bu da benim ikizlerimin günlüğü olsun

masallah canım ınşş otuzu gorursun az kaldı sabret bu yaz cok sıcak ben gecen yaz bu gunlker klımanın karsısında yatıyodum bu yıl yatmak ne mumkun üç cadıyla rabbım saglık vers ........ınş saglıkla gelecek meleklerın canım ............

el muallim sağol birtanem yeter ki sağlıkla olsunlar da ben de yatamayayım...

merhaba sena bende ikiz bebek bekliyorum. ilk önce allahım hayırlısıyla bi 28 olsalar diyordum 28 den sonra ha gayret 30 diyordum. şimdi 30 haftalığız 33 için gün sayıyorum. ama hep kendi kendime telkin ediyorum 37 den önce doğmayacaklar diye. sende gönlünü ferah tut inş. 37 ye geleceğiz ve 38-39 için ha gayret diyeceğiz.

lacivery canım benim maşallah size...allah 37 leri görmeyi de nasip etsin...ama ben dikişli olduğum için daha çok korkuyorum...sizde bi sorun var mıydı?

evet sizin sorununuzu okudum. daha önce de kötü bir tecrüben olmuş. allah yardımcınn olsun. daha çok heyecanlanman panik yapman normal. inş. herşey yolunda gider. bizim şimdilik bir sorunumuz yok. ama biliyorsun ikizlerde her an erken doğum riski var

çarşamba günü doktordaydık...şeker yükleme yapıldı ve maalesef diyet yapıcaz çünkü şekerim yüksek çıktı..diyetisyene gitmem gerekiyo...bu gün ikinci ciğer geliştirici iğnemizi oluyoz...bebişlerim iyi bakalım şükür...şu an tek sıkıntım bazı günler kasılmalarımın çok sık olması..doktor şimdilik hastaneye yatmamı gereksiz görüyo ama ben çok huzursuz oluyorum
bebişlerim bu sefer az kilo almış....normalde 26+2 haftalık ama 26+0 çıktılar yani iki gün geriyiz....
biri 869....diğeri 781 gram olmuş meleklerim...allahım korur inşallah....dualarınızı eksik etmeyin nolur...

canım ufukta mı yaptırdın şeker yüklemeni.Benimde 50grlık yüklemede 157 çıktı ufukta.
100 gr lık yapılacaktı ama ben yaptırmadım.

cok uzgunum arkadaslar soktayim!!!!!!!!! sena bana msnde ayrintilari yazmis buraya sadece aci sonucu yazmis, cumartesi acil doguma alinmis, meleklerinden biri uc saat biri uc gun yasayabilmis.............cok kotuyum senam ne haldesin tahmin dahi edemiyorum............Allah sabir versin................

ne ...................ne dıcemı bılemıyorumm yaaaaaaaaa cok uzuldum yaaaaaaa ......rabbım sabır versın canım benım .......ne desem bos tesellı etmez senı ..........cok zor canım .......rabbım yardımcın ols...........bı tanem nolour ya toprla kendını .....offfffff .............cok uzgunum bakayım dedım sena otuza yaklastı ıyıdır dıye ............cok uzgunum ckkkkkkkkkkkkk

çok üzüldüm...
sabır nolur sabır.
Allah yukarda. elbet çekilen acıların mükafatını vericektir.
başınız sağolsun.

en son 26+0di gecen carsamba, 26+3de olmus anladigim kadariyla el muallim.... Allah'im sabirlar verszin okumasi dusunmesi bu kadar zorken........

canım ya gercekten ne demek ya bende yasadık cok zor canım ya ıkı hafta daha 28 dolsaydı belkı sansları olurdu ama elden ne gelır rabbım böle dılemıs ...........cok zor rabbım bol sabır versın ınş kendılıgınden olur da bıraz ols unutur bu acıları..............az kalmııstı yaaaa.............dıkıste vardı dıcem ama benımde vardı bende erken yaptım dogumu ve dıkışle alakası olmayan sebepten............of canım ya ...........yanına gıtme ımkanın varmı canım .......

çok çok üüzldüm.anlatamam.okuduğumdan beri aklımdan çıkmıyor.bu sayfaya daha önce hiç yazmadım ama Sena'nın heyecanını uzaktan paylaştım hep.Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…