- Konu Sahibi siyahgelinlik
-
canim benim konunda sanki kendimi buldum ayni olmasada benzer seyler yasamisiz!
istersen özel mesaj yaz msn ekle beni biraz sohbet edelim mailleselim.
Dertlesmek istersen ben burdayim.
Rabbim yardimcimiz olsun! O hain insanlarda elbet ettiklerini bulacaklardir!
Kusura bakmayın ama önce kendiğimizi olduğumuz gibi kabul etsek daha iyi değilmi? Cinsellik yaşadığınız için o size siz ona mecbur değilsiniz ki. İki taraf isteyerek yaşanıyor önce kendimizi çözelim sonra sorunlarımızı daha kolay çözümleriz.
Bak konu sahibinin bu yüzden devam etmesine ağır hakaret ve dayak genç kızlarımıza örnek olsun arkasında duramayacağı ağır psikolojik yara alacakları eylemlere girmesin.
Konu sahibi arkadaşım, öyle güzel öyle doğrusun ki hiç bozma moralini. Seni kazanan erkeğe dünyada cenneti yaşatacaksın o insan çok şanslı. Kişinin kendinden kıymetlisi var mı bu dünyada? Eğitimine odaklan geleceğini şekillendir pişman olmuşsun olacağın kadar bu olguları sil kafandan ve artık açıkcası daha dikkatli adımlar atman gerekiyor ki zeki akıllısın.
Nihali arkadaşım bana o kadar destek oldun ki bugünr kadar yazdıklarınla , çok sağol :) biliyorm aslında bunları yaşayan sadece ben değilim , ama sanırım bnm karekterim depresyona olumsuzluklara fazla meyili , o yüzden kolay çıkamadım şu kısır döngüden ama yeni bi hayat kurmayı başarcm inanıyorum :)
sayfaların hepsini okumadım ama gelişmeni gördüm ev arkadaşı? daha önce tek mi kalıyordun ya da yurtta mıydın canım
Kitap okur gibi okudum hikayeni..
Bunları yaşamanın sebebi baban bence. Tamam senin okumanı istemesi okutması çok güzel bişey..
Fakat hangi devirde yaşıyoruz ki...! Erkek arkadaşın tabi ki olucak yani. Babandan gizli veya değil.. Senin gözünü çok korkutmuş baban
ve bu yüzden de hayatına ilk giren erkeğe güvenip onunla birlikte olmuşsun...
Allah bundan sonra doğru kararlar alman için sana yardım etsin ve artık babandan da korkma...
Tek başıma evde kalıyordum canım..Aklımda evimi biriyle paylaşmak vardı zaten ama annemin ısrarıyla oldu. İyi bir kız, mutluyuz şimdilik inş hep böyle devam eder.
Bence kendine haksizlik etme..hayat böyle bişey bazen acı tecrübelerler 1-0 yenik başlanabiliyo.önemli olan ders alabilmek olanlardan.olmusun gecmisin önüne gecemezsin ki ama olabileceklere sen yön verebilirsin..su anda sen bir nehir gibisin akış yönünü arıyosun kafan karışık.bence meslegine odaklan derim.fikrimi sorarsan dogum uzmanı ol bizim gibi kalbi yaralı evlat hasreti çeken (dis gebelik,bos gebelik,kalp atisini duyqmadigi icin evladini aldirmak zorunda kalanlar)anne adaylariydik hepimiz..biliyomusun emin ol bizler gibi bayanlara yardimci olmak sanada iyi gelir..dusunsene elinde bir bebek.dogumu sen yaptirmissin hayata annesinden once seni gorup basliyo senin elindeyken...kendi hayatinin eksik yanlarini baskalarinin hayata ilk merhabalariyla dindirebilirsin...erkek arkadasa gelince emin ol seni gercekten sevecek ve gecmisini anlatabilecegin ve bundan seni yargilamayacak biri cikar elbette karsina herkes tanidigin yanlis adam gibi degildir elbette...Bilmiyorum..Hep böyle kalmayacak sanırım çektiğim acı, neler geçmedi neler geçmiyor diyorum kendime.. uzmanlık sınavına odaklanmaya çalışıyorum olmuyor .. şu an yaz tatili ve ben ailemin yanında sadece 10 gün kalabildim, rahat edemiyorum bitirecek beni bu suçluluk duygusu ..ders çalışma bahanesi ile üniversite okuduğum şehre attım kendimi.. Burada biraz daha rahatım.. o' na gelince.. çok sevdimm ben onu ..biri beni böyle sevse ben asla onun yaptığı gibi onu terk edemezdim. Beddua etmemeye çalışıyorum sonuçta tek suç onun değil, ben razı olmasam bana zorla sahip olamazdı. Ama keşke sevgimi böyle bir konuyla tartmaya kalkmasaydı, keşke benim üzerime bu kadar gelmeseydi, psikolojik durumumu göz önüne alıp beni hemen bırakmasaydı, keşke bu kadaar bencil olmasaydı, keşke sevgime biraz daha layık olsaydı.....
Babam hep ablam için 'insanın kendi kendine yaptığını yedi düşmanı bir araya gelse yapamaz' derdi.. Ne kadar haklıymş..Kendim ettim kendim buldumm
ağlıya ağlıya helak oldum çok etkilendim
hele o ablana bittim resmen
çok kötü ellerim titriyo resmen
BENDE KAÇTIM VE SENİN BABAN GİBİ BENİN BABAMDA SİLDİ BENİ
onun için ağladım ablana
neoldu ablana ne yapıyo lütfen yaz sende adam mı bulamadın aaaaaa
hayır bence bi şans ver. diğer öküzün de ayağı tümden kesilir arada gelip kafanı karıştıramaz. geçmişini anlatma daha fazla yara alırsın. sen adamı çözmeye çalış, bu tarz şeylere önem veriyorsa olamayız biz der bitirirsin. önem vermeyen biriyse zamanla paylaşırsın zaten. ama bunu sorun edecek birine geçmişini anlatıp da yaralarını deşmesine izin verme. zaten çok kısa sürede anlaşılır nasıl bir karakteri olduğu.Tekrar merhaba arkadaşlar :) kadın doğum stajım sırasında bir asistan ile tanıştım. İki hafta onun hasta baktığı poliklinikte gözlemci olarak staj yaptım , aramızda güzel bir elektrik oluştu, hastalarına karşı çok ilgili bir doktor ve iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Haftasonu beni arayarak yemeğe davet etti ve beni yakından tanımak istediğini söyledi. yaşadıklarımı biliyorsunuz bir ilişki için çok erken , daha yaralarımı saramadım ve olabileceklerden korkuyorum . Onu ben de tanımak isterim ama bir iliskiye hazır mıyım hiç bilmiyorm . Ama çoğu zaman yalnız hissediyorum kendimi , elimden tutacak birine ihtiyaç duyuyorum .. Ona düşüneceğimi söyledim . Geçmişimden ne zaman bahsetmem gerek bilmiyorum , tepkisi nasıl olur bilmiyorum . Ortak tanıdığımız insanlar var ve hepsi olumlu bahsediyor ondan . Geçmişe bir sünger çekip güzel bir başlangıç yapabilmem tek dileğim .. Sorum şu , kabul edersem hata mı yaparım? Çok mu erken bunlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?