Bu da benim günlüğüm olsun.

Aldım onu canm sevgililer gününde

Bugüne gelince sabah doktora gittim dişim için hatta yürüyerek gittim geldim yürüyüş oldu bana epey uzak hastane zati
kahvalti epey geçe kaldı taa 12 de yaptım. Domates salatalık ve gözleme yedim tutamadm kendimi kahvalti sonrası bi 25 dakika daha yürüdüm sonra temizlik yaptık onda da fazlası ile enerji harcıyor insan arada birşey yemedim akşam bi Tabak makarna yoğurt ve karpuz yedim birazdan da mısır yiyecegim metabolizmayi çalıştırıyor. Sıcak olduğu için suyu çok tüketiyorm

2 tatlı kaşığı çikolatalı dondurma attım ağzıma çünkü canım çok çekti. 1 paket çubuk kraker 145 kaloriymiş yedim onu da. Sonra 1 büyük dilim karpuz yedim. Annem çok zorluyor az yiyorsun düşüp bayılacaksın diye

Sabah kahvaltısı 1 bucuk dilim kepek ekmeği 1 kibrit kutusu peynir 3 zeytin şekersiz çay domates. Öğlenleyin yoğurtlu nesfit. Akşam 1 kepçe ezogelin çorba 1 kepçe kuşbaşı tavuk yemeği 4 yemek kaşığı bulgur pilavı yarım dilim kepek ekmeği ve salata. Şimdiye kadar 6 bardak su içtim yatana kadar 8 9 olur. Bugun karnım kazındı sıkıntıdan herhalde yemek yiyesim vardı hep. Yarım saat sonra bisiklete binecegim yine yarım saat yaparım herhalde 110 kalori gidiyor ama olsun hareket etmemekten iyidir misafirlige gidecegim cunku

Son düzenleme:

1 avuç kuruyemiş 1 buçuk dilim karpuz yedim az önce

Kahvalti da domates salatalık ve bir dilim kepekli ekmek ve üçgen peynir şekersiz çay
sonra yürüyüş yaptım 1 buçuk saat kadar yürüdüm
4 gibi yoğurt ve 1 tane biber dolması yedim
6 da tekrar yuruyuse ciktim 1 saat yürüdüm sonra parkta yarim saat spor aletleri ile spor yaptım
1saat kadar önce bi kasık dondurma yedim
şimdi de aclik var yarım paket special K kraker yiyorum
7-8 bardak su oldu canım

kahvaltı da 1 dilim ekmekle menemen ve peynir
öğlen dünkü kalan yarım kraker
akşam da bi kase çorba içtim
dişim yüzünden hala sıcak ve soğuk yiyemiyorum bi bakıma iyi dondurma istiyo cnm ama dişimden dolayı yiyemiom bu da kilo acısından iyi :)
yağmur yağıyor yürüyüşe çıkamayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…