Anladigim kadarıyla çok sıkıyorsun kendini ama zayıflaynca gene bu şekil yemeyi bırakcan geri kilolarını alacaksın o açıdan bu kadar sikma az ye ama sınırlandırma kendini şu yok bu yok diye ilerde yemeye başlayınca kötü olur.
Sinavlar bitince evine gidince annen de durmaz zati sana yemekler hazırlar
Sıkmak yerine az yemeyi tavsiye ediyorum ekmek yemeden az yemek yemelisin
şimdiden allah kabul etsin o zaman. çok zorlama dediğim gibi canın çekti mi ye yasaklarsan ve arada yemezsen bıkarsın gerçekten. ben de mesela cuma günü evime döneceğim o gün canımın çektiği şeyleri azar azar yiyeceğim. :)
sabah 2 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay, domates ve salatalık, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 3 zeytin
öğlen 1 kase yoğutlu nesfit, bayağı bir tok tuttu ya saat 3 buçuk falandı yediğimde hala acıkmadım o derece o yüzden akşam yemeği yemedim az önce 4 kayısı ve kiraz yedim 2 lt su da içtim bugün. gece acıkırsam artık bakarım bir şeyler
saol canımm :) uyuyam dedım alıstım sınav dönemınde erken kalkmaya uyuyamadm :S
senın mıde de küçülmeye baslamıs sanırım
mümkündür canım çünkü bugün çok fazla bir şey istemedi canım. bu sefer yemek için de zorlamadım kendimi. bu arada dün gece aen son çğ köfte dürüm yiyordum vallahi 2 tane. napayım ya sevgilim çok zayıflamışsın deyince ödül verdim kendime
bugün o kadaaaar kötü bir gün geçiriyorum ki :) sabah kalktım güzelce giyindim özenle beyaz pantolon falan, günlerce beklediğim 'hastalık' bugün oldu malesef. sancılanırım her seferinde sınavım vardı sancı çekmemek için ağrı kesici içtim bu yüzden sabah 1 dilim ekmek ve yarım kibrit kutusu peynir attım ağzıma. okula gittim öğrenci kimliğim kayıp! sınav başladı ve ben rektörlük binasına öğrenci belgesi almaya gittim. koştura koştura gittim yediklerim erimiştir zaten o koşuşturmayasınav başlamış geç kaldım neyse ki aldı hoca en önemli sınavımdı ve berbat geçti malesef.. sevgilimle de aram kötü. eve geldim saat 2 buçuğa kadar bir şey yemek istemedi canım midem bulanıyordu hala bulanıyor. sonra 2 yumurta kırdım, 2 dilim kepek ekmeği, salatalık, şekersiz çay, 3 zeytin ve yarım kibrit kutusu peynir yedim. arada su falan da içtim bu saate kadar. daha da bir şey yemedim ve karnım hala aç değil. bakalım ne olacak gece. her ihtimale karşı diyet bisküvi aldım kendime
+ 1 paket çubuk kraker ve bir kase sütlaç lanet ettim kendime yarın sabah tartılacağım bakalım ne çıkacakSabah kahvaltısı 1 buçuk dilim kepek ekmeği, 1 kibrit kutusu light peynir 4 zeytin, domates ve şekersiz çay öğlenleyin yoğurtlu nesfit, akşam yemeği 2 tavuk but ve salata yaklaşık 1 buçuk veya 2 saat sonra kayısı ve kiraz
öğle yemeği nesfit akşam yemeği 6 ızgara köfte 1 kase cacık domates ve salatalik 8 bardak su içildi ayrıca bütün gün dışarıdaydım yürüdüm yavaş olsada :44:Az önce tartıldııııımmmmmmmmm :) 2 kilo vermişimmm 65 kiloyummmm o kadar mutlu oldum kii :) üstelik arada kaçamaklar da yapmıştım. Sabah kahvaltısı 1 dilim beyaz ekmek kuyruk bolumunden 1 yumurta 1 kibrit kutusu kadar peynir 2 zeytin domates salatalık ve sekersiz cay. Ben 1 hafta sonra tatile gideceğim asıl onemli olan orada kilo almamak 1 haftada 1 kilo daha verip oraya 64 kilo ile gidebilirsem cok iyi olacak :)
Bi de sana başka konu da birşey danışmak istiyorum. Sevgilin olduğundan bahsettin benim de var ve pazartesi günü yıldönümümuz
hediye konusunda fikrini sormak istedim.
Arkadaşlarım hiç anlamiyorlar ben değişik şeyleri seviyorum kalici olacak tröst felan basit geliyor bana
ben böte bölümü okuyorm flash programi İle kitap gibi birşey yaptım resimlerimizle beraber dvdye cekmeyi düşünüyorum bi kutuya koyup verecegim de kutuya başka ne alıp koysam fikrin var mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?