Bu da benim günlüğüm olsun.

Küçük kardeşim var evde o da sadece kızartma makarna ve pilav yer o açıdan evde hergün biri yapılıyor
spor yapmaya da az kaldı son iki sınavım kaldı çarşamba sabah yuruyuse başlarım suyu da çok içiyorum ama çok çay içen biriyim ya

Kahvaltida yumurta domates salatalık şekersiz çay
3 gibi çorba ictim kaç gündür ekmek yemiyordum öğlen biraz yedim
Ve daha açıkmadm çok su içiyorum o aciktirmio sanırım
bugün denemek için light bisküvi aldım acikirsam ondan yerim artık :)

Dün gece malesef menemen yedim yine çok acıkmıştım duramadım kriz gibi bir şeydi o yüzden dünü iptal sayıyorum.

Sabah kahvaltısında 2 dilim kepek ekmeği domates salatalık peynir 4 zeytin
öğle yemeğinde bir paket special k domatesli kraker ve şekersiz çay
akşam yemeğinden önce 2 kayısı
akşam yemeğinde salatalık 1 dilim kepek ekmeği 2 tavuk but. yağsız ve tuzsuz olmuş biraz ama :44: çok fazla su içemedim bugün içim almadı çünkü.gece acıkırsam da meyve yiyeceğim.

Anladigim kadarıyla çok sıkıyorsun kendini ama zayıflaynca gene bu şekil yemeyi bırakcan geri kilolarını alacaksın o açıdan bu kadar sikma az ye ama sınırlandırma kendini şu yok bu yok diye ilerde yemeye başlayınca kötü olur.
Sinavlar bitince evine gidince annen de durmaz zati sana yemekler hazırlar
Sıkmak yerine az yemeyi tavsiye ediyorum ekmek yemeden az yemek yemelisin

ekmek yemezsem doymuyorum sorun bu. ayrıca ben normalinde de çok fazla yemek yiyen biri değilimdir. öğle yemeği yemem mesela sabah kahvaltısı ve akşam yemeği yerim normal zamanda. sorunum abur cubur tarzı şeyler ve sürekli fast food yemem. kilo verdikten sonra da zaten bunları aza indireceğime göre kilolarımı geri alacağımı sanmıyorum. şu an hastalık döneminde olduğum için bu kadar zorlandım :)

Son düzenleme:
Abur cubur hayatımızin her alanında ya bende stresten cook yiyen biriydim ilk defa bu sınav döneminde yemedim cikolata felan
ama bugün diyet felan hak getire disarda yedim felan yarın da oruç tutaym diyorum bi aksilik olmazsa

şimdiden allah kabul etsin o zaman. çok zorlama dediğim gibi canın çekti mi ye yasaklarsan ve arada yemezsen bıkarsın gerçekten. ben de mesela cuma günü evime döneceğim o gün canımın çektiği şeyleri azar azar yiyeceğim. :)

sabah 2 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay, domates ve salatalık, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 3 zeytin
öğlen 1 kase yoğutlu nesfit, bayağı bir tok tuttu ya saat 3 buçuk falandı yediğimde hala acıkmadım o derece o yüzden akşam yemeği yemedim az önce 4 kayısı ve kiraz yedim 2 lt su da içtim bugün. gece acıkırsam artık bakarım bir şeyler

Son düzenleme:

saol canımm :) uyuyam dedım alıstım sınav dönemınde erken kalkmaya uyuyamadm :S
senın mıde de küçülmeye baslamıs sanırım

saol canımm :) uyuyam dedım alıstım sınav dönemınde erken kalkmaya uyuyamadm :S
senın mıde de küçülmeye baslamıs sanırım

mümkündür canım çünkü bugün çok fazla bir şey istemedi canım. bu sefer yemek için de zorlamadım kendimi. bu arada dün gece aen son çğ köfte dürüm yiyordum vallahi 2 tane. napayım ya sevgilim çok zayıflamışsın deyince ödül verdim kendime
bugün o kadaaaar kötü bir gün geçiriyorum ki :) sabah kalktım güzelce giyindim özenle beyaz pantolon falan, günlerce beklediğim 'hastalık' bugün oldu malesef. sancılanırım her seferinde sınavım vardı sancı çekmemek için ağrı kesici içtim bu yüzden sabah 1 dilim ekmek ve yarım kibrit kutusu peynir attım ağzıma. okula gittim öğrenci kimliğim kayıp! sınav başladı ve ben rektörlük binasına öğrenci belgesi almaya gittim. koştura koştura gittim yediklerim erimiştir zaten o koşuşturmaya sınav başlamış geç kaldım neyse ki aldı hoca en önemli sınavımdı ve berbat geçti malesef.. sevgilimle de aram kötü. eve geldim saat 2 buçuğa kadar bir şey yemek istemedi canım midem bulanıyordu hala bulanıyor. sonra 2 yumurta kırdım, 2 dilim kepek ekmeği, salatalık, şekersiz çay, 3 zeytin ve yarım kibrit kutusu peynir yedim. arada su falan da içtim bu saate kadar. daha da bir şey yemedim ve karnım hala aç değil. bakalım ne olacak gece. her ihtimale karşı diyet bisküvi aldım kendime

o gün büyük şanssızlık olmuş senin için her türlü aksilik seni bulmuş.
Benm için de o gün öyleydi kortugum sınavdan gectım ama beklemedıgım dersten kaldım hatta 59 la 60 olsa gececektım hocanın adaletsızlıgıne ugradım yanı
kaç gündür düzenli beslenemiyorum sınav bitti geç kalkmalar ve misafirler basladı. düzenli bi yemek saatım yok maalesef
oruç olduğum gün aksam bi kase çorba ile bi tabak mantı yedım :) mantıyı uzun zamandır istiodum oruç oldugum gün yaptı annem
dün de kahvaltı da menemen salatalık domates ve yoğurt yedım
aksam da bi tabak makarna yedım
ekmek gene yok
suyu sürekli içiyorum

ben bugün diyetimi bozdum çünkü evime geldim. ama dün pek bir şey yemedim normal her zamanki kahvaltımı ettim akşam yemeği yemedim yarım paket biskolata stix (öğlen) sat 9 gibi de 1 paket special k domatesli yedim. yemek yok.

geçen hafta pek bişi yapamadım yeme içme konusunda da dikkat edemedım ama bugün güzel bi baslangıç yaptım kalktım yürüyüşümü yaptım bi dilim kepekli ekmek ile domates salatalık peynır ve yumurta yedım sonra da braz egzersiz yaptım :) haftaya güzel baslangıçtı devamı gelir :):)

Sabah kahvaltısı 1 buçuk dilim kepek ekmeği, 1 kibrit kutusu light peynir 4 zeytin, domates ve şekersiz çay öğlenleyin yoğurtlu nesfit, akşam yemeği 2 tavuk but ve salata yaklaşık 1 buçuk veya 2 saat sonra kayısı ve kiraz

+ 1 paket çubuk kraker ve bir kase sütlaç lanet ettim kendime yarın sabah tartılacağım bakalım ne çıkacak

akşamları giremiyorum ondan ertesi gün yazıyorum. dün kahvaltı da domates salatalık yedım. Yirmilik dış çıkartıorum yemek yiyemiorum zaten aksam da bi kase çorba ve salata yedim.
sabah kahvaltıda sonra egzersiz yaptım akşam da 1 saat yürüyüş yaptım yürüyüşten gelince 3 kaşık yoğurt yedim. aralarda hiç canım bişi istemio yemekler yetiyor sanırım
bugün ise kahvaltı da domates salatalık ve yumurta yedım egzersizlerimi de yaptım akşamada menü belli biberdolması 1-2 tane yerim yogurt ile yerim :)
geçen hafta tartıldım 65 kilo geldım :) :)

Az önce tartıldııııımmmmmmmmm :) 2 kilo vermişimmm 65 kiloyummmm o kadar mutlu oldum kii :) üstelik arada kaçamaklar da yapmıştım. Sabah kahvaltısı 1 dilim beyaz ekmek kuyruk bolumunden 1 yumurta 1 kibrit kutusu kadar peynir 2 zeytin domates salatalık ve sekersiz cay. Ben 1 hafta sonra tatile gideceğim asıl onemli olan orada kilo almamak 1 haftada 1 kilo daha verip oraya 64 kilo ile gidebilirsem cok iyi olacak :)

öğle yemeği nesfit akşam yemeği 6 ızgara köfte 1 kase cacık domates ve salatalik 8 bardak su içildi ayrıca bütün gün dışarıdaydım yürüdüm yavaş olsada :44:

Güzel olmuş senin kilo da okul açılana kadar bi 60 olup kilomuzu koruruz inşallah
Evde temizlik başladı gün içinde fazlası ile ter atıyorum öğlen semizotu ile cacık yaptım onu yedim aradan saat sonra bir kaç kiraz yedim akşam 6 da 2 biber dolması ve yoğurt yedim
7 de gene yuruyuse ciktim 1 saat yürüdüm sonra parkta spor aletleri ile egzersiz yaptım gelince bi tane muz yedim
Açıktıgimi hissettim küçük bi ekmekle peynir yedim yeni

Bi de sana başka konu da birşey danışmak istiyorum. Sevgilin olduğundan bahsettin benim de var ve pazartesi günü yıldönümümuz
hediye konusunda fikrini sormak istedim.
Arkadaşlarım hiç anlamiyorlar ben değişik şeyleri seviyorum kalici olacak tröst felan basit geliyor bana
ben böte bölümü okuyorm flash programi İle kitap gibi birşey yaptım resimlerimizle beraber dvdye cekmeyi düşünüyorum bi kutuya koyup verecegim de kutuya başka ne alıp koysam fikrin var mi ??

hmm bu konuda bende kararsızım aslında yıl dönümü bizim de yaklaşıyor düşünüyordum bende. tişört falan alma ama sürekli yanında taşıyabileceği bir şey olabilir erkeklerden ziyade kızlar manevi hediyeleri sever işte böyle dvd vidyo falan bilmem ki saat olabilir ama ben de bilemiyorum yani tam düşünmedim henüz

ben de dün gece karpuz yedim yatmadan önce. bu sabah kahvaltısında 2 dilim kepek ekmeği 1 kibrit kutusu kadar penir 3 zeytin şekersiz çay domates ve salatalık yedim. bi çatalın ucuyla da hafif şokella sürdüm ekmeğe napayım canım çekti eheh bugün de dışarıdaydık poşetler yollar deli gibi yoruldum öğlen nesfit yedim yoğurtlu ve nesfit sadeymiş evdeki yani içinde bir şey yok sadece gevrek. ben de içine 1 kaşığı geçmeden kuru üzüm koyuyorum kan şekerimi dengeliyor hem. akşam yemeğinde de 1 kase cacık salata (domates soğan salatalık) 4 kaşık zeytinyağlı fasulye yemeği ve 5 adet kızarmış köfte yedim. şimdi eve bisiklet almış annem yarım saat 45 dakika yapabilirsem çok iyi olacak. yalnız bugün su fazla içemedim geceye kadar 8 bardak içmem lazım içerim diye düşünüyorum. saat 9 ya da 10 gibi de karpuz yiyip bugünü bitireceğim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…