- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
Eki Görüntüle 520220 Eki Görüntüle 520221 Eki Görüntüle 520222 Eki Görüntüle 520223 Eki Görüntüle 520224 Eki Görüntüle 520225 Eki Görüntüle 520226
falıma bakana iskambil açabilirim. falınızın altına tenlerinizi yazarsanız daha çabuk bakabilirim :)
için çok sıkılmış canım bişeylere takıyosun kafanı..bide biriyle kavgan var sanki üzülüceksin gibi esmer biri bu hatta bi erkek bence.sana çok büyük çok mutlu olucağın bi haber gelicek ama azıcık bekle hemen değil,hoş haberin uçarak geliyo ama her türlü engeli aşarak yani:) etrafındakilere dikkat et bu aralar canını sıkabilirler canım bu kadarEki Görüntüle 520220 Eki Görüntüle 520221 Eki Görüntüle 520222 Eki Görüntüle 520223 Eki Görüntüle 520224 Eki Görüntüle 520225 Eki Görüntüle 520226
falıma bakana iskambil açabilirim. falınızın altına tenlerinizi yazarsanız daha çabuk bakabilirim :)
Birine mi kırıldın, ya da birinden bişey için bi cevap mı bekliyorsun? Olumlu bir sonuç alacaksın, tabi dediğim gibi bir durum söz konusuysa. :))) İçin biraz sıkıntılı gibi, yoğunluk var sanki, ya da yapman gereken şeyler. Çok takılacak şeyler değil.
Ummadığın bir yerden ummadığın bir haber alacaksın; güzel bir haber olacak bu.
Gece gece bu kadar oldu canım. Başım da ağrıyor biraz. Bu hafta tır gibi geçti üstümden yahu. Dersler çok ağır bu dönem...
İskambil açarsan sevinirim:)
Ben; esmerim ama öyle çikolata değil, saçlarım ve gözlerim koyu sadece.
O; koyu kumral, gözleri yeşil. =))
canım kafam çok karisik. Göz yaşı gördüm. Ağlamışsn ya da ağlayacaksın. Esmer bir adam var. Bir kadınla bireyler konuşuyor. Sonra adam ona sırtını dönmüş. Adam şaşıraca bir haber geliyor. 2 kişi üst üste çıkmışlar birlik olmuşlar. Birisini cekistiriyorlar.
ailene özlem duyuyorsun. bir konuda biraz zamana ihtiyacın var.
ilişkinizin merkezinde sen varsın. ama ayrı yerlerde çıktı kartlarınız. esmer bir kız çıktı bir de. bu kız senin yakınında olan biri. erkeğe de yakın ama erkekle arasına şu an sorunlar girmiş. bu kız belki ikinizi bir araya getirmeye çalışabilir hem senin tarafında hem erkeğin tarafında görüşme kartları çıktı ortasında da bu esmer kkız var.
için çok sıkılmış canım bişeylere takıyosun kafanı..bide biriyle kavgan var sanki üzülüceksin gibi esmer biri bu hatta bi erkek bence.sana çok büyük çok mutlu olucağın bi haber gelicek ama azıcık bekle hemen değil,hoş haberin uçarak geliyo ama her türlü engeli aşarak yani:) etrafındakilere dikkat et bu aralar canını sıkabilirler canım bu kadar
ben beyaz o buğday tenli
aranızda özlem var ve bu özlem size fena halde problem yapmış. çok sıkıntıda gördm seni. bedenleriniz yan yana çıkmış. sen kalbinde saklıyorsun sevdiğini. sürekli aklında. kumral bir bayan çıktı falında. bugünkü fallarımın hepsinde farklı bir bayan daha gördüm ne bu benzerlik bilemedim. neyse... bu kumral bayanla erkeğin arasında yakınlaşma görünüyor. ne manada bir yakınlaşma bilemiyorum.
mesafe ve yakınlaşma kartları çıktı. artık buzlarınız eriyor sanırım. arkadaşlar çıkmış mı ne aradan. bu kez sadece siz çıktınız kartlarda. üstelik brbirinize yakınlaşmış çıktınız. hala bir mesafe var ama eskisi gibi değil. yakınlaşma isteği daha çok sende var ama erkek de duyarsız kalmamış
Eki Görüntüle 519480 Eki Görüntüle 519488 Eki Görüntüle 519487 Eki Görüntüle 519486 Eki Görüntüle 519485 Eki Görüntüle 519484 Eki Görüntüle 519483 Eki Görüntüle 519482 Eki Görüntüle 519481 Eki Görüntüle 519477 Eki Görüntüle 519478 Eki Görüntüle 519479 Eki Görüntüle 519489 kızlar ben geldim gec bir saatte geldim hepiciniz uyuyordur simdi yarın girdiğiniz de benim falıma göz atarmısınız rica etsem :)
jadaloz müsaitsen bana iskambil açar mısın ? ikimizde kumralız. ben biraz daha koyuyum.
canım artık fal ekleyip yorum almadan fal açmıyorum biliyorsun. sonra çok yükleniyorlar, sıkılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?