Bu da bizim evimiz ela0624

ışıl ışıl evin bakmaktan gözlerimizi alamadık tebrik ederim çokzevkliymişsiniz
allah ağız tadıyla iyi günlerde eskitmeyi nasip etsin

canııım evin çok hoooş.helekii oturma odan çok şııık.bayıldım vallaaa..güle güle oturuun

çok uyumlu çok begendim özellikle yatak odan çok güzel gerçekten mutlu günlerde oturun

Maaşallah bende çok beyendim. Allah ağız tadı iile oturmayı nasib etsin. Benim nacizhane tavsiyem ise ev seninse çamaşır makinanın üzerine bir dolap yaptır. Hem makina kapanır hemde makinanın üst kısmındaki alanı kullanmış olursun. Güle güle eskit evini.

ilk defa zevkle baktığım bir ev döşemesi gördüm. güle güle mutluluk içinde yaşayın.

Belliki evinin her köşesini ayrı ayrı dekore etmişsin.Çokda zevklisin.Güle güle oturun.Yalnız bir noktaya değinmek istiyorum.Oda çamaşır makinanın olduğu kısım oradaki girintiye yerleştirmişsiniz.Girişde kalıyor galiba.Salona geçerkenmi orasını tam anlayamadım ama şöyle bir önerim olacak.Tavandan aşağıya kadar renkli renkli boncuklar assan .Hem çamaşır makinan şık bir şekilde kapanır hemde daha hoş durur diye düşünüyorum. Hatta merdiven şeklinde halat assan arasına sallanan maymun falan koyarsın mesela.
Salonundaki aynalarda çok güzel bir hava katmış ayrıca.
Tekrar güle güle güzel günlerde ağız tadınızla oturmanızı temnni ederim.

herşey müthiş te 2şeyi çok beğendim canım aynalar ve sokak kapısına yakın duran boncuklu perde simlimi çok değişk geldi yakından çakabilirmisin bide nereden aldın sorabilirmiyim bir ömür boyu mutluluklar tatlım Allah mesut etsin.sevgiler...................

çok çok beğendim..tam benim zevkime göre döşenmiş bir ev..
güle güle iyi günlerde ağzınızın tadıyla oturun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…