Bu da benim yepyeni evim...

kahve bejide ben hyiç sevmem cok agır ve yaslı işi babaannem zamanını hatırlatıyor:::::::::::::)tabi siyah kırmızı agırlıklı lake kaliteli mobilyalar pahalı oluyor herkesin bütcesi kaldıramıyor biliyor tabi olsun insan yetinmeyide bilmeli

Aman Allahım bu nasıl bi yorum böyle. Mimar olmadan önce başka erdemler edinmeli insanlar...

bazalı da olursa ballı kaymak bana göre:6:

:16: :16: yoksa siz benim ikiz kardeşim falan mısınız :) şaka bir yana da bende aynı düşünüyorum....bazalı olacak, yatak olacak,ayakları yüksek olcak...ne koyu nede çok açık ikisinin tam ortası....birde evde fazla ve gereksiz eşya olmıcak vitrin gibi...

:16: :16: yoksa siz benim ikiz kardeşim falan mısınız :) şaka bir yana da bende aynı düşünüyorum....bazalı olacak, yatak olacak,ayakları yüksek olcak...ne koyu nede çok açık ikisinin tam ortası....birde evde fazla ve gereksiz eşya olmıcak vitrin gibi...

benim de vitrinim yok :9::9::9::9:
ortak düşüncelerimiz var demek ki :16:
konu sahibi kusura bakma, yazmadan edemiyorum. konunu kesmek istemem.
evinin devamını da merakla bekliyorum :55:
yatak odası takımındaki işlemeler dikkatimi çekti, keşke onlar olmadan olsaydı dedim ama zevk işte, böyle de çok güzel.
sanırım mobilyaların hepsi masif ve mimar arkadaşın mobilyalardan daha pahalıya mal olmuş, demek ki kırmızı siyah ve lake olması gerekmiyor mobilyanın kaliteli ve şık olması için :52:

Herkesin fikri tarzı farklı canım aldırma sen kendini nerde nasıl mutlu hissediyorsan orası senin için en güzelidir güle güle otur :)

tam tam tam hayalimdeki gibi :)
ayrıca kırmıızı siyah uyumunu da eşyalarda hiç sevmem çok basit duruyor ev.
yatak odanızı çok beğendim ben de böyle bir şey almayı düşünüyorum rica etsem fiyatı nedir öğrenebilir miyim?
Allah içinize sindirerek oturmak nasip etsin. çok çok güzel.
benim evim de böyle olcak :) demek ki ben de iç mimar olduğunu edenler,karın ağrısı olanlar tarafından hunharca eleştirilicem afsaf :10:

$IMG_0037 (2).webp $IMG_0037.webp $IMG_0038 (2).webp $IMG_0038.webp $IMG_0039.webp $IMG_0040.webp $IMG_0041.webp $IMG_0042 (2).webp $IMG_0042.webp $IMG_0043.webp $IMG_0045.webp $IMG_0046.webp $IMG_0047.webp $IMG_0048.webp $IMG_0049.webp $IMG_0050.webp $IMG_0051.webp

Canımm benimmmmmm

Konuda baştan sona kadar tüm yorumları okudum paylaştığın tüm fotoğraflara baktım. Bazı kendini bilmezler o kadar komik yorumlar yapmışlar ki, insan gülmeden edemiyor.

Benim sevdiğim tarz zaten evin, inan son paylaştığın fotoğrafları görünce tek kelimeyle bayıldımmmmmm, o sözde mimara da kapak olsun o fotoğraflar :)))

Rabbim huzur mutluluk versin, yuvan çok güzel, herşeyin misssss...

Halıların gelincede çek koy tamam mı :)))))

Canımm benimmmmmm

Konuda baştan sona kadar tüm yorumları okudum paylaştığın tüm fotoğraflara baktım. Bazı kendini bilmezler o kadar komik yorumlar yapmışlar ki, insan gülmeden edemiyor.

Benim sevdiğim tarz zaten evin, inan son paylaştığın fotoğrafları görünce tek kelimeyle bayıldımmmmmm, o sözde mimara da kapak olsun o fotoğraflar :)))

Rabbim huzur mutluluk versin, yuvan çok güzel, herşeyin misssss...

Halıların gelincede çek koy tamam mı :)))))

cok sagol canım rabbim hepimize versin huzur mutluluk... tamam koyucam halılar gelince de güzel yorumların için tesekkür ederim öpüyorummm

yaaaa çok cici olmuş bayıldım!! :))

bu arada özel mesaj için teşekkür ederim. yatak odanızı özel mi yaptırdınız?? çok beğendim gerçekten. Allah içinize sindirsin.

yaaaa çok cici olmuş bayıldım!! :))

bu arada özel mesaj için teşekkür ederim. yatak odanızı özel mi yaptırdınız?? çok beğendim gerçekten. Allah içinize sindirsin.

rica ederim canım.. yatak odası ve salonu artem mobilyadan aldık.. onların üretimi değil yalnız millhouse diye bi markanın internetten bulabilirsiniz..

çok sade ve ferah olmuş.. yatak odası mobilyanızı ben de çok beğendim. güle güle, mutlulukla, huzurla oturmanız dileğiyle...

Eviniz çok güzel sıcacık bir yuva olmuş ve de gerçekten tarzlı. Böyle evlere bayılıyorum mutlulukla yaşayın.

Yatak odanıza bayıldım.
Genel olarak tam benim tarzım eviniz. Country mi deniyor bu tarza :44:

evini ve tarzını çok beğendim canım, özelliklede yatak odana bayıldım.. bu şirin evinizde mutlu huzurlu günleriniz olsun inşallah

açık renk mobilyayı çok seviyorum ya hem şık hem rahat hem huzur dolu ferah güle güle otur canım

vav koltuk takımınız nerden :8: çok beğendim, bir de altı yüksek olsaymış :44:
o konsol gibi şey de çok hoş :16:

katılıyorum. tam yapacagım yorumu yapmıs arkadas:46::46:. koltuklarınız nerden ve kaca acaba cok hos ve aydınlık olmus:)gule gule oturun

Back
X