Bu da benim fal topiğim olsun :)

Aynen öyle. Bütün kızlar bana hasta triplerinde. Çok uyuz ama bi o kadar da tatlı.
Yani ben duygularımı söylesem napcaktı kim bilir...İyi ki akıllıca davranıp kafasını karıştırdım. Dediğin gibi biraz beklerim.
En çok 3 hafta beklerim sanırım. Sonra belki bi mesaj atarım.
Ya da hiç atmam. Teşekkürler canım. :)

demek ki o kız benim :) se kayınbabamda var kızdırmayalım kayınbabayı aman :) teşekkür ederim canım

aynı düşüncede ki 3 kişi havalanmış karşılıklı karşılarına topluca bir bayanı almış konuşuyorlar. sanki uzaklardan konuşur gibi. bu kişiler yan yana değiller. şapkalı , kasketli bir adam birisiyle konuşuyor. bu adama bir haber geliyor. güzel balık gibi bir haber. büyük ihtimalle para ile ilgili bir durum. zihninin bazı yerleri çok net. kafanı oralar çok meşgul ediyor. aklının bir kısmı karışık çıkmış. dolambaçlı yolların var. yolların sonu aydınlık. kalbin biraz daha ferahlamış, aydınlanmışsın .

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım gelsin paralarrrr :)

yaz tenleri açayım canım senin falını da :)

teşekkür ederim canım. ben kumral, o açık kumral.

canım sizde birliktelik görüyorum ben hepppp :) yine çıktı. özlemişsiniz artık birbirinizi, bir yakınlaşma var. kalpler bir arada, sen onunlasın o senninle. düşüncelerinizde de öyle normalde de öyle görünüyor. aranızda görüşme kartı çıktı. artık çıksın şu falım yoksa gelip o arkadaşlarını kesicem onun

ahh keşkee . bazen doğru çıkıyor. falının doğru çıkmasını çok istiyorum . aramızdaki tek fark o arkadaşlarının sözünden çıkmıyor. bende arkadaşlarımı dinlemiyorum. senin aynında olmayanın sende yanında olma diyorlar. haksız da sayılmazlar. çook teşekkür ederim canım.

Son düzenleme:
jado yaptıklarımdan pişman değilim demiş. niye böyle diyor ya. off

Son düzenleme:
jado yaptıklarımdan pişman değilim demiş. niye böyle diyor ya. off

canım sen de kendini geri çek. biraz sen kaç o kovalasın. arkadaşları onu mutlu edecekse bırak etsinler. onlarla yetiniyorsa yetinmeye devam etsin. erkek mi yok kız. bi dolu. daha iyinin sınırı yok, çok daha iyileri çok daha anlaşacağın kişiler de var. sen üstüne düştükçe kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor heralde

olabilir. off . ben hiç dayanamıyorum. üzmek istemiyorum. ben kırmayım dedikçe o kırıyor ben. sessiz mi kalayım.

olabilir. off . ben hiç dayanamıyorum. üzmek istemiyorum. ben kırmayım dedikçe o kırıyor ben. sessiz mi kalayım.

kıran insanı kırmaktan çekinmicen canım. boşver niye sen üzülesin ki. onun canını ne acıtacaksa sen de onu yap görsün hanyayı konyayı

zamanında çok tartıştık. hanyayı konyayı çook gördü. ben tartışmaktan bıktım. o bıkmadı. benim dilimin kemiği yok. konuşmaya başlayınca kötü bozuyorum. daha kötü oluyor.

zamanında çok tartıştık. hanyayı konyayı çook gördü. ben tartışmaktan bıktım. o bıkmadı. benim dilimin kemiği yok. konuşmaya başlayınca kötü bozuyorum. daha kötü oluyor.

hakkınızda en güzeli neyse o olur inşallah canım. kendini üzmemeye çalış, her şey olacağına varır
ben kaçıyorum canım iyi geceler

ayy benim canım sıkkın yaaa sevgilimle görüşemicez cok uzun bir zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…