- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi kanatlimelek
her dertlendiğinde beni aklına getir istersen 85 kiloyum içimden iki adet kanatlımelek çıkarırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size 35 diyen kişi sizin sağlığınızı düşünmüyordur buna emin olun ve bir uzmandan yardım alın.bir kaç kişiye sordum bu boya kaç kilo iyi olur diye 40-42 dediler. 35 diyen bile oldu ben ne yapayım ben 40 kilo iken bile bir arkadaşım ana tombiksin demişti
bir kaç kişiye sordum bu boya kaç kilo iyi olur diye 40-42 dediler. 35 diyen bile oldu ben ne yapayım ben 40 kilo iken bile bir arkadaşım ana tombiksin demişti
Sakin verme cok normal suan ki kilon eminimde cok yakisiyordur ne ver nede al boyle kal bence
hahahaha .çevrende bir dene Selim adam yok mu yahuuu,sende akıllı değilsin açık ve net söyleyim ,git doktora yeme hastalığına çözüm bul kilonla uğraşma bırak stabil kalsın 50 iyidir 53 lük boya ben 63 boy da 85 kiloyum yahu ki bırak taş gibiyim maşallahım var çok yakışıyor sağlığım için karaciğerim için kilo vermeye uğraşıyorum ki o da milletteki gibi 63 boya 58 kilo değil 70 olsam manken olurum bana zayıflık hiç yakışmaz,burnumu çıkarıp gözlerimi pörtletemem..
anladın mı verdiğim mesajı..Allaha emaet ol![]()