tienen müsaitsen dün geceki falıma bakabilirmisin canım:26:
Ceylin senden birisi haber bekliyor.Tipi erkeğe benziyor bir kişinin senden büyük duruyor.Güçlü bir yapısı var kadın bu kadar kalıplı çıkamaz zaten :) Kendisini düşünen bencil bir erkek sanki bu.Senden güzel haberler bekliyor ki içi rahatlasın.Bir özlem var sende bir şeylere karşı.Bazı duyguları unutmuşsun sanki ve bu duyguları özlüyorsun.Sana karşı yoğun duygu besleyen bir erkek var.Bu bahsettiğim erkek olabilir.Senden haber bekleyen.Değer gösteriyor çıkmış falda.Sen kuruntularda olduğun bir dönemdesin.Kafanda soru işaretleri oluşmuş göz yaşın çok.Karman çorman beynin.Bir durum hakkında düşünüyorsun.Seni meşgul ediyor.Bazı şeylerin alışkanlık olduğunu düşünüyorsun sanki.Her hangi bir şey olabilir o.Sevgilin varsa onunla ilişkinin alışkanlık olduğunu düşünebilirsin.Yada bir arkadaş ortamın vardır kopamıyorsundur bunun hakkında yada bir yiyecek içecek adına vs..Ama düşündüğün gibi değil istediğinde bırakacağın bir şey bu.Güzel şeylerin olması için çabalaman gerekiyor.Öncelikle karamsar ruh halindeysen eğer kurtulman gerekecek.Zaman söyleyemiyorum bir erkekten haber gelicek sonra sana.Hem mutlu olacaksın işler tıkırında gidiyor diyeceksin.Sonrada yine düşüneceksin.Umarım güzel kararlar verirsin.
tiene benide kırmazsın dimi :)banda bakabilirmisin? bende sana kahve falı yorumlayabilirim.
tamam fallaşırız ne zaman koyarsın ben ne zaman koyayım?
sen kahve içtiğinde resimleri çek gönder bana özelden yorumlayayım sende bana iskambil falı bakabilirsin?Ben tell çektiğimde koyu çıkıyor bakan kişi iyi yorumlamayabilir o yüzden senden iskambil falı istedim:)
sen kahve içtiğinde resimleri çek gönder bana özelden yorumlayayım sende bana iskambil falı bakabilirsin?Ben tell çektiğimde koyu çıkıyor bakan kişi iyi yorumlamayabilir o yüzden senden iskambil falı istedim:)
birde birine niyet içip bakabilirmisin :)))ozaman super olur bak.
ben iskambil bakmayı bilmiyorum ama yeni bir şeyle ilgilenmeye başladım.Beraber olduğun bir erkek varsa onun doğum tarihi ve senin doğum tarihinden ilişki analizi yapıyorum mesela beraberseniz nasıl bir beraberlik ne şekilde sürer ilişkide ayrılık olursa sebebi nedir vs..Yada kahve falı baska bisey bakamıyorumbu bahsettiğimde de profesyonel değilim henüz
teşekkür ederim canım :)
dün reddmarsla küstüm ya bir saniyelik, falınız çıksın diye
yakınlaşmak istiyorsun veya istiyorsunuz, yakınlaşma olmadığı için sorunlar yaşanıyor. tek taraflı mı çift taraflı bilemiyorum. kalp kartlarınız bir arada çıktı. sevginizin devamlılığı, hala birbirinizi sevdiğiniz şeklinde yorumlanabilir. erkekten yana bazı sorunlar grünüyor kendi içinde yaşıyor bu sorunları. erkekten yana sevgi kartı çıkmış senden yana yakınlaşma kartı çıkmış. hala seviyor ve birlikteliğinizin devam etmesini istiyorsunuz. barışma şansınız görünüyor kartlara göre.
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...rumlarinizi-bekliyorumm-178.html#post27082852 burda yüklediğim ve alıntıladığım fotoğraflarda fincanım var yorum bekliyorum kızlar bende sizlere yorum yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?