Bu da benim fal topiğim olsun :)

moralim düzeldi canım :) başka bir yerle anlaştım hocada kabul etti yarın baslıyorum insallah pürüz çıkmazzzzz sanada bakayım dedim kendimde kahve içtim istersen kahve falıma bak istersen iskambil aç keyfine göre takıl şimdi gördüklerim şunlar; Hanede bir telaş var.Hazırlık gözüküyor birde yatan birisi var,vefat değilde hastalık gibi çevrenden birisi.Biraz sıkıntılı duruyor hane ama bu stresten kaynaklı gelin gidiyor gibi Sonra yolların var bu yolların sonu seni mutluluğa ulaştırıyor İsminde yada baş harfinde A harfli birisiyle alakan var.bu kişiyle aranda bir husumetmi oldu? yoluna engel gibi durmuş.Kenardan seni dikizliyor her attığın adımı seni çekemeyen birisi.Yüzüne gülüyorsada dikkat et aslında kötülüğünü istiyor ve yakında hareketleri seni süpheye düşürebilir.Yine E harfi gördüm hemde küçük küçük bir sürü aklında e harfli birisi var ve gittiğin yollarda bedenen yanında olmasada kendini yanında hissettiriyor.Kanguru var buda sevildiğinin göstergesi seni kendi içine hapsetmiş güvene almış gibi gözüküyor sevenin yani nişanlın beraberken arada zıtlaşabilirsiniz ama takılacak şeyler değil evlilik stresi gibi bir döneme girebilirsin fazla takma evlenince geçer D öptüm seni

kelebeğim karikatür harika sana da üç vakte kadar dört haha

yorumlar için teşekkür ederim kızlar hemen açıyorum fallarınızı. dün çok geç olmuştu uyku daha ağır bastı açamadım falları

canım Ben kumralım, o açık kumral. Falını Belkiyorum.

birbirinizi çok özlemişsiniz ve özlem dolu bir görüşme sizi bekliyor. açılımda da merkezde görüşme kartı çıktı yine. bedenleriniz bir araya geliyor kalpleriniz de öyle. görüşme talebi senden geliyor sanırım senin yanında çıkmış kart. barışacaksınız diyor fal. hayırlısı bakalım

teşekkür ederim cnm. ondan yana hangi kartlar çıktı.

iskambil açmak istersende
ben:kumral
sevgilim:beyaz

sevindim canım halledebilmene, nasıl geçti ilk günün :)
iskambil açayım canım fincanına başka zaman yorum yaparım

bak evlilk kartları düşüyor elimden sürekli :) ne zaman sizin şu resmiyet işleri :) sevgilinle senin kalbin arasında da evlilik kartı çıktı. sevgi kartları dolup taştı falda maşallah esmer bir erkek çıktı canım bu kişiyle arana bi mesafe girmiş sanırım bu mesafe yol olarak mesafe çünkü özlem kartı da var yanında. seni özleyen senin de özlediğin birisi. belki sana ihtiyacı vardır

kadını 2 kere gördüm görüşmeye gide gele yarın başlıcam ilk günüme insallah pürüz çıkmaz güzel geçer.. :)) Bu esmerde kim allah allahhh bir kuzen var ama bakalım sürekli görüşmüyoruz o galiba özlesin ay bende bilmiyorum bir resmiyete binmedi şuu zaten zaman ayıramıyoruz doğru dürüst birbirimize

iyi olun da canım zaman ayıramamak olsun tek derdiniz

ben bugün başladın diye okudum orayı yanlış okumuşum dmek ki :)
kaçıyorum ben kızlar görüşürüz, çocuklarım beni çok yoruyor uykum geliyor hemen :) iyi geceler öpüldünüz

öptüm canım bende :)) istanbulda olsan gelinliğin bizden olurdu gelinlikcideyim hayırlısıylaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…