- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...rumlarinizi-bekliyorumm-164.html#post26564331
kızlar linkte son yüklediğim fincana bakarmısınız cok zor durumdayım
aile içinde sorunlarınız görünüyor. bu senin canını fena halde sıkmış. ilişkiniz biraz daha erkeğe odaklı görünüyor. onun istekleri daha fazla karşılanıyor, sen daha çok alttan alan taraf oluyorsun. ama ben senin falında başka bir erkek gördüm. açık tenli bir erkek. aranızda yakınlaşma görünüyor bu açık tenli erkekle
O KİMMİŞ BU AÇIK TENLİ ACABAHADİ HAYIRLISI TEŞEKKÜR EDEDİM BAKTIGIN İÇİN CNM BU ARADA HOŞ GELDİN GÖZLERİMİZ SENİ ARIYOR YANI
canım Ben kumralım, o açık kumral. Falını Belkiyorum.
birbirinizi çok özlemişsiniz ve özlem dolu bir görüşme sizi bekliyor. açılımda da merkezde görüşme kartı çıktı yine. bedenleriniz bir araya geliyor kalpleriniz de öyle. görüşme talebi senden geliyor sanırım senin yanında çıkmış kart. barışacaksınız diyor fal. hayırlısı bakalım
iskambil açmak istersende
ben:kumral
sevgilim:beyaz
sevindim canım halledebilmene, nasıl geçti ilk günün :)
iskambil açayım canım fincanına başka zaman yorum yaparım
bak evlilk kartları düşüyor elimden sürekli :) ne zaman sizin şu resmiyet işleri :) sevgilinle senin kalbin arasında da evlilik kartı çıktı. sevgi kartları dolup taştı falda maşallahesmer bir erkek çıktı canım bu kişiyle arana bi mesafe girmiş sanırım bu mesafe yol olarak mesafe çünkü özlem kartı da var yanında. seni özleyen senin de özlediğin birisi. belki sana ihtiyacı vardır
iyi olun da canım zaman ayıramamak olsun tek derdiniz
ben bugün başladın diye okudum orayı yanlış okumuşum dmek ki :)
kaçıyorum ben kızlar görüşürüz, çocuklarım beni çok yoruyor uykum geliyor hemen :) iyi geceler öpüldünüz
isminin içinde z orta yaşlı bi kadın olan birinden yardım alıcaksın akıl danışıcan yani ama ailendende birine daha danış bence..küçük küçük gözler var üstünde anca sana fiili olarak birşey yapamıyorlar sen bir süre sonra bunlarla bağlantını kesiceksin hiç birşey demeden,kısa bir araba yolculuğun var y harfli biriyle.yüzü uzun burnu büyük başının önü hafif açılmış bi adam var biraz kırgın gibi duruyor birinin ağzından çıkan te bi lafla kendi düzenini ona göre kuracak sanki.ya bir ev haberi var (ev alma gibi) ya da uçurumun veya bir tepenin üstünde olan eski eve uzaktan bi ziyaret var 5 vakte kadar ya sen bi yola gidiceksin yada ordan sana bi misafir var. zafer bayrağı dalgalanıyor sen karar verirken yakınlarından bir sürü haber alacaksın ziyaretler yapabilirsin.tabağında yeni başlangıçlar var düzen kurma ya da düzen taşıma olabilir.
Teşekkür ederim, mesajını yeni okudum. Bahsettiğin erkek eşime benziyor. Umarım ev alma isteğidirve bu vakit de en fazla 5 haftadır. Yeni düzen eşimle mi tek başıma mı sence? Eşimle ayrıyım. Ona artık kesin kararını ver dedim. Belki cumartesi gidip aramızdaki bağları kopartabilirim, eşyalarımı da alabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?