Bu da benim fal topiğim olsun :)

teşekkür ederim canım yorumun için :)
normal fal açılımı bilmiyorum maalesef sadece ilişki üzerine açabiliyorum

sanki biri sana kötülük yapıp kaçıyo sen kim olduğunu bile anlamadan karanlık biri bu saçları toplu hafif toplu gibi biri.ama senin sıkıntın yok temiz için yani sorunun da yok gibi bişeyi..büyük bi sorunun yok yani:)ama çevren karışık yine canım aile içide öyle sanki böyle hep bi olaylar var..2 tane yolun var biri çok temiz ucu çok aydınlık
ben beyaz o buğday tenli jado bayadır bakmamıştın:))

özlem dolu bir teklif var sana. bedenleriniz yan yana çıkmış ama erkekten yana bir mesafe var. bu mesafe aile kaynaklı. sende sorun yaratmış bu durum ama aşılmayacak şeyler değil

özlem dolu bir teklif var sana. bedenleriniz yan yana çıkmış ama erkekten yana bir mesafe var. bu mesafe aile kaynaklı. sende sorun yaratmış bu durum ama aşılmayacak şeyler değil

ah canım inşallah inşallah zaman var mı peki yakın zamanda mı yoksa?

canım 2 insan görüyorum. birbirlerinden farklı yöne doğru gidiyorlar. ama üzgün değiller.tekrar birleşeceğiz derler gibiler. Bir adam var masa başı işinde çalışıyor. Biraz yorulmuş sanki. El ele bir çift görüyorum. Geleceğe doğru bakan. Içine sıkıntıları atmış rahatlamış gördüm seni. Uçakta da biraz karışıklık var. Kalabalık görüyorum. Düğün gibi. Bunları görebildim canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…