Bu da benim kilo hikayem

her dertlendiğinde beni aklına getir istersen 85 kiloyum içimden iki adet kanatlımelek çıkarırım;)

bir kaç kişiye sordum bu boya kaç kilo iyi olur diye 40-42 dediler. 35 diyen bile oldu ben ne yapayım ben 40 kilo iken bile bir arkadaşım ana tombiksin demişti
Size 35 diyen kişi sizin sağlığınızı düşünmüyordur buna emin olun ve bir uzmandan yardım alın.

öncelikle başkalarının söylediklerini kafanıza takmaktan kurtulun ! ayna var tartı var başkaları da kimmiş !

şu anki kilonuzun durumu aşağıda eklediğim resimdeki gibi !

ideal kilo hesabınız.webp

kilo takıntınızdan kurtulmak için ; kendinize alt limit ve üst limit belirleyin ! sizin boyunuza göre alt limitiniz 45, üst limitiniz 55 dir.. buna göre davranın..

ideal kilo hesaplama siteleri aklınızdaki kuşkulara cevap verecektir

Tamam ama siz hala 6-7 kilo vericem diyorsunuz. 34 kilo bir bayan ben düşünemiyorum.
Şuan normalsiniz bencede

Ben 1.50 boy ve hayatının neredeyse büyük kısmını 40 kilo olup devamlı kilo almaya çalışan bir insan olarak sana diyebilirim ki fazla kilon yok kim diyorsa onu halt etmiş çok biliyor onlar !
Cidden sinir oldum yani..
Ben her zaman kilo almam gerektiğini düşündüm şuan hamileyim zaten ama hamilelik öncesinde en fazla 43'e kadar çıkabildim ve hamilelikte Allah'a şükür kilo alımım başladı ve şuanda 61 kiloyum inanmazsın belki ama her gördüğüm insan sadece göbeğin var diyor :)
Yani vücudum ancak kendini toparladı doğumdan sonra da inşallah 50 gibi bir kiloda kalırım diye dua ediyorum devamlı çünkü zayıf olmak çok kötü birşeydi benim için , rüzgar olsa uçacak gibi duruyordum resmen..
Ki kıyafetler bile olmuyordu çok bilirim çocuk reyonundan giyindiğimi...
Kısaca şuandaki kilon çok iyi bunu korumaya çalış yeterli bence... :)

Çevren çok düzgün degil. Benimde boyum 153 kilom 53 bende kilolu hissediyorum kendimi ama öyle aşırı degil 50 kilo iyi olur gibi 34 kilo ya zaten boyum küçük bir de öyle incelirsem artık çocuk gibi olurum güzellik bunun neresinde.

Benim sadece bacakları tartsak 34 kilo gelir. Ölümden es kaza kurtulmuşsun, hala fazlam var diyorsun ya.:KK57: 35-40 kilo nedir yahu yapma etme. Millet el birliğiyle canına kast etmeye çalışıyor galiba. 50 kilo gayet iyi boyuna göre. Tartıda ne gördüğün değil, aynada ne gördüğün önemli. Hayatına sporu eklersen dünyaları yesen de kilo almazsın.

hepinizin dediklerini anlıyorum. ama siz de beni anlayın. ben çok kısa sürede 50 kiloya çıktım herm hiç kimse yeni görüntüme alışamadı hem de hiçbir elbisem bana olmuyor.. aynada bile kendimi tanıyamıyorum. ve binge eating problemim devam ederse obez bile olabilirim. sanki 5 kilo versem her şey düzelecekmiş gibi hissediyorum

seni sen beğendiğin sürece sorun yok bence başkasının beğenip beğenmemesi önemli değil.

çevrende bir dene Selim adam yok mu yahuuu,sende akıllı değilsin açık ve net söyleyim ,git doktora yeme hastalığına çözüm bul kilonla uğraşma bırak stabil kalsın 50 iyidir 53 lük boya ben 63 boy da 85 kiloyum yahu ki bırak taş gibiyim maşallahım var çok yakışıyor sağlığım için karaciğerim için kilo vermeye uğraşıyorum ki o da milletteki gibi 63 boya 58 kilo değil 70 olsam manken olurum bana zayıflık hiç yakışmaz,burnumu çıkarıp gözlerimi pörtletemem..
anladın mı verdiğim mesajı..Allaha emaet ol ;)

çevrende bir dene Selim adam yok mu yahuuu,sende akıllı değilsin açık ve net söyleyim ,git doktora yeme hastalığına çözüm bul kilonla uğraşma bırak stabil kalsın 50 iyidir 53 lük boya ben 63 boy da 85 kiloyum yahu ki bırak taş gibiyim maşallahım var çok yakışıyor sağlığım için karaciğerim için kilo vermeye uğraşıyorum ki o da milletteki gibi 63 boya 58 kilo değil 70 olsam manken olurum bana zayıflık hiç yakışmaz,burnumu çıkarıp gözlerimi pörtletemem..
anladın mı verdiğim mesajı..Allaha emaet ol :KK66:
hahahaha .:KK45:. canım çok sağol bni güldürdün. teşekkür ederim ilgileriniz için..:KK76:

Back
X