- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
bende mobilyalarda her zaman iki şeye dikkat ederim 1. yatak olması 2. temizligiinin basit olması :)) bir tek ben degilmişim....
bazalı da olursa ballı kaymak bana göre

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende mobilyalarda her zaman iki şeye dikkat ederim 1. yatak olması 2. temizligiinin basit olması :)) bir tek ben degilmişim....
kahve bejide ben hyiç sevmem cok agır ve yaslı işi babaannem zamanını hatırlatıyor:::::::::::::)tabi siyah kırmızı agırlıklı lake kaliteli mobilyalar pahalı oluyor herkesin bütcesi kaldıramıyor biliyor tabi olsun insan yetinmeyide bilmeli
bazalı da olursa ballı kaymak bana göre![]()
![]()
yoksa siz benim ikiz kardeşim falan mısınız :) şaka bir yana da bende aynı düşünüyorum....bazalı olacak, yatak olacak,ayakları yüksek olcak...ne koyu nede çok açık ikisinin tam ortası....birde evde fazla ve gereksiz eşya olmıcak vitrin gibi...
Canımm benimmmmmm
Konuda baştan sona kadar tüm yorumları okudum paylaştığın tüm fotoğraflara baktım. Bazı kendini bilmezler o kadar komik yorumlar yapmışlar ki, insan gülmeden edemiyor.
Benim sevdiğim tarz zaten evin, inan son paylaştığın fotoğrafları görünce tek kelimeyle bayıldımmmmmm, o sözde mimara da kapak olsun o fotoğraflar :)))
Rabbim huzur mutluluk versin, yuvan çok güzel, herşeyin misssss...
Halıların gelincede çek koy tamam mı :)))))
yaaaa çok cici olmuş bayıldım!! :))
bu arada özel mesaj için teşekkür ederim. yatak odanızı özel mi yaptırdınız?? çok beğendim gerçekten. Allah içinize sindirsin.
vav koltuk takımınız nerdençok beğendim, bir de altı yüksek olsaymış :44:
o konsol gibi şey de çok hoş![]()