Bu Da Benim Tatlı Tavşanım Yaman :)

TheBeyin

Romeo kop gel ayrıl gel
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
7.054
839
173
$pamuuukk (34).webp $pamuuukk (16).webp $pamuuukk (25).webp $pamuuukk (26).webp $pamuuukk (27).webp $pamuuukk (28).webp $pamuuukk (31).webp $pamuuukk (33).webp

Bu da benim şirin tavşanıım :61:
Bi tatlı bi akıllı .. Ayrıca tuvaletini hiç dışarı yapmıyo kutu var bi tane hep girip ona yapıyo sonra da çıkıyo ben de hiç onu kutuya kapatmıyorum :61: evin içinde gezip duruyo zaten bizim olmadığımız odalara gitmiyo ayy yerim onu ben :)

Son düzenleme:
çok tatlıymış canım yaa,
tavşan bakımı nasıl kolay mı?
biz oğlumla kedi delisiyiz ama eşim kedi istemiyor, aslında hiç hayvan istemiyor ama ben oğlumun bir evcil hayvan sahibi olmasını istiyorum,
tavşan bakımıyla ilgili tecrübelerini okumak isterim

Son düzenleme:
Tavşanları hep sevmişimdir. Onlara dokunmak, onları sevmek çok farklı bi duygu. Ahh buda çok şekerrr :31: :nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 326127 Eki Görüntüle 326128 Eki Görüntüle 326129 Eki Görüntüle 326130 Eki Görüntüle 326131 Eki Görüntüle 326132 Eki Görüntüle 326133 Eki Görüntüle 326134

Bu da benim şirin tavşanıım :61:
Bi tatlı bi akıllı .. Ayrıca tuvaletini hiç dışarı yapmıyo kutu var bi tane hep girip ona yapıyo sonra da çıkıyo ben de hiç onu kutuya kapatmıyorum :61: evin içinde gezip duruyo zaten bizim olmadığımız odalara gitmiyo ayy yerim onu ben :)

oy hamm yaparım onu ben:)) mecazen tabiii. benimde bi minik pıtırcığım vardı ama bebek olucak diye vermek zorunda kaldım. tavşansevgisi diye bi forum var canım tavşanlarla ilgili bisürü şey oluyo. bi bak derim hatta ben tavşinimi ordan birine vermiştim. gerçi eve gelince çok ağladım ama şimdi düşünüyorumda çok doğru bi karar vermişim.

Hepinize güzel yorumlar için teekkür ederimm :61: Malesef bu tatlı tavşanımı çook üzülerek bir arkadaşıma vermek zorunda kaldım çünkü evi kemirmeye başlayınca önüne geçemedik arkadaşımda bir bşkasına vermiş umarım iyidir güzel tavşanım :2:

çok tatlıymış canım yaa,
tavşan bakımı nasıl kolay mı?
biz oğlumla kedi delisiyiz ama eşim kedi istemiyor, aslında hiç hayvan istemiyor ama ben oğlumun bir evcil hayvan sahibi olmasını istiyorum,
tavşan bakımıyla ilgili tecrübelerini okumak isterim

Baya geç cevap yazabildim uzun zamandır pek girmiyorum siteye. Çok tatlı çok sevimli bir hayvan annem evde hayvanı hiç sevmezde istemezde ama biz bunu yağmurda sokak ortasında bulduk üzüldük ve eve aldık sonra evin bireyi gibi oldu yaptığı şebekliklerle herkese sevdirdi kendisini :61: Biz küçükken bulduğumuz için tuvalet eğitimi çok kolay oldu bir kutu vardı sepetin içinde kendisi ona girip ufak tuvaletini yapıyodu sonra hemen onu döküp temizleyip yerine koyuyorduk yoksa oraya yapmıyo öyle bekliyodu hayvancağız. Başlarda hep üstümüze yaptı kakasını çişini sonra alıştı kutuya yapmaya alışınca kutuya koymadık bizde kendisi girip çıkmayı öğrenmişti zaten tuvalet ihtiyacında ya da acıktığında kutuya giriyordu sonra çıkıp geliyordu hemen kucak :61: sevilmeye bayılıyor bu hayvanlar :61:

Back
X