bende yarına fal eklesem tienen bakar mısııın bak noluur eklerim yarına içerde akşama:)
bu çocukla muhabbetin devamı gelir ama dediğim gibi alttan almak gerekiyor.İlk sohbete girmek istemiyorsan biraz bekle o adım atarsa eğer havadan sudan konuş eğer çok elde etmek istiyorsa zaten çabalar.Zaten onda şu hava var elde edemeyeceğim kız yokkkkesin bir şey söylemicem simdi çıkmaya başlarsınız gibisinden şekil yorumluyorum ben sadece.ama devamı gelmesi için her 2 tarafında adım atması lazım elektriklenme mevcut.senin duygularının açığa çıkmasını istediği için ilanı aşk et bana demis zaten
sende görmüşsündür burda havalara uçan üstünde abiye tarzı uçuşan bir elbiseli kız var.Bu kızın atıda var at muradına ermek demek ve güç demek hem gücünü ele almış hemde muradına kavuşmuş ve havalara uçmuş farkındaysan çiçek yakalar gibi.Ve altında NA harfleri var.Aile içinde SE harfli birisi var sanki gündeme onunla alakalı bir olay düsecek gibi.
aynı düşüncede ki 3 kişi havalanmış karşılıklı karşılarına topluca bir bayanı almış konuşuyorlar. sanki uzaklardan konuşur gibi. bu kişiler yan yana değiller. şapkalı , kasketli bir adam birisiyle konuşuyor. bu adama bir haber geliyor. güzel balık gibi bir haber. büyük ihtimalle para ile ilgili bir durum. zihninin bazı yerleri çok net. kafanı oralar çok meşgul ediyor. aklının bir kısmı karışık çıkmış. dolambaçlı yolların var. yolların sonu aydınlık. kalbin biraz daha ferahlamış, aydınlanmışsın .
teşekkür ederim canım gelsin paralarrrr:)
yaz tenleri açayım canım senin falını da :)
teşekkür ederim canım.ben kumral, o açık kumral.
canım sizde birliktelik görüyorum ben hepppp :) yine çıktı. özlemişsiniz artık birbirinizi, bir yakınlaşma var. kalpler bir arada, sen onunlasın o senninle. düşüncelerinizde de öyle normalde de öyle görünüyor. aranızda görüşme kartı çıktı. artık çıksın şu falım yoksa gelip o arkadaşlarını kesicem onun
jado yaptıklarımdan pişman değilim demiş. niye böyle diyor ya. off
canım sen de kendini geri çek. biraz sen kaç o kovalasın. arkadaşları onu mutlu edecekse bırak etsinler. onlarla yetiniyorsa yetinmeye devam etsin. erkek mi yok kız. bi dolu. daha iyinin sınırı yok, çok daha iyileri çok daha anlaşacağın kişiler de var. sen üstüne düştükçe kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor heralde
olabilir. off . ben hiç dayanamıyorum. üzmek istemiyorum. ben kırmayım dedikçe o kırıyor ben.sessiz mi kalayım.
zamanında çok tartıştık. hanyayı konyayı çook gördü. ben tartışmaktan bıktım. o bıkmadı. benim dilimin kemiği yok. konuşmaya başlayınca kötü bozuyorum. daha kötü oluyor.
hakkınızda en güzeli neyse o olur inşallah canım. kendini üzmemeye çalış, her şey olacağına varır
ben kaçıyorum canım iyi geceler
ayy benim canım sıkkın yaaa sevgilimle görüşemicez cok uzun bir zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?