Bu da bizim evimiz ela0624

evin herseyiyle mukemmel gorunuyo.yalniz karyolanin ebatlarini merak ettim kucuk gorunuyor da.ebatlari ne acaba

canım evini hakkaten zevkli döşemişsin hayırlı olsun mutlu ve sağlıklı yaşa.

cok cok cok guzel bır ev mutlulukla yasayına.s.
kose takımınıza bayldım nerden aldınız acaba yatak olabılıyormu veya sandıklı mı sımdıden tesekkur ederım

evine bayıldım canım kırmızıy bayılırım zaten siyah-kırmız çokta ağır durmuş güle güle oturun inşaallah

öncelikle adın elamı onu merak ettim 4 yaşında kızım var adı ela çok severek koymuştum evindede güle güle otur ben bukadar ışıltıyı bir arada sevmiyorum ama sen çöok yakıştırmışsın

çok güzelmiş evin cnm...mutlu sağlıklı huzurlu güle güle otur inşallah...

Allah mutlulugunu daim etsin canım güle güle otur inş yadak örtüsü alıcam da kendime seninkinin modelini begendim markası neacaba?

canım çok güzel olmuş eviniz güle güle oturun inş. birde kırmızı siyahlı halın hangi marka bir tanıdığım için soruyorum mobilyalarına çok uyuyor..

ışıl ışıl bir eviniz var . özellikle girişinizi çok sevdim böyle geniş girişi olan evlere bayılıyorum iyi günlerde oturun evinizde.

canım hol ve mutfak halıların aynı sanırım çok hoşuma gitti nerden aldıgının ögrenebilirmiyim acaba????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…