Bu da benim fal topiğim olsun :)

lokum sevmem de çikolata olarak ne ararsan var hastasıyım kendilerinin :) gelin eşlik edin bayanlar size de yapayım birer kahve

valla içmek isterimde bana bir sen fal bakıyorsun güzel güzel baskada bakan yok forumda bosuna içmiş oluyorum hahahaha

valla içmek isterimde bana bir sen fal bakıyorsun güzel güzel baskada bakan yok forumda bosuna içmiş oluyorum hahahaha

valla herkes sadece baktırıyor canım bakmak isteyen yok. olanı da bıktırıyolar kaçıyo babyster ve reddmars da güzel yorum yapıyor aslında baksanız ya tienenin de falına kızlar o da size kahve falı bakar :)

heheh ben bakarıııım sende iç bi kahve tienen

reddmars bakıyor arada ben koydukca okuyorum yorumlarını

jadaloz benimkine de baksaydın dün atmıştım. :/ artık bakmıyor musun

tienen sen bana fal bakmıştın ya burnu havada çocuk sana açılmayı düşünüyor falan demiştin .. Açıldı maşallah. Çok açıldı hem de. :s
Benden ona ilan-ı aşk etmemi istedi. Gördüğün açılma oydu demek ki. ..

woww fazlasıyla açılmış cidden adı üstünde burnu havada

jadaloz benimkine de baksaydın dün atmıştım. :/ artık bakmıyor musun

kahve falına, baktığım zaman görebiliyosam bişeyler yorum yapıyorum ama sitenin kendi fotoğraf yüklemesnden yüklememişsin. benim bilgisayarda sorun çıkıyor farklı şekilde yükleyince, açılmıyor.

woww fazlasıyla açılmış cidden adı üstünde burnu havada

Vallahi öyleymiş ya. Bu kadar ileri gideceğini düşünmezdim.
Ben tabi hiç bozuntuya vermeyip bi güzel haddini bildirdim.
Sonra özür diledi neyse ki o da.
O açıdan kafam karışık ve falıma bakan olsa iyi olur demiştim. sen bakamaz mısın tienen dediklerin çıkıyor.. :/

Hmm doğru sen linkten yükleyince göremiyordun. Siteden yüklemedim. urlsini kopyala yapıştır yapmıştım. Diğer türlü deniim bi.
Böyle görebildin mi? üstüne tıklayınca büyüyor.

1
http://img6.ressim.net/out.php/i6192775_a.jpg
2
http://img6.ressim.net/out.php/i6192776_b.jpg
3
http://img7.ressim.net/out.php/i6192778_c.jpg

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım. Ne yazık ki onun arkadaşları hala beni istemiyor. Ben hala beklemedeyim. Elinden hiç birşey gelmiyor.

Şehir dışına bir yolun var. Fincan kapalıyken çekseydin yolun resmini kenarındakileri daha ne görebilirdim. Bilgisayarı ters çevirip baktım e harfi var bu yolda. İçin genel olarak sıkıntılı görünüyor ama etrafın aydınlık. Çok fazla takmıyorsun olanı biteni. İki kişi karşılıklı geçmiş dedikodu ediyor bir bayan hakkında. Dedikodu eden misin edilen mi bilemedim. Dedikodu eden kişiler birbirinin arkasınnı kollayan birbirinin sırrını açığa vermeyen kişiler. Diğeri yalnız kalmış onlara arkasını dönmüş. Büyük bir kalp var bir bayanın düşüncelerinde bu kalp. Bir taraf şekillenmiş ama diğer tarafta henüz şüpheler var. Bayan sensen eğer, olacak mı olmayacak mı iyi mi olacak kötü mü olacak şeklinde ikilemler yaşıyor olabilirsin. Erkek de uzun boylu denebilecek boyda, kalıplı biri görünüyor. Çizmeleri var :) şantiyelerde olur ya. Mühendis falan mı bu kişi :) bir çok kişi bir araya gelmiş. Toplulukta yapılacak bir şey var. Tören vs olabilir. Sarılmış insanlar var. E harfli birisi var, ona sarılmak seni mutlu ediyor. Hane içi pek sıkıntılı değil ama çevre haneyi sıkıntıya sokuyor. Akrabalar olabilir yakın arkadaşlar vs olabilir bu kişiler hanenin etrafını karartmış. Bir erkek ve bir bayan var. Erkek bayanı alnından öpüyor. Bir ilişkiye yorabiliriz bunu, ciddi bir ilişkiye.

ben de foto koycam şimdi bir iki de bana yorum yapın :)

şapkalı bi adam senin yardımına koşuyo sanki ama öyle böyle değil:) çok iyi biri bu..sen içindeki çoğu sıkıntıdan kurtulucaksın jadalozcum feraha çıkıyosun ve çok büyük bi haberin var bi erkekten yana hadi hayırlısı:)) yakın zamanda geldi gelicek böyle haberin.bunun dışında 2 haber daha geliyo sana ama hani başka başka insanlardan bu çevrenle ilgili bi durumdan ötürü geliyo çok etkileneceğin yada seni etkileyecek haberler değil bunlar..bide yine koşturmacan devam ediyo gibi bu aralar etrafında çok insan var:)

Teşekkür ederim.
Ben ikilemler yaşıyorum canım. Uzun boylu kalıplı bir erkek aklımdaki de ama mühendis değil. :s
Eski sevgilim mühendisti. O da uzun ve kalıplı ama Onu hiç sevmiyorum zaten.Bitti.

Yani sence kafamdaki insanla bi şeyler yaşamam mümkün mü ? Dediğim gibi gerginlik yaşandı da aramızda. Düzelme olacak mı sence?
Aşk olur mu? Onu merak etmiştim.

ne çabuk baktın kız
teşekkür ederim canım :) haberler iyi gelsin kötü haberlere kapalıyız :)

yaz canım tenleri açayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…