bu da benim ikizlerimin günlüğü olsun

kuşuuuuuuummmm........yemin ederim ben de bugün sana face den mesaj çekecektim....temmuzda tüp bebek demiştin ya....demek aşılama yapıyosun umutsuz olma ben de ilk seferde tutmaz diye yaptırmıştım ama tutmuştu unutma gelişmelerden heber ver...test gününü muhakkak bileyim kuşum...ben de hergün 100 ayetel kürsü okuyorum sana da göndereyim canım benim inşallah olacak hayırlısıyla..ben hem bingölde hem elazığda tüp bebek merkezine gidiyorum..elazığdaki doktoruma çok güveniyorum buraya ara kontrollerde canım sıkılınca gidiyorum..

Son düzenleme:
bu arada ben de az önce doktordan geldim biri 25 hafta biri 24+3 çıktı..biri dha küçük yani biri 794 biri 712 gram olmuş:) minnoşlarım...sağlıkla vakitlice gelirler inşallah...

meryemim sen de burdasın naptın canım..hastanede misin kesildi mi sancıların inşallah...

Kanama olunca Samsundaki doktor13.haftada bakmıştı, o zaman açılma yok demişti.Orhan beye 20.haftada gittim, hiç alttan bakmadı üstten baktı.Bebeklerin durumu iyi dedi.Ama bu çarşamba randevum var o zaman gidince bi söyliim bakiim.Aklıma takıldı şimdi :uhm:

canım benim daha önce erken doğumum olduğu için özellikle takip etti...ama ben yine de ölçtürmeni tavsiye ederim...
nergiscim seninde mi ikisi kızdı?

benim de soldaki aşırı oynuyodu sağdaki çok nadirdi...şimdi hemen hemen eşit:)
soldakiler yaramaz olcak demek ki..

Benimkilerde kız canım.Ama hala isim bulamadım.İkizlerede isim bulması zor gerçekten.

Sena sende ayaklarda şişlik varmı?Benim ayaklar şişti

senacim sancilar kesildi ama gidip gelio arada hastanedeyim daha canim
dun aksam cok sidetliydi sancim ama azaldi allaha sukur
insallah en azindan 32 haftamiza geliriz cook az kaldi allahin izniyle
dr korkma diyo haftan iyi diyo ciger gelistirici igneyide yapti 2 doz insallah iyi olur kizlarim
allahim herkese hayirli dogum nasip etsin insallah

inşallah mereyemcim hiç korkma en fazla minik olur kızların annesinin sütünü içince hemencecik toplanırlar...

nergiscim yok benim ayaklarda şişlik sürekli yattığımdan olmadı heralde genelde ayağa baskı olunca oluyo o...

canım senam benim.dua et canım benim.yarın doktora gitcem yumişlere bakacak olmuş olmamış diye.bu hafta aşılama yapa herhald .herşeyin hayırlsı canım benim.kocaman öptüm seni

elfidam hayırlısıyla inşallah sağlıklı sağlıklı yumoşların olmuştur haftaya da güzel haberlerini alırız inşallah...allah gönlüne göre versin canııııııııım....durumunu yaz bugün...

hadi 4 hafta daha geçsin kazasız belasız yarabbim sana emanetiz yalvarırım mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine.......:Saruboceq:

kontrole 11 gün var....ikinci ciğer geliştirici iğnemizi olacaz ama zaman geçmiyo ya...offffffff offfffff.....

canim Insallah Allah'in izniyle en az iki dort hafta daha bekleyiceksin en az:)) sen 28e gel o yazi 34e cikicak Insallah. sen dogurmadan benim gobusu buyutecegiz Insallah

senacığım meraba bugün doktora gittim iki tane yumurtam oluşmuştu 18 hatta 19 mm idi .benim için müthiş çünkü hiç bu kadar yumurtam büyümemişti.bugünde vurulacam yarın gece çatlatma iğnesi vurulacam .pazartesi sekiz buçukta gitcem ve aşılama yapılacak.gerçi benim pek bir umudum yok ama kısmet aartık.ben aslında rapor çıkartmak için başvurdum başkente .2 defa aşılama yapılınca rapor çıkıyormuş zaten evlilikte 3 yılıda doldurdukya.valla ben böyle olacağını bilseydim hemen çocuk ypardım.zaten bir dğurayım arka arkaya bidaha doğuracam ahtım var valla.böyle işte inşallah sende sağ salim bebişlerini kucağına alırsın.iyi annen yanına gelmiyor canım keşke gelse daha iyi olur aslında yada adanaya gelebilseydin çok daha iyi olurdu sonuçta büyük şehir imkan çok ama kısmet tabi.dualrım hep seninle canım benim.sende dua at.

gülşencim hadi hayırlısı bakalım o zaman 31 ağustos test günün oluyo canım...dua etmez miyim inşallah hayırlısı olur...belki ikiz olur bidaha uğraşmana gerek kalmaz:)...aşılamdan sonra 2-3 gün siz de çalışın gülşencim...diğer bebeğimi adanada doğurdum ve kaybettim gülşencim..olmadım mı olmuyo işte...orda hatırladıkça psikolojim daha çok bozulur boşver...hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...dua et şu 3 riskli haftayı da sağ salim atlatayım gülşencim...3 hafta daha atlatsam hayırlısıyla bebişlerimin hazırlıklarına başlıcam...allah nasip ederse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…