ben iskambil bakmayı bilmiyorum ama yeni bir şeyle ilgilenmeye başladım.Beraber olduğun bir erkek varsa onun doğum tarihi ve senin doğum tarihinden ilişki analizi yapıyorum mesela beraberseniz nasıl bir beraberlik ne şekilde sürer ilişkide ayrılık olursa sebebi nedir vs..Yada kahve falı baska bisey bakamıyorumbu bahsettiğimde de profesyonel değilim henüz
bebek, neyle ilgilenmeye başladın :) bir gün gelmedim yenilikler olmuş :)
kızlar cidden güzel fal bakabilenler varmı, ben gelecege zaten inanmam pek de suanki insanların halleri,durumları,düşünceleri,olanlar yorumlanabiliyor.. bazısı cidden güzel bakıyor,bazısının enerjisi birbirine tutmuyor.. cidden güzel bakan arkadaslar varsa fallasalımözelden mesaj atarsanız ii olur
benim de programım var yarın okulda onu hazırlıcam. ne yapsam diye düşünüyorum :)
ne programı cidden velilere sunulan bir şey mi
belirli gün ve haftalarla ilgili çocuklara program hazırladım canım. tüm okul programa katılıyor etkinlikler yapıyoruz. hazırladım bitti :)
hoşbuldum kızlar ama gidicem birazdan
kahve de içip kapatmıştım ama uykum geldi başka zaman koyarım artık :)
öpüyorum hepinizi iyi geceler kızlar
içtim kahvemi jado soğusun fotoğraf çekicem nerdesin acabaaa
fincan resmi eklicem bakabilecek varsa, karsılıklı fallasalım.. ama lutfen sadece falı bakılsın diye insanlar bakıcam diyip birbirini suistimal etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?