iyi akşamlar kızlarr yeni falımı koydum falıma bakanlara bende bakıcam
:)) ohh ne güzll ccanımm bayram iyi oluyor ya ben cok sevyrm byramlık almasını almışken cft cift alıyorum aldıklarımdan ben hala o cocukken ki sevindiğim sevinclerimi kaybetmedim cok sevnyorumm alınca bayramlık :))
Açarkenki damlamalara göz yaşın var diyorlar hep :) ama kara kara damlamışlar güzel göz yaşları diyelim :)
Canım için o kadar kasvetli ki, bakınca benim içime bile sıkıntı çöktü. Bir erkek var çok uzun boylu biri değil. Aklı bir karış havada. Elleri ceplerinde gezen serseriler gibi ıçkmış.
Canım bir mum gördüm dilediğin bir dileğin kabul olması diyebilrim.
Bir insanla ilgili adağın falan mı var. İlla bişey kesmek olarak düşünme. Şu olsun şunu yapıcam dediğin bişey. Soru işaretleri oluşmuş kafanda bu konuyla ilgili. Olaylara farklı yönlerden bakmaya başlamışsın ve fikrin değişmiş gibi. Sana mesafede olan birinden haber var veya sen ona haber gönderiyorsun. Canım birkaç yol var hepsi birleşiyor sanki, şöyle birleşiyor farklı şehirlerde yaşayan insanlar bir araya geliyor. Bayram da geçti ama düğün falan mı var acaba :)
Tabağında çok mutsuz görünüyorsun. Aynı bu işaret var yanikafandaki düşünceler mutsuz ediyor seni, etrafına bak azıcık çevren mutsuz değil. Çevreyle ilgilendiğin zaman sen de mutsuz değlsin. Seni eğlendirmeyi bilen kişiler var çevrende. İki tane dileğin var dileğinin biri e harfini ilgilendiriyor.
Bu kadar canım
ben de öyleyim vallaben çifti de geçtim bu sefer 3 tane ayakkabı aldım
hele bi tane pijama beğendim, mağazaya girer girmez dikkatimi çekti. bedenini pek bulamam ama tesadüf tam bedeni de vardı. pijamaya sarılıp gezdim mağazayı millet deli demiştirçok eğlendim anlatırken
ohh maşallah cnım bende magazayı alasım gelyor gördgmü almak istyrm ama annem cok kızıyor annem tutyr beni o tutmasa :)) pijamanı nerden ve nekadara aldın canım bende güzel şirin bir pjama istyorum ama farklı bişey istyorum hep normal seyler var artıkk :)) yokk canım deli dememşlerdir millet napyor bu kız böyle sanırım kendini kaybetti alışveriş tutkusu vardır demşlerdir :))
ceylin1717 tekrar söylediğim gibi büyük bir ask acısı falın heryerinden yüzüme çarpıyor,, boynunu bu acıdan bükmüş çaresiz birisi var.. bu acıdan ve sıkıntıdan iyi seyleri bile görmeyen, iyi şeyleri o yüzden iten birisi var.. okadarda kötü degil durum yani,düzelebilir hersey.. sensen bu acıyı ceken biri var seni cok seven ve belkide seni bukadar cok sevdiği için ara ara herseyin kötü taraflaını senin gözünede sokan birisi bir bayan sanırım bu..seni istemeyerek karamsarlıga iten birisi
karsıdaki erkek biraz kızgın sanki,senden daha güclü duruyor bu yuzden.. belki ona haksızlık etmiş olabilirsin istemeden,birseyleri büyütmüş olabilirsin yani emin degilim..
bir kadın sürekli senin için dua ediyor,cok iyi birisi,kimseye zararı olmayan birisi, güzelce birisi,orta yaslı bile olsa güzel birisi
ilişkinde ciddi bir düşmanın var, ortalıgı cok karıstıran birisi, sanki emin degilim ama o kişide gözü olan biriside var ve onunla sevdiğinin konusması var..
e,y ve g harfleri görüyorum
takım elbise giyilen bir işde mi calısyor, calısacakmı bilemiyorum,yeni bir iş imkanı belki yada güzel gelişmeler
arabalı birisi var,size geliyorlar orta büyüklükde bir kalabalıkla
yaslı bir kadın var ve ondan uzun zayıf bir erkek, ona destek olan, ve cok iyi bir erkek bu.. o kadından cok dua alıyor.. ya belkide cok kişiden dua alan iyi bir erkek
ya bişe dicem de üzülme senin sevdiğinden cok hoslanan bayan var ve tanıstırılmaya calısılıyorlar
araara gözlük takan orta yaslı bir adam var , bu iş artık olmaz diyen
ama sanki barıscanmı artık bilemiyorum küs degilsen de konusman var, güzel bir konusman
sanki secdedesin,aglayarak dua ediyorsun ya birde hamile bir bayan var
cnm ya aslında baksam bu fal cok uzun fal ama okadar ayrıntılı bakmaya vaktim yok.. insallah tutmustur söylenilenler
ben kendim kazandığım için kimse bişey diyemiyor çılgınca harcayabiliyorum
işe başlayınca sen de yaparsın harika bişey
LCW dan aldım canım 40tl ye. pijamaya göre biraz pahalı fiyatı ama çok sevdim dayanamadım. nette varsa resmi gönderirim sana :)
ceylin suan bakamıyorum yoğunum :) birdahaki içtiğinde bakıcam insallah
unuttunmu ? ee bu ask acısı kim için ozamano acı ceken mutsuz olan benim o bayan benim kendi icinde boğulan insan benim( beni umutsuzlağa mutsuzluga iten bayan kimbilmiyorum kaarşımdaki erkek eger eski erkek arkdşmsa suan onu unutmuş gbi yaptgım icin kzgındır bana ama o kızgın olsa ne yazar ben onca acı cektikden sonra annemdir o benim canım anneem dua ediyor hep benim icin ama eski erkek arkdşımı sevyormuyum sevmyormuyum orası belli değil işte bunu blemiyorum e ve y ve g harfleri ne yi ifade ediyor o harfler canım peki ? eski erkek arkdşm en son bldiğimde üni okuyordu smdi hc blmyorum kpss ile memur olursa bilemem canım o güzel konuşma cok yakın zmandamı olucak yada barısma diyelim aslında eni konu baksan cok iyi olurdu cok ihtycm var cnkü buna (
jado tekrar Fal açar misin. Ben ve o kumral. Ben daha koyuyum.
bende seviyorum pijamaları suan üstümde kırmızı pijama var üstünde siyah puantiyeler var ama geceliklerede bayılıyorum yaaaaa
canım, canın sıkılıyo üzülüyosun anlıyorum ama beni de zor durumda bırakıyorsun. skılıyorum aynı kişiye sık sık açınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?