buna bakma. ben de uyucam.
iyi geceler kızlar hepinize öpüldünüz

canım falımı yüklemiştim ama yarın fallaşalım buna bakma. ben de uyucam.
iyi geceler kızlar hepinize öpüldünüz

Tamam canım benim de çok uykum vardı direk çıkmıştım zaten bugün fallaşırız tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…