Bu da benim fal topiğim olsun :)

canım ben gördüğüm şekilleri söylüyorum sadece o kadar derin bakmayı bilmiyorum maalesef. keşke bakabilsem de söylesem

ehehe bekliyodum fal koyucam dedin yaa:) tienenide bekliyorum hatta içemedi hala:) ben beyaz o buğday canııım

buğday tenli erkekle arada mesafe var. bakalım açılımda ne çıkacak...
açılımda yine mesafe kartı çıktı aranızda. bu mesafe senin kalp kartının yanında çıktı. kalbini kırmış sanırım. birbirinizden ayrı durmaya çalışıyorsunuz ama ayrı da kalamıyorsunuz. bedenler kalpler bir araya gelmeye çabalıyor sanki. bir yakınlaşma görünüyor sevgiye dayalı. ama mesafeler sorun yaratıyor şu anda. bu mesafeyi bi halletseniz işler tamam

[/QUOTE]
canım sanki biriyle bi yakınlaşman var senin ama biriylede bitmiş bi ilişkin var.bu yakınlaştığın kişi eskisi değil başka biri..ama senin kafanda bi sürü soru var sıkıntılısın yani karışıksın ne biliyim..kendi kendinin içinide karartıyosun aslında.bu bitenle ilgili üzüntülüsün yada üzülmüşsün çok fazla sanki ondanda dolayı düşünüyosun baya.bu eskisiyle görüşür müsünüz falan diceksen pek sanmıyorum bitmiş gibi artık tamamen.bu yakınlaştığın uzun boylu biri gibi geldi..bide bunla ilgilide çok düşünüyosun sen çocuk kapalı kutu gibi falda aynı iyi biri mi bilmiyorum ama arkasında birini bırakıp gelmiş sanki oda..ailen çevern olsun bi sıkıntın yok bence sen kafanda kurduğun için sıkılıosun çok fazla.bence oluşuna bırak zamanla herşey belli oluur

canım sanki biriyle bi yakınlaşman var senin ama biriylede bitmiş bi ilişkin var.bu yakınlaştığın kişi eskisi değil başka biri..ama senin kafanda bi sürü soru var sıkıntılısın yani karışıksın ne biliyim..kendi kendinin içinide karartıyosun aslında.bu bitenle ilgili üzüntülüsün yada üzülmüşsün çok fazla sanki ondanda dolayı düşünüyosun baya.bu eskisiyle görüşür müsünüz falan diceksen pek sanmıyorum bitmiş gibi artık tamamen.bu yakınlaştığın uzun boylu biri gibi geldi..bide bunla ilgilide çok düşünüyosun sen çocuk kapalı kutu gibi falda aynı iyi biri mi bilmiyorum ama arkasında birini bırakıp gelmiş sanki oda..ailen çevern olsun bi sıkıntın yok bence sen kafanda kurduğun için sıkılıosun çok fazla.bence oluşuna bırak zamanla herşey belli oluur[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım. :)
Eski sevgilimi ben terk ettim. O bana ulaşmaya çalıştı ama istemedim. Nefret ediyorum ondan.
Asla düşündüğüm yok.

Şimdi aklımda biri var. Onunla da bi sıkıntı yaşadık ama özür diledi.
O insanla olmak istiyorum ben. İletişimimiz devam etsin istiyorum. O olacak mı diye merak ettim sadece.
Ama fallarda bile net bi şey çıkmıyor. Bu nasıl bir iştir anlamadım ki..

evet uzağız malesef o mesafeyi aşmamızda çok çok zor çünkü artık o oraya yerleşti orada çalışıcak benimde son yılım okulum biticek ama farklı şehirdeyiz sonuçta oof ooof
sağol canım peki konuşmamız falan var mı yada görüşme ihtimalimiz hiç sence?

jadaloz bana da iskambil bakar mısın acep? benim ten rengim esmer, göz rengim kahverengi burcum aslan bu kadar

inşallah olur canım görüşmeniz, barışmanız.

jadaloz bana da iskambil bakar mısın acep? benim ten rengim esmer, göz rengim kahverengi burcum aslan bu kadar

kahve falımı yorumlayanlara bakıyorum sadece

şimdi içtim kızlar hiçbişi çıkmadı fincanda bakın neler var D

cidden falında hiçbişey yoook:) bi kere içinde bi sıkıntın var senin ama atıyosun onu... ama sanki üzüntüyle atıyosun canım:/ biriyle ayrılıyosun gibi yani seni çok üzüyo bu durum ama atlatıyosun zamanla.bide çevren karman çorman çok konuşanın var senlede hakkında da dikkat et bu kadar :)

hülya kim? çevrende öyle birisi var öyle birisi var daha doğrusu bu kişi çok belirgin duruyor ona güzel haberler var eğer çevrenden birisiyse bu iyi haberler var bu kiside..bu kişide biraz kin duygusu mevcut iyiyken aynı zamanda birden şeytanlaşadabilir kim valla bende merak ettim adı hülya yada fulya boyu uzun bir erkek var.Erkek bir kızı ikileme düşürmüş gözüküyor ama keyfi yerinde,yalnız kalıncada acaba neden böyle davrandı diye düşünüyor yani kızın ikileme düşmesini ona karşı geri çekilmesini hazmedememiş gibi.soru işaretleri var erkeğin kafasında. ve ayrıca bu erkeğin düşmanları var eskiden kalma meseleleri gibi.EM harfi gördüm bu erkekte geçiyormu? em harfi olan erkeğin kolu her yere uzanıyor her şeyden haberdar olabiliyor.Senin hakkında birden fazla şey öğrenebilir istese.Hayatına sokacağı kişileri analiz ediyor öyle bir tip.Aranızda bir elektriklenme olmuş onda elektriklenme var.Ama daha çok hep pesinde kızlar koşmuş bu zamana kadar ve bu adetini sürdürmek istiyor.Pohpohlanmak yani.Aranızda iliski olursa alttan alman gerekecek.

pof ya çeneler durmuyor ki of kimle ayrılıyorum acabaa ((((((8

Sağol canım.
Hülya diye bi teyzem var. Ama Fulya diye birini tanımıyorum. :)

Hazmedememiştir tabi pislikk!!! O yüzden afallayıp özrünü diledi paşa paşa..Ben onun sandığı kızlardan değilim, bunu anladı.
İsminde "e" harfi var yalnızca. "m" yok. Ama eski sevgilimde "e" ve "m" var.

İlişkimizin olma ihtimali var mı ? ilişki demeyelim de görüşme olacak mı aramızda onu bilmek istiyorum.
İlişki olmasa bile muhabbet devam etsin. Onunla sohbet etmek çok güzel çünkü. Sence mümkün mü diyaloğun devamı?
Ben aramayı düşünmüyorum, o arar mı ki? Yoksa kapanır mı bu konu artık?

sende görmüşsündür burda havalara uçan üstünde abiye tarzı uçuşan bir elbiseli kız var.Bu kızın atıda var at muradına ermek demek ve güç demek hem gücünü ele almış hemde muradına kavuşmuş ve havalara uçmuş farkındaysan çiçek yakalar gibi.Ve altında NA harfleri var.Aile içinde SE harfli birisi var sanki gündeme onunla alakalı bir olay düsecek gibi.

Son düzenleme:
bende yarına fal eklesem tienen bakar mısııın bak noluur eklerim yarına içerde akşama:)

bu çocukla muhabbetin devamı gelir ama dediğim gibi alttan almak gerekiyor.İlk sohbete girmek istemiyorsan biraz bekle o adım atarsa eğer havadan sudan konuş eğer çok elde etmek istiyorsa zaten çabalar.Zaten onda şu hava var elde edemeyeceğim kız yokkk kesin bir şey söylemicem simdi çıkmaya başlarsınız gibisinden şekil yorumluyorum ben sadece.ama devamı gelmesi için her 2 tarafında adım atması lazım elektriklenme mevcut.senin duygularının açığa çıkmasını istediği için ilanı aşk et bana demis zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…