- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Allah yardımcımız olsun canım.Evet nasip olmayınca olmuyo. Benimde tek isteğim pişmanlığını görmek içim ancak o zman soğur
Amin canım yaşın kaç bu aradaAllah yardımcımız olsun canım.
Onu bile düşünüyorum inan ki. Gelse yine dayanamaz dönerim ona biliyorum. Ama içimin soğuması lazım. şu an yaptıklarını düşündükçe nefret ediyorum, şu nefret duygumda biterse tamamen bitmiş demektir benim icin..
hayatta herşey bizler için. çok seviyosa gelir zaten.Evet hayatımdaymışş gibi yaşıyorum resmen. Büyük boşuktayım. Aynı şirkette 3,5 yıl çalıştık bunun 1,5 yılı ilişki içindeydik. Bu boşluğu yaşayacağımı hiç ummazdım.
umarım atlatırım bunu da.yenisine sağlık canım..üzüldüğünü belli edip onun alay etmesini ister misin??zamanla unutursun inanki..
inşallah canımaynen öyle, önce kabullen bittiğini sonra kafanda biticek zaten,ondan sonrada temiz sayfa açarsın kendine
Umarım hatasını fark eder.hayatta herşey bizler için. çok seviyosa gelir zaten.
demekki doğrusunla karşılaşacaksınızBu da bitti..
Sinirlendiğimde benimle ilgilenmediğinde off bırak şu adamı diyordu içim. Şimdi bitti içim acıyor. Meğer hiç istemiyormuşum gitmesini. Düşününce ondan başkasını yakıştıramıyorum yanıma. Ondan başka kimse elimi bile tutmamalı. Ama bitti işte..
O bana kavgalarımızda bağırdığında ben hep sinirdendir diyerek iyimser yaklaştım. Ama 2 hafta önce ilgisizliğine dayanamayıp ağzıma geleni saydım, hazırda bekler gibi bitirdi direk. 2 hafta konuşmadık dayanamadım ben yazdım ona. Umursamadı bile. Buluşalım insan gibi ayrılalım dedim istemedi. Hatrım yokmuydu hiç sende dedim yoktu dedi. Verdiğim emeklerin hepsi gitti. İçim yanıyor, kalbim ağrıyor. Dün gördüm eski sevgilisinin ona aldığı gömleği giymiş, at demiştim ve attığını söylemişti bana. Dayanamadım yazdım. Nasıl bi gönül rahatlığıyla giyersin onu diye. Umrunda bile olmadım tabii. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Ben ona bağırmadan önce bana karşı tavırları normaldi, sevdiğini söylerdi. Ama o hissettiğim uzaklığa daha fazla sessiz kalamamıştım.
İçimden bir ses geri gelecek elbett bi gün diyor. Ya da kendimi kandırıyorum..
kaç gün oldu ayrılalıUmarım hatasını fark eder.
2 hafta oldu aslında ama istemediğini tam olarak anlamam dündü. Konuşalım dedim hayır dedi ve bitti.kaç gün oldu ayrılalı
Sevseydi bunu yaşatmazdı zaten.Çok arabesk ve sıradan bir laf olabilir ama "Dönerse senindir, dönmezse koyver gitsin"
İnşallah Allah iyileri ile karşılaştırırdemekki doğrusunla karşılaşacaksınız
hiç üstüne düşme. üsteleyince ters tepiolar. biz ayrılalı 5 gün oldu bu pzar gidio çağırcaktm ama vazgeçtim. bekle bakalm. illaki bi yerden bi işaret çıkar. bigün illaki ararlar.2 hafta oldu aslında ama istemediğini tam olarak anlamam dündü. Konuşalım dedim hayır dedi ve bitti.
Sakinleşmemi beklemediğini biliyorum cünkü sakinleşecek birşeyim yok. Ama sıkılıp bıktığı kanaatinize sonuna kadar katılıyorum.ya nasıl olsa barışacaksın
bu kaçıncı ayrılış
gelecek konunu ben yazayım "aramızdaki sorunları hallettik 2 hafta iyiydik şimdi yine ilgisiz oldu"
sana tavsiyem kimseyi kendinden çok sevme onunla sınanırsın
eski konularınızdan anlaşılacağı üzere birbirinize uygun değilsiniz sen pimpirikli, kontrollcü, mükemmelliyetçi,seven tarafsın
sevgilin ise işinde gücünde,mantıklı,duygusuz,sizi sevdiğini düşünmüyorum, şimdi konuşmama nedeni azıcık kafasını dinlemek senin sakinleşmeni beklemek birde sıkılmış ve bıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?