bu da benim ikizlerimin günlüğü olsun

Herşey bitti.......allah hepinize sağlıklı evlatlar versin.

offff yaaaa :sinifsinif:
cok uzuldum canım benım yaa acını tarıf etmek ımkansız suraya yazdıgın ıkı kelıme herseyı anlatıyor :gitme:
Rabbım sabır versın ıkıncı acın bu mafoldumben Allah'Im
ınan ne dıyecegımı bılmıyorum cok zor mafoldumben

ahhh senacımm ahh seni düşündüm bi kaç gundur yazmıyosun diye en son yazdıkalrına bakayım bari dedim. ne diyeceğimi bilmiyorum hani seninle 30 lu haftamızı kutluıycaktık. ALLAHIMMMMM bir daha yasatmasınnn canımmmmm onları görüpte kaybetmek daha zor biliyorum bunca dayandın ama elden gelen bşey yok korkularla yasıyorum bende ha şimdi ha birazdan diye sabret canımmmm sabrettttt

Allahım bu ne büyük bi acı böyle
ne diyceğimi bilmiyorum Allah sabırlar versin
şimdi balsurat arkadaşımız topiğe yazmış orda gördüm
ve gördüğüme inanamadım hala şoktayım
canım çok ama çok üzgünüm Allah yardımcın olsun senağlama senağlama senağlama

Çok çok çok üzüldüm...Şoktayım !!!!

başın sağolsun...Keşke hastanede yatmana gerek diyen doktoru dinlemeseydin,yatsaydın ...Ama kısmet,kader..öteye gidilemiyor..En kısa zamanda toparlanmanı dilerim..Meleklerimiz cennette......

senacım çok üzüldüm canım gerçekten sözün bittiği yerdeyiz. allahdan gelen bişi yapacak bişi yok sen elinden gelen herşeyi yaptın canım allah sabır versin yardımcın olsun bir daha böyle bir acı yaşatmasın

Senacığım canım
allah herşeyin hayırlısını versin isyan etme sabırlı ve güçlü ol çok büyük bir acı rabbim sana metanet ve yeni minik kuzular nasip etsin inanki çok üzüldüm keşke yanında olabilsem

canım benim Allah sabırların en büyüğünü versin
acını kısa sürede dindirsin inşallah

sena seni eski topiklerden tanıyorum,aynı zamanda tedaviyle hamile kalmıştık.eskiye bakarken sanada bakayım dedim,görünce şok oldum çok üzgünüm, ama Allah'tan gelene ne denir. Allah sabır versin...

Tüm hikayeni baştan sona şimdi okudum ve sonunun böyle olmasına çook üzüldüm.Allah sabırlar versin canım,Allah sana güç versin ayakta durabilmen için.Kelimeler kifayetsiz kalıyor gerçekten böyle bir durumda.Lütfen lütfen pes etme..............

inanmıyorum ya ne diyeceğimi bilemedim canım arkadaşım .Rabbim sabırlar versin ..bu mübarek günlerde büyük bir imtihan canım sabrett mükafatıını göreceksin inş canım ..Keşke elimizden gelen birşey olsa Allahın takdirinden sual olmuyor canım ,Rabbim sana ve eşine sabırlar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…