Bu da bitti.. Buraya kadarmış.

yenisine sağlık canım..üzüldüğünü belli edip onun alay etmesini ister misin??zamanla unutursun inanki..

aynen öyle, önce kabullen bittiğini sonra kafanda biticek zaten,ondan sonrada temiz sayfa açarsın kendine

Evet hayatımdaymışş gibi yaşıyorum resmen. Büyük boşuktayım. Aynı şirkette 3,5 yıl çalıştık bunun 1,5 yılı ilişki içindeydik. Bu boşluğu yaşayacağımı hiç ummazdım.
hayatta herşey bizler için. çok seviyosa gelir zaten.

demekki doğrusunla karşılaşacaksınız

Çok arabesk ve sıradan bir laf olabilir ama "Dönerse senindir, dönmezse koyver gitsin"

2 hafta oldu aslında ama istemediğini tam olarak anlamam dündü. Konuşalım dedim hayır dedi ve bitti.
hiç üstüne düşme. üsteleyince ters tepiolar. biz ayrılalı 5 gün oldu bu pzar gidio çağırcaktm ama vazgeçtim. bekle bakalm. illaki bi yerden bi işaret çıkar. bigün illaki ararlar.

ya nasıl olsa barışacaksın
bu kaçıncı ayrılış
gelecek konunu ben yazayım "aramızdaki sorunları hallettik 2 hafta iyiydik şimdi yine ilgisiz oldu"
sana tavsiyem kimseyi kendinden çok sevme onunla sınanırsın
eski konularınızdan anlaşılacağı üzere birbirinize uygun değilsiniz sen pimpirikli, kontrollcü, mükemmelliyetçi,seven tarafsın
sevgilin ise işinde gücünde,mantıklı,duygusuz,sizi sevdiğini düşünmüyorum, şimdi konuşmama nedeni azıcık kafasını dinlemek senin sakinleşmeni beklemek birde sıkılmış ve bıkmış

Sakinleşmemi beklemediğini biliyorum cünkü sakinleşecek birşeyim yok. Ama sıkılıp bıktığı kanaatinize sonuna kadar katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…