Bu da benim fal topiğim olsun :)

Canım seni çok fena daraltan bir durum var. Etrafın aydınlık aslında, ama arkanda kalmış tüm aydınlık. Sen kendini canını sıkan şeye çok odaklamışsın başka bişeyi görmemiş gözün. Senin düşüncelerini etkilemeye çalışan biri var e harfi gördüm bu kişide, gözlüklü biri. Bana benziyo ha, yakından koymuşsun bi de kendime benzettim hehe Her tarafta sana karışan birileri var, işlerine sürekli burunlarını sokuyolar. Onların etki alanına girdiğin zaman sıkıntıların daha fazla artıyor.
Tabağın daha karışık çıkmış, kapalı. Hane içini bunaltan iki ana sorun var. Birisi haneden giden biriyle ilgili birisi hane içindeki biriyle. Tabağın sanki ying yang şeklini almış. Her iyinin içinde bir kötü her kötünün içinde bir iyi vardır felsefesi. Kötü gördüğün şeylere fazla takılma iyi olabilir senin için, aynı şekilde iyi gördüklerine de.

jado iskambil falıma bakar mısın müsait olduğunda. ben kumral, o açık kumral. benim ki arkadaş kalalım diyor. sanki gıcıklığına yapıyor. beni gıcık etmek için .offf

Son düzenleme:

teşekkür ederim jadoo:) evet kötülükler bir bitse ah ahh:) çok sağol tienen nerdesiin sende bi bakıversene:))

jado iskambil falıma bakar mısın müsait olduğunda. ben kumral, o açık kumral. benim ki arkadaş kalalım diyor. sanki gıcıklığına yapıyor. beni gıcık etmek için .offf

sevgiye dayalı bir teklif var. bilemiyorum bu arkadaş kalalım teklifi midir. canım falda üç ayrı yerde sevgi kartı çıktı bu güzel bişey. bedenlerin arasında sevgi kartı var, fiziksel olarak beğenileriniz devam ediyor. kalpler arasında da sevgi kartı çıktı kalpleriniz de birbirinizde. daha ne olsun helva yapsana muhabbetine döndü bu iş :) yine bir görüşmeniz var sizin. senin bunları paylaştığın esmer bir arkadaşın var. senin destekçin

jado birde iskambil bakabilirmisin bir şey olduda :)) musait olduğunda bakarsan sevinirim canım...
ben:kumral
sevgilim:beyaz

benim yorumum bu; Haber ve bereketle sana gelen senden uzun boylu bir erkek var.Saçlar kısa erkekte.Elinde kalbi var nişanlın galiba bu kişinin isminde n harfi var.2 tane n harfi gördüm bende.Sonra bir sürü kişiyle yüz yüze gelmen var.Sohbet var yani bol bol.Bazı sohbetlerinde karşı tarafa ukala gelebilirsin.Konuştuğun sürekli gördüğün bir kişiyle olabilir bu seni ukala ve kendini beğenmiş olarak görebilir.Çekememezlik başlayabilir o kişide.Bu bahsettiğim kişide bayan hafif toplu birisi saçlarıda kısayı andırıyor.Bir yerlere gideceksin kısa ve uzun yolculukların var kısa yolculuklarda akrabalarla görüşme olacak bir kutlama gibi şeyin planını yapacaksınız.Sonra iki tane kısmet var yüz yüzeler etrafları aydınlık bunuda senle nişanlın olarak yorumluyorum göz göze el ele gelmişsiniz zamanı bekliyorsunuz.

burda güzel bir kadın görüyorum. koyu kumral gibi ama emin olamadım. bence sen bu kadınsın. eğilmiş birşeye bakıyorsun. uzaktan birilerini izliyor gibi.tepede de bir erkek var. kadına bakıyor ama birşey söylemiyor.uzaktan seyrediyor. sevgiyle bakıyor bu adam. :) yine güzel bir kalp görüyorum. havalanmış tek başına duruyor. sanki birisini özlemiş, birinin yolunu gözlüyor. 3 tane topluca kişi var. başbaşa vermişler konuşuyorlar.

ne zamanı bekliyoruz kız :) velilerime ukala görünmüşümdür belki n ikimizde de var :) teşekkür ederim canım yorumun için

teşekkür ederim canım.evet paylaştığım esmer bir akadaşım var. ne yapayım. bilmedim. arkadaş mı olalım deyim. kabul mü edeyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…