Bu da benim fal topiğim olsun :)

jadalozzzz iskambil istiyorum bennnn
ben:kumral
sevgili sevgilim:Beyaz

Ceylin senden birisi haber bekliyor.Tipi erkeğe benziyor bir kişinin senden büyük duruyor.Güçlü bir yapısı var kadın bu kadar kalıplı çıkamaz zaten :) Kendisini düşünen bencil bir erkek sanki bu.Senden güzel haberler bekliyor ki içi rahatlasın.Bir özlem var sende bir şeylere karşı.Bazı duyguları unutmuşsun sanki ve bu duyguları özlüyorsun.Sana karşı yoğun duygu besleyen bir erkek var.Bu bahsettiğim erkek olabilir.Senden haber bekleyen.Değer gösteriyor çıkmış falda.Sen kuruntularda olduğun bir dönemdesin.Kafanda soru işaretleri oluşmuş göz yaşın çok.Karman çorman beynin.Bir durum hakkında düşünüyorsun.Seni meşgul ediyor.Bazı şeylerin alışkanlık olduğunu düşünüyorsun sanki.Her hangi bir şey olabilir o.Sevgilin varsa onunla ilişkinin alışkanlık olduğunu düşünebilirsin.Yada bir arkadaş ortamın vardır kopamıyorsundur bunun hakkında yada bir yiyecek içecek adına vs..Ama düşündüğün gibi değil istediğinde bırakacağın bir şey bu.Güzel şeylerin olması için çabalaman gerekiyor.Öncelikle karamsar ruh halindeysen eğer kurtulman gerekecek.Zaman söyleyemiyorum bir erkekten haber gelicek sonra sana.Hem mutlu olacaksın işler tıkırında gidiyor diyeceksin.Sonrada yine düşüneceksin.Umarım güzel kararlar verirsin.

tiene benide kırmazsın dimi :)banda bakabilirmisin? bende sana kahve falı yorumlayabilirim.

tamam fallaşırız ne zaman koyarsın ben ne zaman koyayım?

sen kahve içtiğinde resimleri çek gönder bana özelden yorumlayayım sende bana iskambil falı bakabilirsin?Ben tell çektiğimde koyu çıkıyor bakan kişi iyi yorumlamayabilir o yüzden senden iskambil falı istedim:)

ben iskambil bakmayı bilmiyorum ama yeni bir şeyle ilgilenmeye başladım.Beraber olduğun bir erkek varsa onun doğum tarihi ve senin doğum tarihinden ilişki analizi yapıyorum mesela beraberseniz nasıl bir beraberlik ne şekilde sürer ilişkide ayrılık olursa sebebi nedir vs..Yada kahve falı baska bisey bakamıyorum bu bahsettiğimde de profesyonel değilim henüz

birde birine niyet içip bakabilirmisin :)))ozaman super olur bak.

Kızlar benim de çok acil falıma baktırmaya ihtiyacım var. Biri bana iskambil, tarot, artık ne olursa.. Fal bakıp bir iki bir şey söyleyebilir mi :/

tienen banada bakabilirmisinn rica etsemm

Jadoooooooo fistikimmmmmm uyuyormusun halaaaaa:13: haydi gel gel yoksa ben gelip alayim seni

inşallah canım çok teşekkür ederim

http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...rumlarinizi-bekliyorumm-178.html#post27082852 burda yüklediğim ve alıntıladığım fotoğraflarda fincanım var yorum bekliyorum kızlar bende sizlere yorum yaparım

selam canım,
ben içimden geldi bakmak istedim.

birşeyi içinde dert etmissin bunun etkisi geçmiş ama hala sanki bir köşede bu sıkıntıdan eser var gibi. seni destekleyen bir kadın var. belden aşağı olan kısmı daha belirgin üste göre daha toplu gibi. bunun desteği ile sanki daha rahatlamışsın. yalnız bu kadının diğer bir yarısında başka bir genç kız var. bu kızda sizi destekliyor. aslında sorun edecek birşeyde yok gibi...
sende nazar bence. böyle bir baş ağrısı ağırlaşman oluyormu? bu çok büyük bir göz var. 3 tane haberin var temiz. dış çevrende bir sıkıntı yok gayet ferah görünüyor.
dışarıya gitmek istediğin 2 yol var. bunlardan biri bayağı uzak. uzak yolda bir erkek var seni bekleyen.sen sırtını dönmüşsün sanki buna. buda senin sırtını sıvazlıyor gibi. buda adamın alt kısmında koskoca beyaz bir at kafası çıkmış. bu senin kısmetin midir nedir anlamadım.adam biraz yapılıca galiba. (enterasan geldi bana adamın belden aşağı kısmı beyaz at kafası şeklinde.at iyidir, murat kısmet demektir.) kız tienen ata binip gelin mi olcan ne
yüzün kısa yola dönük. sanki önce bu kısa yolsa sonra uzun yola gidecek gibisin. bu kısa yolda da genç açık tenli bir bayan var.
birde bir adam ile yüzyüze görüşme halinde çıkmışşın. oturmuş konuşuyorsun.
bu kadar görebildim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…