Teşekkür ederim.
Ben ikilemler yaşıyorum canım. Uzun boylu kalıplı bir erkek aklımdaki de ama mühendis değil. :s
Eski sevgilim mühendisti. O da uzun ve kalıplı ama Onu hiç sevmiyorum zaten.Bitti.
Yani sence kafamdaki insanla bi şeyler yaşamam mümkün mü ? Dediğim gibi gerginlik yaşandı da aramızda. Düzelme olacak mı sence?
Aşk olur mu? Onu merak etmiştim.
ne çabuk baktın kız
teşekkür ederim canım :) haberler iyi gelsin kötü haberlere kapalıyız :)
yaz canım tenleri açayım :)
canım ben gördüğüm şekilleri söylüyorum sadece o kadar derin bakmayı bilmiyorum maalesef. keşke bakabilsem de söylesem
ehehe bekliyodum fal koyucam dedin yaa:) tienenide bekliyorum hatta içemedi hala:) ben beyaz o buğday canııım
onun arkadaşlarını bi kaşık suda boğasım geliyo, onlara neyse ya
ehehe bekliyodum fal koyucam dedin yaa:) tienenide bekliyorum hatta içemedi hala:) ben beyaz o buğday canııım
[/QUOTE]babyster bana da bi baksan olur mu ? tienen sen de bi şey desen ? :/
1
http://img6.ressim.net/out.php/i6192775_a.jpg
2
http://img6.ressim.net/out.php/i6192776_b.jpg
3
http://img7.ressim.net/out.php/i6192778_c.jpg
buğday tenli erkekle arada mesafe var. bakalım açılımda ne çıkacak...
açılımda yine mesafe kartı çıktı aranızda. bu mesafe senin kalp kartının yanında çıktı. kalbini kırmış sanırım. birbirinizden ayrı durmaya çalışıyorsunuz ama ayrı da kalamıyorsunuz. bedenler kalpler bir araya gelmeye çabalıyor sanki. bir yakınlaşma görünüyor sevgiye dayalı. ama mesafeler sorun yaratıyor şu anda. bu mesafeyi bi halletseniz işler tamam
evet uzağız malesef o mesafeyi aşmamızda çok çok zor çünkü artık o oraya yerleşti orada çalışıcak benimde son yılım okulum biticek ama farklı şehirdeyiz sonuçtaoof ooof
sağol canım peki konuşmamız falan var mı yada görüşme ihtimalimiz hiç sence?
jadaloz bana da iskambil bakar mısın acep? benim ten rengim esmer, göz rengim kahverengi burcum aslan bu kadar
inşallah olur canım görüşmeniz, barışmanız.
kahve falımı yorumlayanlara bakıyorum sadece
şimdi içtim kızlar hiçbişi çıkmadı fincanda bakın neler varD
Eki Görüntüle 512334 Eki Görüntüle 512335 Eki Görüntüle 512337 Eki Görüntüle 512339 Eki Görüntüle 512340 Eki Görüntüle 512343 Eki Görüntüle 512345
Vallahi öyleymiş ya. Bu kadar ileri gideceğini düşünmezdim.
Ben tabi hiç bozuntuya vermeyip bi güzel haddini bildirdim.
Sonra özür diledi neyse ki o da.
O açıdan kafam karışık ve falıma bakan olsa iyi olur demiştim. sen bakamaz mısın tienen dediklerin çıkıyor.. :/
cidden falında hiçbişey yoook:) bi kere içinde bi sıkıntın var senin ama atıyosun onu... ama sanki üzüntüyle atıyosun canım:/ biriyle ayrılıyosun gibi yani seni çok üzüyo bu durum ama atlatıyosun zamanla.bide çevren karman çorman çok konuşanın var senlede hakkında da dikkat et bu kadar :)
hülya kim? çevrende öyle birisi var öyle birisi var daha doğrusu bu kişi çok belirgin duruyor ona güzel haberler var eğer çevrenden birisiyse bu iyi haberler var bu kiside..bu kişide biraz kin duygusu mevcut iyiyken aynı zamanda birden şeytanlaşadabilir kim valla bende merak ettim adı hülya yada fulyaboyu uzun bir erkek var.Erkek bir kızı ikileme düşürmüş gözüküyor ama keyfi yerinde,yalnız kalıncada acaba neden böyle davrandı diye düşünüyor yani kızın ikileme düşmesini ona karşı geri çekilmesini hazmedememiş gibi.soru işaretleri var erkeğin kafasında. ve ayrıca bu erkeğin düşmanları var eskiden kalma meseleleri gibi.EM harfi gördüm bu erkekte geçiyormu? em harfi olan erkeğin kolu her yere uzanıyor her şeyden haberdar olabiliyor.Senin hakkında birden fazla şey öğrenebilir istese.Hayatına sokacağı kişileri analiz ediyor öyle bir tip.Aranızda bir elektriklenme olmuş onda elektriklenme var.Ama daha çok hep pesinde kızlar koşmuş bu zamana kadar ve bu adetini sürdürmek istiyor.Pohpohlanmak yani.Aranızda iliski olursa alttan alman gerekecek.
Sağol canım.
Hülya diye bi teyzem var. Ama Fulya diye birini tanımıyorum. :)
Hazmedememiştir tabi pislikk!!!O yüzden afallayıp özrünü diledi paşa paşa..Ben onun sandığı kızlardan değilim, bunu anladı.
İsminde "e" harfi var yalnızca. "m" yok. Ama eski sevgilimde "e" ve "m" var.
İlişkimizin olma ihtimali var mı ? ilişki demeyelim de görüşme olacak mı aramızda onu bilmek istiyorum.
İlişki olmasa bile muhabbet devam etsin. Onunla sohbet etmek çok güzel çünkü.Sence mümkün mü diyaloğun devamı?
Ben aramayı düşünmüyorum, o arar mı ki? Yoksa kapanır mı bu konu artık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?