Bu da benim fal topiğim olsun :)

formasyon alıp öğretmenliğe mi geçmeyi düşünüyorsun canım. bölümden mezun olunca direkt öğretmenliğe başvuramıyorsun.
inşallah çabalarına değer :)

Aslında evet formasyonla öğretmenlik düşünüyorum ama sonradan iki üç yıl sonra kararım ne olur ben de bilmiyorum :) Belki üniversite de kalma yolunda ilerlerim yapabilirsem tabi.Bakalım şimdilik ama aklım fikrim öğretmenlikten yana :)

öğretmenlik yaparken de yüksek lisans yapabilirsin. ama formasyon işi son zamanlarda ne oldu bilmiyorum. baya tartışmalıydı. bi aralar artık formasyon verilmiyor diye duymuştum.
zaten her dakika bişeyler değişiyor dediğin gibi o zamana ne olacak bakalım, duruma göre hareket edersin :)

Aynen canım bakalım o zaman neler olacak hayırlısı :) Evet baya değişiklikler oldu her an değişiyor zaten durumlarda son karar ama formasyon alınmasından yana çıktı ondan yana bir değişiklik yok şimdlik.Zaten kalksa da bizi etkiemiyordu bizim ki kazanılmış hak olarak gözüküyor çünkü.Beni etkilemeyecek her halukarda ama yine de kalkmasını istemem bir çok kişi için avantaj,istedikleri bir şey yani.Bakalım sonradan neler olacak daha şimdilik duruyor ama :)
Sen de öğretmendin sanırım değil mi jado ?

:) evet öğretmenim canım. sizin için avantaj eğitim fakültelerindekiler için dezavantaj :)

Gece gece forumda dolaşırken aklıma düştün jado bir hatrını sorayım dedim nasılsın

sağol canım iyiyim sağol sen nasılsın :)
ben de uzun zamandır girmiyordum aklıma düştü bi gireyim dedim :)

İyi yapmışsın canım ben de sürekli giremiyorum artık iyiyim ama çok şükür derslerle boğuşuyorum okul zorlamaya başladı :)
Nişanlılık,iş felan nasıl gidiyor düğün yakın mı :)

Son düzenleme:
İyi yapmışsın canım ben de sürekli giremiyorum artık iyiyim ama çok şükür derslerle boğuşuyorum okul zorlamaya başladı :)
Nişanlılık,iş felan nasıl gidiyor düğün yakın mı :)

sizin sınavlar da yakındır sanırım, uğraştırır; projeler ödevler vs derken
benim her şey çok yoğun özellikle de okul. uyumaya bile vakit bulamıyorum. düğüne daha çok var canım :)

sizin sınavlar da yakındır sanırım, uğraştırır; projeler ödevler vs derken
benim her şey çok yoğun özellikle de okul. uyumaya bile vakit bulamıyorum. düğüne daha çok var canım :)

Allah kolaylık versin her konuda hem okul için uzakta olsa şimdiden düğün dönemi hazırlığı için :) Aynen ya üniversitede yoğun olmayan dönem yok cidden ya ödev,sınav,proje vs :)

içimden geçti sana bir kaç şey yazayım.4 ayak ustune düşmüş birini göruyorum baya zora düşmüş. biriyle uzun uzun bir görüşme yapıcaksın görüşceğin kişi uzun boylu .bu görüşmeyi yapacagın vakti yada yaptıktan sonra iki kişiyle zıt düşüceksin sırtını dönüceksin.yakın bir vakit içersinde bir haber almışsın baya sallantılı olmuş yada alıcaksındır.... ayrıca bir kısmetin var atın üstünde sana doğru geliyor ama sen bunun farkında değilsin hiç ummadıgın anda kapını çalıcak...bu kadar yeter içimden geldi yazmak sana...hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…