- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
AMİİİNNNNsenin içinde yanan ateş, acın senden gidip onu yaksın, onun içine düşsün bu acı...
Bir gün anlayacak yokluğumu buna inanıyorumhiç üstüne düşme. üsteleyince ters tepiolar. biz ayrılalı 5 gün oldu bu pzar gidio çağırcaktm ama vazgeçtim. bekle bakalm. illaki bi yerden bi işaret çıkar. bigün illaki ararlar.
Sakinleşmemi beklemediğini biliyorum cünkü sakinleşecek birşeyim yok. Ama sıkılıp bıktığı kanaatinize sonuna kadar katılıyorum.
Arkadaşımın dediğine göre bir kaç kere giymiş. Şok olmuştum gerçi hala atlatamadım.
Canım bende düşünüyorum birinin ahımı var üstümde bu nedir böyle diye. Kesin var ya kesin ah etti. 1,5 yıldır sevgiliyiz 7 ay çok iyidik. Parmakla gösterilecek bir birlikteliğimiz vardı. Ama adam her sıkıntıda gitmeyi tercih eder oldu. Eskiden kızıyorum diye, bir gün onu sevmekten vazgeçerim diye ağlayan adam şimdi böyle. İnan dengem şaştı. Çünkü başlarda zaten seviyordum onu ve o da beni seviyordu. İlişkimizede öyle güzel başladıkki rüya gibiydi. Bu durumda olunca nevrim dönüyor.konu sahibi seni hatırladım bayağıdır . konu açmıyordun galiba ya da ben denk gelmedim . senin sevgilin rahat bir insan çevresi olsun gezsin dolaşsın gülsün eğlensin seni anlattıklarından anladım kadarıyla sense bir o kadar onun alanını daraltmaya çalışansın . sevse bile bir noktadan sonra devam edemez insanlar doğasını değiştiremezler . senin bence yapman gereken o geri gelirse dönmemen dönsen bile biraz zamana bırakman uğraştırman . her küsmede ayrılıyorsunuz ayrılık öyle basit bir şey değil . size eski sevgilinin nazarı ahımı değiyor nedir . bir mutlu olamıyorsunuz . birde sevgilin bile olsa evlenmeden onu bu şekilde sahiblenmemeye çalış faydasını görürsün değişmelisin bu ilişkin bitmiş olsa bile yeni ilişkin için
daha bir iki hafta olmuş ayrılalı konu sahibi ben birinden ayrılsam ilk yapacağım şey eski sevgilimin aldığı bir şeyi giymek ya da takmak olmazdı . sinirlenme öfkelenme sakin olmaya çalış . eğer gerçektende bitti ise de üzülmemeye çalış . o mutluysa sende mutlu olabilirsin bunu unutma
İşte bu aşamaya gelmeden halletmek istiyorum ama bunu haketmiyoSen ona her seferinde mesaj atarsan,o adam sana geri dönmez canım..Azıcık ulasılmaz olup,Ona ''ulan ben naptım'' dedirtmesini bileceksin..
Bu da bitti..
Sinirlendiğimde benimle ilgilenmediğinde off bırak şu adamı diyordu içim. Şimdi bitti içim acıyor. Meğer hiç istemiyormuşum gitmesini. Düşününce ondan başkasını yakıştıramıyorum yanıma. Ondan başka kimse elimi bile tutmamalı. Ama bitti işte..
O bana kavgalarımızda bağırdığında ben hep sinirdendir diyerek iyimser yaklaştım. Ama 2 hafta önce ilgisizliğine dayanamayıp ağzıma geleni saydım, hazırda bekler gibi bitirdi direk. 2 hafta konuşmadık dayanamadım ben yazdım ona. Umursamadı bile. Buluşalım insan gibi ayrılalım dedim istemedi. Hatrım yokmuydu hiç sende dedim yoktu dedi. Verdiğim emeklerin hepsi gitti. İçim yanıyor, kalbim ağrıyor. Dün gördüm eski sevgilisinin ona aldığı gömleği giymiş, at demiştim ve attığını söylemişti bana. Dayanamadım yazdım. Nasıl bi gönül rahatlığıyla giyersin onu diye. Umrunda bile olmadım tabii. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Ben ona bağırmadan önce bana karşı tavırları normaldi, sevdiğini söylerdi. Ama o hissettiğim uzaklığa daha fazla sessiz kalamamıştım.
İçimden bir ses geri gelecek elbett bi gün diyor. Ya da kendimi kandırıyorum..
Şöyle anlatayım; ilişkimiz başlarında rüya da gibiydim. Sevmiyorum seni diye şaka yaptığımda bile gözleri dolup kaybetmekten korkardı. Benim üzüldüğümü anladığı an kapıma gelirdi benimle konuşabilmek için. Ve her zaman aşk herşeye değer mantığıyla yaklaşırdı ama yaz aylarından bu yana bir bıkkınlık geldi adama. Kıskançlığımdan, onu sorgulamamdan hatta konuşmaya çalışmamdan bile bıkmış durumdaydı. Son zamanlarda ben yazmasam 2 gün yazmayacak potansiyeldeydi. 3.gün akşam arardı yada 2.gün akşam arardı. Bazen bilerek beklerdim yazıp aramadan. Ondan pişmanım kelimesini duymayı cok istiorum.normalde araniz nasildir. mesela ngun icinde ne kadar yazisir aranirdiniz? guvensizlik hissediyormuydunuz. bir erkek bosuna ilgisizlik yapmaz. habersizlik yapmaz. hayatinda baska biri yoksada aklini celen baska kisiler olabilir. ama siz yinede kaptirmiyim baskasina kaybederim fln diye dusunup arayip yazmayin bence. gercekten istiyorsa o size yazicaktir istedigi zaman ve o donmus oldugindan ipler sizin elinizde olucak
Aynen öyle. Onun bahanesi işte bnim sürekli onu kıskanmam. Ondan ilgi beklemem ve bu yüzden tartışmam. Zaten önceki konularımda da anlatmıştım.sen o sinirliyken, sinirdendir deyip anlayis gostermissin, o ilk sinirinde yakmis gemileri.. hemen o gomlegi giyecek kadar hem de.. bu iliskinin fedakari senmissin, hep alttan mi alacaktin?
simdi kendini suclarsin 'benim yuzumden bitti, affettirmem lazim' diye, lutfen artik bsy yapma.. donecek adam yalvarmasan da doner..
kendin biktirdigni soyluyorsun.. eger oyle ise, yapacak pek bsy yok gibiŞöyle anlatayım; ilişkimiz başlarında rüya da gibiydim. Sevmiyorum seni diye şaka yaptığımda bile gözleri dolup kaybetmekten korkardı. Benim üzüldüğümü anladığı an kapıma gelirdi benimle konuşabilmek için. Ve her zaman aşk herşeye değer mantığıyla yaklaşırdı ama yaz aylarından bu yana bir bıkkınlık geldi adama. Kıskançlığımdan, onu sorgulamamdan hatta konuşmaya çalışmamdan bile bıkmış durumdaydı. Son zamanlarda ben yazmasam 2 gün yazmayacak potansiyeldeydi. 3.gün akşam arardı yada 2.gün akşam arardı. Bazen bilerek beklerdim yazıp aramadan. Ondan pişmanım kelimesini duymayı cok istiorum.
Aynen öyle. Onun bahanesi işte bnim sürekli onu kıskanmam. Ondan ilgi beklemem ve bu yüzden tartışmam. Zaten önceki konularımda da anlatmıştım.
Ayrılığı birçok kez yaşadık. Bu dediklerini yapan bir yapı yok onda. Gezeyim eğleneyimde görsün diye. O gömleği unuttuğunu düşünmek istiyorum aksi halde sinirlerim çok geriliyor. Ama dediğin gibi bundan sonrasında umrumda olmadığını göstereceğim ona..3 günde bir aramaya dönüştüyse o ilişki zaten bitmiştir
İnsan özler merak eder,
Eski sevgilinin aldığı gömleği attım deyip atmamak, ayrılır ayrılmaz giymek çok çocukça
Bırakın sakın ama sakın mesaj atmayın.
Erkekler ilk ayrıldıkları zaman sosyal medyadan kız eklerler, gitme dediğin yerlere giderler, yapma dediğin şeyleri yaparlar.
Bunları görmenizi istediği için gözünüze gözünüze sokacaktır, artık özgürüm ohh karışamazsın vs düşüncesiyle
Bu oyuna gelip siz mesaj attıkça sanane, karışamazsın biz ayrıldık moduna girecektir.
Siz normal devam edin hayatınıza, hiç üzülmemiş gibi davranın, ne çok aşırı mutluluk gösterin ne de üzüntü
Erkeklerin egolarını en çok kıran şey, ayrıldık hiç üzülmedi mi be düşüncesi.
Beni dinleyenler bana hak veriyor, onu dinleyenler onu.. Ama bir erkeğin sevgilisini merak etmesi, görüşmesi gerekmez mi? İşini yoğunluğu hep bahane etti adam. Aramızda yarım saatlik mesafe olmasına rağmen 2 ayda bir görüşürdük. Hadi o zamanlar aynı şirketteyiz diye sorun etmemeye çalışıyordum ama ayrıldım yne aynıydı. Bunları dile getirince ben bıktırmış oluyorum maalesef.kendin biktirdigni soyluyorsun.. eger oyle ise, yapacak pek bsy yok gibiben de eski esim yiktikca cabaladim, ugrastim ama o anlamadi fedakarligimi, daha da yikti.. ben de vazgectim en sonunda..
Gittiği her yeri bilmeliyim demiyorum ki. Ama haber verebilir. Nerde ne yaptığını bilmiyorum. Ayrılığımıza neden olan olayı da anlattım. Cuma gecesi sabah sınavım var dedi ve cumartesi gece 2 de evdeyim yazdı. Daha birşey soramadan uyudu pazar günü öğleden sonra 4 e kadar tek kelime etmedi ben yazana kadar.Peki neden gittiği her yeri bilmen gerekiyordu ? Neden kiz arkadaslari olmamaliydi? Kıskanç insanla hayat geçirmek çok zor. Sevgililik birbirini tanımaktir. Tanidiktan sonra o insanla hayat geçirip geciremeyecegine karar verirsin. Ama o da aynı şeyleri istiyordu deme
Demek ki sen kisitlanmayi hayatına mudahaleyi normal gören bir insansın .o değilmiş
Bir sonraki iliskinde bu hatayı yapma
madem ilgisiz, bu durumdan hosnut degilsin, onda da degisme niyeti yok, bosversene ..Ayrılığı birçok kez yaşadık. Bu dediklerini yapan bir yapı yok onda. Gezeyim eğleneyimde görsün diye. O gömleği unuttuğunu düşünmek istiyorum aksi halde sinirlerim çok geriliyor. Ama dediğin gibi bundan sonrasında umrumda olmadığını göstereceğim ona..
Beni dinleyenler bana hak veriyor, onu dinleyenler onu.. Ama bir erkeğin sevgilisini merak etmesi, görüşmesi gerekmez mi? İşini yoğunluğu hep bahane etti adam. Aramızda yarım saatlik mesafe olmasına rağmen 2 ayda bir görüşürdük. Hadi o zamanlar aynı şirketteyiz diye sorun etmemeye çalışıyordum ama ayrıldım yne aynıydı. Bunları dile getirince ben bıktırmış oluyorum maalesef.
Gittiği her yeri bilmeliyim demiyorum ki. Ama haber verebilir. Nerde ne yaptığını bilmiyorum. Ayrılığımıza neden olan olayı da anlattım. Cuma gecesi sabah sınavım var dedi ve cumartesi gece 2 de evdeyim yazdı. Daha birşey soramadan uyudu pazar günü öğleden sonra 4 e kadar tek kelime etmedi ben yazana kadar.
Dükkana gidiyor bazen gece gec gidiyor eve. Söyle diyorum merak ettirme beni diyorum inat gibi rahat takılıyo. Söyleyin lütfen bir sevgili olarak bunları bilmeye hakkınız yokmu?
Arkadaşları vardı zaten öyle nerde naptığına karışan biride değildim ama o beni tam tersi gördü hep. Sanki karışıyormuşum gbi.. İlişkimiz boyunca sabrı ögrendim ben, sorgulamamayı ögrendim. Cünkü ne zaman buna yeltensem pişman ediyordu bende yapmamaya baslamıstım.
Ayrıca en son "bu ne düşmanlık bi oturup konusalım, sendeki hatırım bu kadarmıydı" dediğimde "evet bu kadardı istemiyorum" diye kesti attı herşeyi.
Onun için çabalıyorum ama alışkanlık işte hepsinden zor.madem ilgisiz, bu durumdan hosnut degilsin, onda da degisme niyeti yok, bosversene ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?