teşekkür ederim canım mutfağım çok küçük o yüzden koyma gereği duymadım yatak odasını bi ara çekip yüklerim taşınalı 15 gün falan oldu yatak odasında ufak değişiklikler yapacağım o zaman yüklerim başka odam da yok zaten kibrit kutusu iştekaydirigubbakcemile3Salonunuz çok şirin güle güle oturun.a.s. Diğer resimler yok mu acaba?
teşekkür ederim canım lojman olunca pek şeçme şansın olmuyo ama seviyorum yeni evimi 2 sene buradayım..Allah sağlık, huzur versin... Zamanla daha iyileri olur inşallah. Sevgiler...
teşekkür ederim canımSalonunuz çok hoş mutlulukla oturmanızı dilerim.
evet bende yastıklara vurulup aldım takımıHuzur ve sağlıkla oturun evinizde.
Koltuk takımınızın yastıkları da çok cici ayrıca...
teşekkür canım aminAllah huzur versin bu şirin evde ailene ve sana cnm..:))
evet canım teşekkür ederimdediğiniz çok şirin gözüküyor..önemli olan huzur Allah onu aratmasın...
evet bende bayılıyorum o kırlentlere ayrıca çok rahat gömülüyorum içineçok şirin...özellikle koltuklarınızdaki kırlentler çok hoş görünüyorlar.sağlıkla huzurla oturun inşallah.
perdelere bayıldım.. güle güle oturun
Güle güle, huzurla oturun inş.
çok güzel evinn canım. güle güle oturun
teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinopuyorumnanaktanSağlık ve huzurla oturmanızı diliyorum.
teşekkür ederim ablacımopuyorumnanaktanGüle güle otur canımcım çok güzel olmuş herşey yastıklarada bayıldım bu arada çok şık duruyorlar...yerimseniben
teşekkür ederim canım evet annem ben bebekken almış ve saklamış...güle güle sağlıkla oturun...
koltuklara bayıldım...
birde tv nin üstündeki 3 şirin mimikli oyuncak bebekten küçükken benimde vardı,sanırım seninde küçüklüğünden kalma:))çok şekerler özlemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?