işte bu harika
aslında cok kötüyüm dokunsan ağlicak kıvamdayım ama güclü olmaya calışıyorum ugrasıyorum ve güclüyüm diyorum jadalozum
kimsenin dkunmasına izin verme o zamaannn :)
ben beyaz o buğday..hemen atladım sohbet etmeyip dimi özür dileriiim jadaloz ruh hali kötü olunca:):) sohbet ediyorduk biz arkadaşlarla da o yüzden dedim kimse yok mu diye :)
bakabilirim, ten renklerini yine yazman gerek ama sayfalarda nerde olduğunu aramayım :)
ben beyaz o buğday..hemen atladım sohbet etmeyip dimi özür dileriiim jadaloz ruh hali kötü olunca:)
ah şu ruh halleriniz :) biraz serbest bırakın ruhlarınızı yaa sıkmayın bu kadar :)
iki kartında da evlilik çıktı :)
ilişkinize sen yön veriyorsun, genelde senin dediğin oluyor sanırım. resmiyeti sen daha fazla gündemde tutuyorsun gibi, beklediğin teklif geliyor. erkeğin ailesiyle ilgili bir sorun söz konusu. biraz fazla ciddiye almışlar bu sorunu, her ne ise bu sorun bilemiyorum. resmiyeti şu an istemiyor olabilir erkeğin ailesi ama fazla da uzun sürmeyecek bir zaman diliminde sorunu aşıp resmiyete doğru adım atabilirsiniz
ah bebeğim varya dünde bunları dedin bi birleşsek bana çok zor görünüoda barışma dueumu ancak salak salak konuşuyoruz arada 1 yıldır fln tam barışcak gibi oluoz olmuo yine
aa sen ayrıyız demiştin demi. bak kartlar her seferinde aynı çıkıyor. ben unutmuştum sizin ayrı olduğunuzu
evet canımcım ayrıyız. bu kartlar birleşceksiniz demek oluyo bence hehehe inş yakın zamanda olur ama :/
canım kartların geldimi banada bakabilirmisin
ben esmerim karşımdaki insan benden daha esmer ve benden daha uzun
bende istesem bakarmısın acaba
kartlar gelmedi ama ben kartlara gittim sonunda :)
bu kişi senden uzakta mı? bir teklif görünüyor sana.
birbirinizden ayrı yerlerde çıkmışsınız duygusal anlamda biraz uzaklaşma söz konusu sanırım. erkeğin sevgisinde biraz azalma görünüyor. ama bedenleriniz arasında özlem kartı çıkmış, aranızda yine bir duygu paylaşımı var. senin yanında esmer bir bayan çıkmış. sürekli görüşüp konuştuğun yakın olduğun biri. sana destek oluyor her konuda
ikimizde buğday tenliyiz o benden biraz daha açık kumral renk
evet canım uzakta ve de ayrıldık daha doğrusu benden ayrıldı yani görüşme teklifi mi edicek bana =)) ayy valla çıksın sana süper bir kahve falı bakıcam yoğunlaşıp bu aralar kafam çok dolukız kardeşi sürekli bir gelişme var mı diye soruyor ama hiç birşey yok birşeyde diyemiyor abisine çook özledimm çokkk kısa zamandamı bu kişiden mi teklif çok soru sordum kusura bakma
Ben de bende isterim,zahmet olmazsa benim için de bakabilir misin,kumralım...
Önemli bir karar aşamasındayım,ev satıp alıcam,olacak mı,çok mu beklicem olması için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?