merhaba :) ve basarilar :) zaten farkindasin ama gercekten az su iciyorsun.daha cok icmeyi dene.birde cok su ictin diye böbregin agrimaz canim.üsütmüs olabilirmisin? böbrek ihmale gelmez.sikayetlerin devam ederse doktora gitmeni tavsiye ederim.ve basliga kendi kendine yazmanda sakinca yok, sonucta senin günlügün burasi
Azminden dolayı tebrik ederim seni bende seninle aynı sayılırım 21 yaşındayım 1.68 boyundayım ve 66 kiloyum
Bugün diyete başladım sayılır yürüyüş yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum birbirimize arkadaşlık edebiliriz bu yolda
Teşekkür ederimmmmmNeden olmasın, arkadaşlık edelim tabi ki :) Bu aralar ben de pek yürüyemiyor spor yapamıyorum çünkü final haftam sınavlara çalışıyorum. Ama yediklerine dikkat edersen ve motivasyonun hiç bozulmazsa işe yaradığını göreceksin. Ben mesela pazar günleri kendime ödül olarak dondurma yemeyi düşünüyorum çünkü uzak kalmak bozmaya teşvik ediyor beni
Bugün yediklerimi de yazayım ben.
Sabah kahvaltısında 2 dilim kepek ekmeği, yarım yumurta -evet yarım çünkü yumurtayı soyarken yarısı cop diye düştü-, 1 kibrit kutusu kadar süzme peynir, 4 zeytin, şekersi çay, domates ve salatalık yedim fiks artık bu her seferinde yazmaya üşeniyorum vallahi. Öğle yemeğinde nesfit yedim yoğutlu. Akşam yemeğinde de haşlanmış 2 tavuk bagedi yedim. Domates ve salatalıkla birlikte. Derilerini falan çıkardım da haşladımm. Ama yok doyurmadı beni malesef 1 saat geçti nasıl kazındı karnım. Ben de ağzıma 2 kayısı attım ve üstüne su içtim. Annem ve sevgilim bir şeyler ye falan dediler ama hayır bozmadım. Ben günde 9 bardak su içiyorum sanırım 2 litreyi geçiyorumdur? Bugün de 9 bardak su içtim. Dün gece çok acıktığım için 1 paket diyet bisküvi yemiştim meyveden sonra. :26: Pms dönemindeyim acıkıyorum haliyle. Neyse bu gece de böyle olma, meyve kafi olur sadece, umarım.
bir de nesfit nasıl tok tutuyor mu ben güvenip alamaya cekınıyorum da
Bugün kahvalti da domates salatalık ve az yağda kızartilmş küp küp patates
öğlen makarna sossuz
akşam küçük çorba kasesi ile patates yemeği ve pilav salata
bugün nerdeyse 10 bardak çay ictim ya
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?