Bu da benim zayıflama günlüğüm =) 99'dan 59'a...

cyberhorn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
27
0
36
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

Ben 27 yaşındayım boyum 165 cm. kilom 96.2.

Çocukluğumda kemiklerim sayılacak kadar zayıfken ergenliğe girdikten sonra kilo almaya başladım. Bu geçen yıllar içinde de çok defa kilo alıp verdim ki ne kadar tehlikeli birşey bilirsiniz. Üniversite ve yurtdışında okuduğum yüksek lisans derken beslenmemi çok iyi kontrol edemedim. Ayrıca depresyonda olduğum için kullandığım antidepresanlar ve uyanma güçlüğü çektiğim için içtiğim B vitaminleri baya bir kilo aldırdı, 112 kiloya kadar çıktım.

Bu kez başladığım diyet maceramda birşeylerin farklı olduğunu hissediyorum, çünkü kendime bir söz verdim 2014'te doğumgünüm olan 22 Nisan'a ideal kilomda gireceğim ki olmam gereken 59 kilo civarı.

Şu anda akupunktura gidiyorum, haftada 3 kez de evimin yakınındaki bir spor merkezine gidip koşu, egzersiz vb. yapıyorum. 1 ay önce başladığımda 99 kiloydum.

Ben hayatımda birşeyleri değiştirmek için bu adımı attım, çünkü kilolu olanlar anlar, zayıflamak demek hayatının büyük çoğunluğunu olumlu yönde değiştirmek demektir. Daha sağlıklı olursunuz, güzelleşirsiniz, özgüveniniz gelir, artık içine girebildiğiniz kıyafetleri değil de gerçekten giyinmek istediğiniz şekilde giyinirsiniz. Maalesef 16. - 17. yy.da yaşamıyoruz kilolu olmak o zamanlar güzellik bolluk demekti ama şimdiyse toplumun size bakışını kötü yönde değiştirmekte. Şahsi düşüncelerimden biri ki son zamanlarda çok kafamı kurcalar oldu kendim için konuşuyorum dünya üzerinde bu kadar aç varken, ve bu nedenle günde yüzlerce ölüm olurken benim kilolu olmam bir hakarettir. (hastalığı yüzünden kilosu çok olan, kendiyle barışık olanlar ya da aynı fikirde olmayanlar lütfen beni yargılamasın çünkü kendim için düşündüğüm bu diyorum)

Sizlerden desteklerinizi dört gözle bekliyorum aynı şekilde destek bekleyenlere sonsuz yardım sözü veriyorum. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim, birlilkte daha güzel günlere...

Aşağıda yağ-kas-su ölçülerim var, kas biraz abartı olmuş biliyorum 50 kg. :P

Son düzenleme:
Vücut yağ-kas-su oranlarım.

$WP_20130730_001.webp

slmmm lar bende 24 yasındayım 89 kiloyum ideal kilom 58 insss kurtuluruz bu kilolardannn diyetisyene gidiomusn cnmm ben gidiorum ve gnlük 1600 kalorilik bi diet yapıorummm :1:

Merhaba arkadaşlar,

Ben 27 yaşındayım boyum 165 cm. kilom 96.2.

Çocukluğumda kemiklerim sayılacak kadar zayıfken ergenliğe girdikten sonra kilo almaya başladım. Bu geçen yıllar içinde de çok defa kilo alıp verdim ki ne kadar tehlikeli birşey bilirsiniz. Üniversite ve yurtdışında okuduğum yüksek lisans derken beslenmemi çok iyi kontrol edemedim. Ayrıca depresyonda olduğum için kullandığım antidepresanlar ve uyanma güçlüğü çektiğim için içtiğim B vitaminleri baya bir kilo aldırdı.

Bu kez başladığım diyet maceramda birşeylerin farklı olduğunu hissediyorum, çünkü kendime bir söz verdim 2014'te doğumgünüm olan 22 Nisan'a ideal kilomda gireceğim ki olmam gereken 59 kilo civarı.

Şu anda akupunktura gidiyorum, haftada 3 kez de evimin yakınındaki bir spor merkezine gidip koşu, egzersiz vb. yapıyorum. 1 ay önce başladığımda 99 kiloydum.

Ben hayatımda birşeyleri değiştirmek için bu adımı attım, çünkü kilolu olanlar anlar, zayıflamak demek hayatının büyük çoğunluğunu olumlu yönde değiştirmek demektir. Daha sağlıklı olursunuz, güzelleşirsiniz, özgüveniniz gelir, artık içine girebildiğiniz kıyafetleri değil de gerçekten giyinmek istediğiniz şekilde giyinirsiniz. Maalesef 16. - 17. yy.da yaşamıyoruz kilolu olmak o zamanlar güzellik bolluk demekti ama şimdiyse toplumun size bakışını kötü yönde değiştirmekte. Şahsi düşüncelerimden biri ki son zamanlarda çok kafamı kurcalar oldu kendim için konuşuyorum dünya üzerinde bu kadar aç varken, ve bu nedenle günde yüzlerce ölüm olurken benim kilolu olmam bir hakarettir. (hastalığı yüzünden kilosu çok olan, kendiyle barışık olanlar ya da aynı fikirde olmayanlar lütfen beni yargılamasın çünkü kendim için düşündüğüm bu diyorum)

Sizlerden desteklerinizi dört gözle bekliyorum aynı şekilde destek bekleyenlere sonsuz yardım sözü veriyorum. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim, birlilkte daha güzel günlere...

Aşağıda yağ-kas-su ölçülerim var, kas biraz abartı olmuş biliyorum 50 kg. :P

çok güzel bir karar vermişsin :) hedefine ulaştığını da okumak beni mutlu edicek.. daha güzel günlerimiz olsun

slmmm lar bende 24 yasındayım 89 kiloyum ideal kilom 58 insss kurtuluruz bu kilolardannn diyetisyene gidiomusn cnmm ben gidiorum ve gnlük 1600 kalorilik bi diet yapıorummm :1:

Evet canım gidiyorum kendisi Ankara'nın en iyi akupunktur ve beslenme uzmanlarından biri. Kurtulacağız, bunu başaracağız spor yapmak lazım kilolar fazla sarkma riski çok yüksek sporsuz olmaz, sana da gönlünce bir vücut diliyorum sakın pes etme, sevgiler.

çok güzel bir karar vermişsin :) hedefine ulaştığını da okumak beni mutlu edicek.. daha güzel günlerimiz olsun

İnşallah çok güzel günlerimiz olacak inanıyorum buna. Hedeflerime şimdi sizi mutlu etmeyi de eklemiş oldum :9: teşekkür ederim desteğiniz için, sevgi ve sağlıla kalın.

Evet canım gidiyorum kendisi Ankara'nın en iyi akupunktur ve beslenme uzmanlarından biri. Kurtulacağız, bunu başaracağız spor yapmak lazım kilolar fazla sarkma riski çok yüksek sporsuz olmaz, sana da gönlünce bir vücut diliyorum sakın pes etme, sevgiler.

eeed bende hergn 45 dk yürüyüş tempolu her ögün arkasndan 15 mekik ve her bacak için 10 dk bacak harktleerii ondan snraa kendmden gciorm tbi :52: sürünüorum yerlerdeee :1:

Geçen hafta vücudum kendini korumaya aldı kilo verememiştim ama bu hafta 1 kilo 300 gram daha verdim. İdeal kiloma ve sağlıklı bir yaşama adım adım yaklaşmaktayım =)))

Hepinize güzellikler ve sağlıklar dilerim...

$WP_20130813_003.webp

Son düzenleme:
2 kilo daha gitti mutluyum çünkü emeğimin karşılığını alabiliyorum, 80'leri görmeye çok az kaldı. İlk hedef 86 haydi bakalım :16:

$WP_20130829_006.webp

Artık 80'li rakamları görmüş bulunmaktayım. =))) İlk hedef 86'ya 2 kilo kaldı. Durmak yok devaaaaam..... :52:

$WP_20131001_003.webp

Yihuuuuuu sonunda ilk hedefim olan 86 kiloya ulaşmış bulunmaktayım. :8: Darısı tüm azimli arkadaşların başına :16: Artık ödülüm olan bir sütlü tatlıyı gönül rahatlığıyla mideye indirebilirim. Ama durmak yok çünkü 26 kilo daha gidecek...

$WP_20131022_090.webp

Eveeet 2 kilo daha verdim, ve hedefime 24 kilo kaldı, benimle bu coşkuyu ve sabrı paylaşmak isteyen herkese kapım açıktır...

$WP_20131113_002.webp

Back
X